θα συμφωνησω σε αυτο...π.χ. σε μενα προσωπικα δεν μου εκατσαν καλα οι 490 κ 498 μαγνητες της studio (που ειχα),παρολο που πριν την αγορασω την ακουγα μια χαρα στο youtube...ενω οι 59 που εχει η custom μου,μου ακουγονται καλυτερα...HeathenMV είπε:Επίσης δεν μπορείς να βασίζεις απόλυτα την άποψη από ένα βίντεο στο youtube, τα videakia είναι για να παίρνεις μια ιδέα, αν δεν την ακούσεις ο ίδιος και να δεις πως σου κάθεται...
Ρε παιδιά τι άλλο θα ακούσουμε, έλεος. Η special faded ηχητικά είναι ίδια κι ίσως λίγο μελωδικότερη από την standard. Από που και ως που λασπολάγνα; Από το μαόνι της ή από τους μαγνήτες;CarpeOmnious είπε:Η Special Faded και η απλή Special φεύγουν από το παιχνίδι ως λασπολάγνες κιθάρες.
http://youtu.be/NN8FqUAEPbQ
Θα συμφωνήσω ΠΛΗΡΩΣ.kostas_ είπε:Ρε παιδιά τι άλλο θα ακούσουμε, έλεος. Η special faded ηχητικά είναι ίδια κι ίσως λίγο μελωδικότερη από την standard. Από που και ως που λασπολάγνα; Από το μαόνι της ή από τους μαγνήτες;
Εγώ προσωπικά προτιμώ τον 490 στην γέφυρα από τον 498, όπως επίσης το χοντρό μπράτσο και το "αλήτικο" φινίρισμα της.
Αυτο πιστευω και εγω, μονο τα dot να μην ειχε οπως ειπε και καποιος γιατι σε γκιμπσον δε λενε! 8)fusiongtr είπε:Και κατά την γνώμη μου το να πληρώσει κάποιος δύο special faded κιθάρες για να πάρει μια, που οι διαφορά της είναι ο 498 στη γέφυρα, το gloss finish, to binding, τα inlays, και λίγο λεπτότερο μπράτσο (εδώ παίζει τι βολεύει τον καθένα), δεν είναι και το λογικότερο ειδικά στις μέρες μας.
Εδώ συμφωνώ 100%. Και ειδικά μετά το λινκ που έστειλε ο kostas_ έμεινα με το παράπονο. Η διαφορά τιμής είναι υπερβολικά μεγάλη, αλλά φαντάζομαι και λογική από την Gibson καθώς οι αγοραστές της συγκεκριμένης κιθάρας θα θέλουν την ορίτζιναλ με τα τραπέζια στο μανίκι και τη μεταλλική λάμψη των μαγνητών.fusiongtr είπε:Και κατά την γνώμη μου το να πληρώσει κάποιος δύο special faded κιθάρες για να πάρει μια, που οι διαφορά της είναι ο 498 στη γέφυρα, το gloss finish, to binding, τα inlays, και λίγο λεπτότερο μπράτσο (εδώ παίζει τι βολεύει τον καθένα), δεν είναι και το λογικότερο ειδικά στις μέρες μας.
Αυτός είσαι.CarpeOmnious είπε:και δοκιμάσω ΟΛΕΣ τις SG που θα βρω.
Αυτό ακριβώς, μέσα είσαι.οι αγοραστές της συγκεκριμένης κιθάρας θα θέλουν την ορίτζιναλ με τα τραπέζια στο μανίκι και τη μεταλλική λάμψη των μαγνητών.![]()
Είδες φαντάζομαι και πόσο την "τελειώνει" (buy it now).Earendil είπε:Να, σου βρήκα κι έναν ημίτρελο. Κοίτα πόσο την ξεκινάει τη Supreme...
τον Αυγουστο την βρηκα used στα 2000 ευρω σε near mint κατασταση...δεν ειχε βεβαια την original σκληρη θηκη, στην θεση της ειχε μια απλη,αλλα μικρο το κακο... ;Dfusiongtr είπε:
Την πήρες;scofield είπε:τον Αυγουστο την βρηκα used στα 2000 ευρω σε near mint κατασταση...δεν ειχε βεβαια την original σκληρη θηκη, στην θεση της ειχε μια απλη,αλλα μικρο το κακο... ;D
οχι δεν την πηρα,αγορaσα les paul custom,ποτε δεν ημουν φαν των sg...οσο για την θηκη δεν ξερω,η κιθαρα δεν ηταν του 2011-2012,ηταν πιο παλια...oselifer είπε:Την πήρες;
Γενικά εμένα με απομακρύνουν αγγελίες χωρίς την original θήκη κυρίως όταν πρόκειται για σχετικά καινούριες κιθάρες(αν είναι καμία του '70 το καταλαβαίνω).
Τι την έκανε δηλαδή τη θήκη;Την έχασε;
Δεν τη λες και άσχημη! Απλά νομίζω οτι η φωτογραφία που έχει βγάλει ο τύπος την αδικεί.CarpeOmnious είπε:Η μπλέ SG από το ebay πρόταση του Earendil προφανώς είναι μεγάλη ευκαιρία, κρίμα όμως που η κιθάρα είναι... άσχημη!
Φαντάζομαι το πρόσεξες ότι στη standard έχει βάλει έναν p-100 στο neck και απ'οτι φαίνεται και στη φωτογραφία κάποια καστομιά έχει κάνει στο pickguard.CarpeOmnious είπε:Πάντως κι επειδή μένω Ολλανδία, έχουμε εδώ αυτές τις επιλογές σήμερα που κοίταξα:
http://link.marktplaats.nl/604597080
GS Standard στα 790ε
και
http://link.marktplaats.nl/608180079
μια special με P90s μαγνήτες στα 700ε.