Give me a riff competition!

Οχι. ;D

Η ταστιερα σου ειναι ασπρη και δεν σφυριζει.

Οι φ-τρυπες ειναι ζωγραφιστες....

Και το λαστιχακι παει στα μαλλια (ή δεν το χρειαζεσαι οπως εγω?)

Ασε που σου βιδωσανε το headstock αναποδα... ;D

yann είπε:
Οχι. ;D

Η ταστιερα σου ειναι ασπρη και δεν σφυριζει.

Οι φ-τρυπες ειναι ζωγραφιστες....

Και το λαστιχακι παει στα μαλλια (ή δεν το χρειαζεσαι οπως εγω?)

Ασε που σου βιδωσανε το headstock αναποδα... ;D
χαχαχαχα

:P :P :P :P

Infernal σου ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια!...βεβαια..ο νικητης του διαγωνισμου,μονο κ μονο απο την αγριαδα θα ειναι η παρακατω "ΥΠΑΡΞΗ"... ;D ;D ;D

http://www.youtube.com/watch?v=yILYyBxvQns

υ.γ:απλα εμετικος...ειναι για καλπαζες στο σβερκο με πολυ σαλιο >:( >:(

STEFMAISTER είπε:
Infernal σου ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια!...βεβαια..ο νικητης του διαγωνισμου,μονο κ μονο απο την αγριαδα θα ειναι η παρακατω "ΥΠΑΡΞΗ"... ;D ;D ;D

http://www.youtube.com/watch?v=yILYyBxvQns

υ.γ:απλα εμετικος...ειναι για καλπαζες στο σβερκο με πολυ σαλιο >:( >:(
χαχαχαχαχα ειδικα μετα το 0:34....δεν την παλευει ο τυπος....... ;D

Το ξυρισμένο στήθος μέσα απ το συμπτωματικά ανοιγμένο μπλουζάκι... είναι απλά ασυναγώνιστο...

Infernalgr είπε:
Το ξυρισμένο στήθος μέσα απ το συμπτωματικά ανοιγμένο μπλουζάκι... είναι απλά ασυναγώνιστο...
μα εννοειται οτι ειναι συμπτωματικα ανοιγμενο...ετσι ειναι..δεν υπαρχει κατι περιεργο...ειναι  μια συνηθισμενη μερα του victor,πιθανοτατα μολις ξυπνησε,εφαγε τα κελογκς του κ εβαλε το λεςπολ στον ενισχυτη να μας ξεσκισει ολους στα σολα...AYTOΣ ΕΙΝΑΙ Ο VICTOR DE ANDRES...

X-minor είπε:
Πόζερος μεν, αλλά εγώ γούσταρα.  8)  ;D
....δεν ειμαι καλα....τα χαπια μου παιδια......Modulators.......Yameth...-7 karma στον x-minor παρακαλω....Ποιος εισαστε ΚΥΡΙΕ,που θα πειτε τον VICTOR DE ANDRES, ποζερο??!!!!!! >:( >:(

απο αυριο ανοιγω φανκλαμπ,οποιος με νιωθει ας στειλει π.μ

Ας το θέσω διαφορετικά...

Προτιμώ σ'ένα live που θα πάω να δώ τον οποιοδήποτε πόζερο Victor να παίζει να χτυπιέται και να γουστάρει και να το περνάει στον κόσμο από κάτω, παρά ένα αγγούρι που θα shred-άρει ανελέητα κοιτώντας αδιάκοπα την ταστιέρα του. 8)

X-minor είπε:
Ας το θέσω διαφορετικά...

Προτιμώ σ'ένα live που θα πάω να δώ τον οποιοδήποτε πόζερο Victor να παίζει να χτυπιέται και να γουστάρει και να το περνάει στον κόσμο από κάτω, παρά ένα αγγούρι που θα shred-άρει ανελέητα κοιτώντας αδιάκοπα την ταστιέρα του. 8)
ΧΑΧΑΧΑΧΑ welcome to the POZER CLUB..!!! ;)

Μια χαρά ήταν το παιδί ρε παίδες. Νταξ επειδή θέλει κ γκόμενα παράλληλα και κάνει πόζες θα τον κατακρίνουμε? Μια χαρά παίζει. Έχουμε και τα ίδια μόνιτορ οπότε τον συμπάθησα φουλ.  8)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back