Gibson studio ερώτηση

Status
Not open for further replies.

JohnyX

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλημέρα σε ολους παιδια !!! Θέλω να ρωτήσω κάτι ,βασικά είναι περισσότερο απορία.Ψάχνω να βρω διαφορές μεταξύ των studio '12 και του '13.Ομολογώ πως δεν έχω βρει "ουσιαστικές" διαφορές , παρόλαυτα οι studio '13 ξεφεύγουν και στην τιμή απο τις άλλες.Μήπως είναι προτιμότερο,με γνώμονα και τα φράγκα,να κινηθούμε προς μία του '12 ? Ποιά είναι η άποψη σας ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
JohnyX είπε:
Καλημέρα σε ολους παιδια !!! Θέλω να ρωτήσω κάτι ,βασικά είναι περισσότερο απορία.Ψάχνω να βρω διαφορές μεταξύ των studio '12 και του '13.Ομολογώ πως δεν έχω βρει "ουσιαστικές" διαφορές , παρόλαυτα οι studio '13 ξεφεύγουν και στην τιμή απο τις άλλες.Μήπως είναι προτιμότερο,με γνώμονα και τα φράγκα,να κινηθούμε προς μία του '12 ? Ποιά είναι η άποψη σας ?
Οι καινούργιες δεν εχουν coil split? για βάλε κανα link.

Μακαρι να εβρισκα αλλα οσο εχω ψαξει δεν εχω βρει ..  :P Για αριστερη μιλωντας παντα.

http://www.thomann.de/gr/gibson_lp_studio_2014_db.htm

Αυτή έχει rosewood (και νομίζω όλες οι 2014) και δεν είναι πολύ πιο ακριβή. Δεν λέει για coil split όμως.. βέβαια και εγώ που το έχω δεν το χρησιμοποιώ...

Δεν κοίταξα για αριστερή αλλά απο ότι βλέπω έχει βγάλει αρκετά απο το μοντέλα της αριστερά οπότε γιατί όχι και αυτην ;)

otto## είπε:
Ψάξου για μεταχειρισμένη. Αυτές έχουν ψημένο χαρτί για ταστιέρα.

Sent from my iPad using Tapatalk
Λες δλδ η ταστιερα να 'ναι χαλια ?

JPM είπε:
http://en.wikipedia.org/wiki/Granadillo

Gibson guitars of the USA are now using granadillo wood instead of rosewood for the fingerboard (fretboards) on some of their guitars.

όπως θα δεις δεν είναι ψημένο χαρτί...τώρα αν σου κάνει είναι άλλο θέμα...
Ναι ρε το ξέρω. Πλάκα έκανα.

JohnyX είπε:
Λες δλδ η ταστιερα να 'ναι χαλια ?
Ερώτηση χωρίς νόημα. Πρέπει να δοκιμάσεις. Βέβαια, κατά τη γνώμη μου,σημασία δεν έχει το υλικό της ταΨιέρας αλλά το πάχος, το σχήμα κλπ κλπ. Πχ. Εμένα η gibson studio που έχω έχει έβενο ταστιέρα αλλα δεν καταλαβαίνω τεράστια διαφορά από το rosewood. Από το maple της fender σίγουρα (λούστρο, σκληρότητα).

Δοκίμασε.

Φίλε μου έχω την Gibson studio 2012 έχουν coil split και εμένα το μπράτσο της με βολεύει ποιο πολύ και απο την fender std usa που έχω. Βέβαια στα δικά μου χέρια. Πάντως είναι πολύ προσεγμένη κιθάρα και μετά από ένα setup θα σε ικανοποιήση νομίζω. Το φινιρισμάτης είναι τέλειο και οι μαγνήτες τις εμένα προσωπικά με καλύπτουν σε Blues και ροκ τραγούδια. Εμένα είναι η αγαπημένοι μου κιθάρα πολύ τίμια.Προσωπική άποψη και σου στέλνω pm με κάποια τραγούδια που εχω βάλει στο youtube να την ακούσεις εαν αυτο σε βοηθήσει. Καλη αγορά φιλαράκι.

Κι εμενα παντως η δικη μου "ΓΥΠΣΟΝ" baked maple εχει και δεν επαθαν τιποτα τα χερια μου...ουτε παιζω χειροτερα απ οτι επαιζα!ΔΗΛΩΝΩ ΕΝΤΙΜΩΣ οτι παιζω εξισου χαλια με τις αλλες κιθαρες μου που εχουν καθε λογης ΚΣυλαρακια για fretboard!

http://www.noiz.gr/index.php?topic=192860.0

vasilisgeo72 είπε:
Φίλε μου έχω την Gibson studio 2012 έχουν coil split και εμένα το μπράτσο της με βολεύει ποιο πολύ και απο την fender std usa που έχω. Βέβαια στα δικά μου χέρια. Πάντως είναι πολύ προσεγμένη κιθάρα και μετά από ένα setup θα σε ικανοποιήση νομίζω. Το φινιρισμάτης είναι τέλειο και οι μαγνήτες τις εμένα προσωπικά με καλύπτουν σε Blues και ροκ τραγούδια. Εμένα είναι η αγαπημένοι μου κιθάρα πολύ τίμια.Προσωπική άποψη και σου στέλνω pm με κάποια τραγούδια που εχω βάλει στο youtube να την ακούσεις εαν αυτο σε βοηθήσει. Καλη αγορά φιλαράκι.
Ευχαριστω !! ;) Ωραια η κιθαριτσα ! αν και ειμαι του sunburst εγω !! 8)

leon7pap είπε:
Κι εμενα παντως η δικη μου "ΓΥΠΣΟΝ" baked maple εχει και δεν επαθαν τιποτα τα χερια μου...ουτε παιζω χειροτερα απ οτι επαιζα!ΔΗΛΩΝΩ ΕΝΤΙΜΩΣ οτι παιζω εξισου χαλια με τις αλλες κιθαρες μου που εχουν καθε λογης ΚΣυλαρακια για fretboard!

http://www.noiz.gr/index.php?topic=192860.0
χαχαχαχχαχα τέλειος!!!

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back