Gibson Thunderbird NR II κόπιες

ρε καθαρμα camel παιζεις να ουμε ?  ;D

παρε το μπασο κ ελα σαλονικα να κανουμε το jam που λεμε!

θα εχω μπουγατσα με αρνι κ με μπανανα !

κ πολες sexy καλτσουλες!

Παίδες, από ότι έμαθα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα (μιάς και ... ξεπούλησε το στόκ!) να βγάλουν και άλλα κομμάτια οι τσέχοι, οπότε τσεκάρετε τακτικά το site τους οι ενδιαφερόμενοι.

Πάντως εγώ δεν θα έλεγα οχι σε καναδυό σχιστομάτες Τσέχες..... ;)

Ζημιά μας έκανες banana sensei με το απίστευτα όμορφα χρωματισμένο αστραποπούλι σου και ψήνομαι άσχημα κι εγώ!  :-\ Στο site τους όμως βλέπω μόνο ένα 5άρι μαύρο από δαύτα. Δεν κοίταξα καλά?

Kαλά κοίταξες, πριν λίγες μέρες είχαν ένα λευκό, σαν δείγμα βέβαια, όχι ετοιμοπαράδοτο.

Δεν ξέρω γιατί το βγάλανε τώρα.

Μετά από κανα τρίμηνο μιας και δεν το είχα ακούσει: Το White Rider παίζεις ρε αθεόφοβε;; :o :)

panagiotis είπε:
Μετά από κανα τρίμηνο μιας και δεν το είχα ακούσει: Το White Rider παίζεις ρε αθεόφοβε;; :o :)
-=χρουτς-χρουτς-χρουτς=-

Ποιό είναι αυτό;

bluezlick είπε:
θα εχω μπουγατσα με αρνι
Yπερ-off topic, αλλα απλα σκεφτηκα την πιθανοτητα μπουγατσας με αρνισιο κιμα και ηρθα σε γαστρονομικο οργασμο.

Α και κατι ακομα που θυμηθηκα, Κωστα δοκιμασε κανα μαυρο πικ-γκαρντ με το κεραυνοπουλι σου...θα ταιριαζει και με το trussrod cover.

panagiotis είπε:
Γι' αυτό που σε είπε κι ο bluezlick λέω.

δες εδώ άμουσε (5.12)

http://www.youtube.com/watch?v=aMBnCamso9Q
Έχεις ένα δίκιο!  ::)

Α και κατι ακομα που θυμηθηκα, Κωστα δοκιμασε κανα μαυρο πικ-γκαρντ με το κεραυνοπουλι σου...θα ταιριαζει και με το trussrod cover.
Ότι έκανε δηλαδή αυτός ο ευτυχής κάτοχος (εκτός από τον εξτρα Gibson μαγνήτη).

pickguard.jpg

Δίνουν και ασορτί παπούτσι αλλά πρέπει "να το λέει η καρδιά σου" για να το βάλεις.  :)

Κροκοδιλέ είναι η θήκη της κιθάρας μου, οπότε προσεχετε τα λόγια σας καναγιες!

Πάντως για 68 ευρώ είναι φτηνή. Υποψιάζομαι όμως πως τα μεταφορικά θα είναι μπόλικα.

kwstas79 είπε:
Υποψιάζομαι όμως πως τα μεταφορικά θα είναι μπόλικα.
Mην τα συζητας, για την κιθαρα 47 πληρωσα >:(

Nαι αλλά είναι ακριβές, εγώ έχω μια rockbag από thomann που βόλευα εκεί το Epi και χωράει και το τσέχικο. Νομίζω κανα 60ρι είχε; Αλλά είναι γομάρι, σωστή πτωματοσακκούλα.

edit: ααααυτήν έχω.

http://www.thomann.de/gr/rockbag_rb20624b_ebassgigbag.htm

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back