Gibson ES-335 - How does it sound ?

elavd

Googlelavd
Πόντοι
38
Playing clean:

Μια κιθάρα με την οποία μπορείς να παίξεις κυριολεκτικά...ΤΑ ΠΑΝΤΑ (αρκεί να ξέρεις πώς! ;D)

Για μέταλ δεν ξέρω αλλά σίγουρα σε καταστάσεις μπόλικου gain οι semihollows - και φυσικά η 335 - έχουν φανατικούς οπαδούς όπως τους Queens of the Stone Age, τους Wolfmother, τον Grohl στους Foo Fighters, τώρα τελευταία και τους Opeth κλπ.

ierissiotis είπε:
φτιαξε ρε μία τώρα που πήρες το κολαι! ;)
Kάτσε για, ακόμα γουστάρω τη σπέσιαλ!

Αλλά το βλέπω μπελαλίδικο για ES. Θα ακολουθήσω το θρεντ του Λιάκου όταν έρθει η ώρα!

Ετσι Ετσι..... φτιάξε μας ρε Ηλία βραδιάτικα....... ακριβό το "Οργανο" αλλά invest αδερφε..........................

Δημήτρης

elavd είπε:
Μια κιθάρα με την οποία μπορείς να παίξεις κυριολεκτικά...ΤΑ ΠΑΝΤΑ (αρκεί να ξέρεις πώς! ;D)
Ούτε καν να ξέρεις δεν χρειάζεται. Απλά κάθεσαι και την ακούς ενώ παίζει!

Είναι όργανο-επένδυση! Τέλος._
Και όνειρο ζωής!

Ειμαι και γω φανατικός της κυρίας αλλα την εχω λιγο απο μακριά..

Εχω ξεκινήσει να φτιάχνω μια αλλα ειναι ακόμα στην αρχη,τουλαχιστον η ταστιερα ειναι έτοιμη :D.

http://www.luthier.gr/index.php?topic=572.0

nasokosm είπε:
Ειμαι και γω φανατικός της κυρίας αλλα την εχω λιγο απο μακριά..

Εχω ξεκινήσει να φτιάχνω μια αλλα ειναι ακόμα στην αρχη,τουλαχιστον η ταστιερα ειναι έτοιμη :D.
Τελείωσέ την βρε Νάσο, κρίμα είναι!

fusiongtr είπε:
Τελείωσέ την βρε Νάσο, κρίμα είναι!
Στράτο , την ξεκίνησα πριν τρείς  βδομάδες  έχουμε καιρο ακόμα  ;D

Θες να ανεβάσεις και εδώ το πρότζεκτ σου να έχουμε σημεία ανφοράς μαζί με την κατασκευή του Ηλία?? (μ ενδιαφερει και εμενα πολύ οπότε...παρακολουθώ στενα...)

argytar είπε:
Θες να ανεβάσεις και εδώ το πρότζεκτ σου να έχουμε σημεία ανφοράς μαζί με την κατασκευή του Ηλία?? (μ ενδιαφερει και εμενα πολύ οπότε...παρακολουθώ στενα...)
ΟΚ απλά πηγαινω λιγο αργά....  βασικά εχω κολλήσει με τα καπάκια αν θα τα κανω laminate ή σκαφτά.

Με τη πρωτη ευκαιρία θα τ ανεβάσω

Thnks

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back