''Give it all up''

Φιλε VAGTANPLAN σ ευχαριστω θερμα για το σχολιο!

Χαιρομαι που το βρισκεις γκρουβατο!

VAGTANPLAN είπε:
Ειμαι γραφειο, μολις το ακουσα και χορευαν ενα γυρο οι υπολοιποι....!
:D

Με λιγη προσπαθεια γινεται και ζεμπεκιά... ;D

VAGTANPLAN είπε:
Κοιτα οι περισσότερες ενα γύρω ντισκοτσιφτετελια ακούνε χαχαχαχα το οτι κουνηθηκαν σε ροκ ρυθμό είναι break through χαχα
Ρε είναι πωπο-move το κομμάτι. :D

Ομορφια!

Ωραιο αλα Faith to RnR ριφφ και δε με χαλανε και τα μασημενα φωνητικα.

Αντιθετως αυτο το τυπου Brian Johnson τραγουδισμα μ αρεσει πολυ.

Με ανοιχτη αυτη τη φορα τη φωνουλα. ;D

Και το ρεφραιν πολυ ωραιο οπως παντα και γκρουβατο.

Το μπασσαρισματακι το χει αλλα δε βαμεις-αφου τα σπαει το μπασσο του αξιζει.

Αξιος!

Επέστρεψε από τις διακοπές η .... φωνή της λογικής (και της τρέλας ;D). :D

freerock1974 είπε:
Σ ευχαριστω πολυ για το σχολιο Σπυρο!Ευχομαι να σου αρεσει και το cd!Να σαι καλα!
Τι φραγκοφονιάς ,ντροπή ρε εγώ δε σου έταξα πως θα χρηματοδοτήσω την κοπή του σιντί?

Γιατί ζητιανεύεις ρε ?Άντε για κανά μπάνιο στη Ν. Καρβάλη ,να μας φέρεις και κανά κουραμπιέ  ;D ;D ;D

freerock1974 είπε:
Η Καρβαλη εχει μονο αποβλητα ρε.Αμα ερθεις απο δωθε,θα σε παω δυτικα,Ηρακλειτσα,να με κερασεις λουκουμαδες.:).
Το Saint Tropez της Καβάλας  ;D Αχ τι μου θύμησες τώρα  ;D

Αποκλειστικά και σε πρώτη παγκόσμια κεκλοφορία απ το Μονακό του Βορρά ,ο ένας και μοναδικός επιχειρηματίας της περιοχής, Φρίροκ γκρουβάρωντας με τις φίλες του με σκοπό να ιντριγκάρει τον δικεόρο φουκαρά που ζει σε μια μολυσμένη πόλη και κάνει ολημερίς διάδρομο για να κρατιέται σε φόρμα  ;D

Μια παραγωγή της Παράγκα ρέκορντς :-*

Καταπληκτικός για ακόμη μία φορά!

Ότι κάνεις είναι χρυσός και όσο πιο πολύ ακούω τα κομμάτια σου τόσο δε μπορώ να το πιστέψω ότι είναι one man show και home studio κατάσταση! Πολύ ωραίες παραγωγές κάνεις έχεις ανεβάσει ψηλά το πήχη και αυτό είναι το καλύτερο απόλα!!!

Μπράβο  :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back