Όπως έχω προτείνει ξανά και σε άλλους συμφορουμίτες, ξεκίνα να ηχογραφείς με κάποιο daw και ύστερα κάνε sync με το βίντεο. Δεν είναι κάτι δύσκολοinkve είπε:η εξωτερικη ηχογραφηση εχει τα καλα και τα κακα της.
Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:Λιγο πιο ψηλα αν ειχες την κιθαρα θα επαιζες Χεντριξικα με τα δοντια. ;D
Ειμαι φαν του οπερατικου βιμπράτο σου. 8)
πρεπει να βρεθει τροπος να παιρνω αξιοπρεπως τον ηχο του ενισχυτη μεσα στο pc...εχω σκεφτει load box με cab simulation...mauromouris είπε:Όπως έχω προτείνει ξανά και σε άλλους συμφορουμίτες, ξεκίνα να ηχογραφείς με κάποιο daw και ύστερα κάνε sync με το βίντεο. Δεν είναι κάτι δύσκολο
*το συχνοτικο μπερδεμα οφειλεται στο προγραμμα που βγαζει εκτος φασης το αυθεντικο track...οτι ακους στο βιντεο ακουγα και εγω οταν επαιζα...δυστυχως δεν γινοταν κατι καλυτερο...παντως ηχος της κιθαρας ξεχωριζει..αλλη φορα δεν θα ξανακανω cover με τοσο βρωμικο backing track..alpatman είπε:συμφωνω με τους προηγουμενους για τον ηχο , αδικει το παιξιμο και τον ηχο που εσυ ακους ζωντανα
* η κιθαρα του marcello στο out of this world για τα δικα μου γουστα ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει
* ο αλλος marcello ο robert ,επισης υπερ-παικτης , εχει συγγενικη σχεση με τον kee ? η απλα συνωνυμια ?
* η κιθαρα που ηταν ψηλα μια χαρα ηταν ,επειδη ακριβως παει κοντρα στα 'κατεστημενα '