Υπέρ :
-μεγάλο περιεχόμενο σε ήχους, εναλλακτικοί τρόποι τακτοποίησης αυτών των πεταλιών, αποθήκευση ρυθμίσεων, μικρό μέγεθος
-Μάλλον δεν θα χρειάζεσαι πλέον το DL4 και το GE-7 (αν τα χρησιμοποιείς στο τέλος της αλυσίδας σου)
Κατά :
-δύσκολη η διαχείριση όλων των λειτουργιών με τόσα λίγα κουμπάκια (ίδιες λειτουργίες με Μ13 ->διαφορετικός χειρισμός). Πχ παραιτούμαι από τη χρήση του looper της σε περιπτώσεις που χρειάζεται αμεσότητα (μετά το τελευταίο update, μπορείς να χειρίζεσαι το looper με εξωτερικό controller πάντως, εμένα δεν με ενδιαφέρει γιατί τότε τίθεται θέμα χώρου και δεν θα υπήρχε λόγος να φύγω από τη Μ13). Η είσοδος στην επιλογή scenes, στο tuner και στο setup απαιτεί το πάτημα δύο πλήκτρων ταυτόχρονα (δύσκολα αν δεν φοράς παπούτσια < 45 νούμερο ;D). Προσωπικά δεν μπαίνω στη διαδικασία να αλλάξω scene ενδιάμεσα σε κομμάτι.
-Δεν έχει FX Loop, άρα αφού έχεις και εξωτερικά πετάλια δεν θα μπορείς να βάλεις compressor ή wah (καλά αυτό δεν σε νοιάζει) πρίν τα εξωτερικά drives σου.
-Χρειάζεται το δικό της expression pedal (μετά από σύντομη προσωπική εμπειρία και χωρίς να έχω ελέγξει όλα τα υποτιθέμενα συμβατά)
Τip : τα knobs (και στη Μ13) κάνουν fine tuning στη ρύθμιση κρατώντας πατημένο το tap tempo.
ΥΓ. Παρουσιάζω τα αρνητικά περισσότερα από τα θετικά, γιατί έτσι πρέπει ;D. Προφανώς και ικανοποιεί τις δικές μου ανάγκες για να την κρατάω