GFS pickups

Flipper

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Έχει παραγγείλει κανείς από GFS; Με ενδιαφέρει η τιμή που γράφουν επάνω στον φάκελο (αν περιλαμβάνει και τα μεταφορικά) και πόσο γρήγορα έρχονται, καθώς και ποιο είναι το ανώτερο ποσό που δε θα έχει πρόβλημα στο τελωνείο.

Σήμερα μόλις μου ήρθε το πακέτο από Guitar Fetish με USPS Global Exress Mail σε 4 μέρες, ήρθε σπίτι με τα Courier των Ελτα.

Για καλή μου τύχη τα γλίτωσα τα τελωνεία αν και όλα ήταν δηλωμένα κανονικά, και αξία και μεταφορικά.

Συνήθως μέχρι 100 ευρώ περνάει ελεύθερα από τελωνείο...

Πόση αξία είχε το πακέτο και τι μέγεθος; Συνήθως με Global Express έρχονται όχι μόνο πολύ γρήγορα αλλά και με λιγότερες εμπλοκές στο τελωνείο.

Πάντως με Global Express κοστίζει 38$, ενώ 12$ με Air Mail.

Έκανα μία παραγγελία με μαγνήτες και ήρθε πολύ γρήγορα με το κανονικό air mail, μαζί με τα μεταφορικά έγραφε περίπου 90$. Το κουτάκι είχε ένα σχετικά μικρό μέγεθος.

Στην περίπτωσή σου τα έξοδα, δασμούς κλπ τα πλήρωσες στον ταχυδρόμο;

Ναι ρε σεις, κάντε κανένα review στους GFS...

Είναι ύποπτα φτηνοί...

¶ μπράβο!

¶ντε να τους ακούσουμε, γιατί στα ξένα fora πέσανε να με φάνε που ρώταγα για δαύτους...

...κάτι Αμερικανάκια μου απαντήσανε λες και τα χαρτζηλικώνει ο ίδιος ο S.Duncan. :x

Πήρα ένα σετ μονούς και ένα διπλούς από το clearance sale. Μάλλον θα αργήσω να τους βάλω, γιατί το σώμα δεν είναι ακόμα έτοιμο.

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα.

Φέρνει κανείς στην Ελλάδα GFS?

WilliamSats είπε:
Φέρνει κανείς στην Ελλάδα GFS?
Για ποιους ενδιαφέρεσαι mate? Γιατί έχω δοκιμάσει πολλούς από τον Jay.  ;)

The Genius Loci είπε:
Για ποιους ενδιαφέρεσαι mate? Γιατί έχω δοκιμάσει πολλούς από τον Jay.  ;)
Γεια σου Bill, ενδιαφέρομαι για τους Power Rails- Crushing power και θα ήθελα πολύ να τους ακούσω σε parallel (αν θέλεις να το εξηγήσω καλύτερα να πάω σε παλιό μου θέμα ;)).

WilliamSats είπε:
Γεια σου Bill, ενδιαφέρομαι για τους Power Rails- Crushing power και θα ήθελα πολύ να τους ακούσω σε parallel (αν θέλεις να το εξηγήσω καλύτερα να πάω σε παλιό μου θέμα ;)).
Ώπα φίλε, με τέτοιους μεταλλομαγνήτες δεν θέλω να έχω ούτε καλημέρα!  ;D

Τους μονούς rail που έβγαζε πάντως, τους είχα ακούσει σε μια Tele και μια Strat (όχι δικές μου βέβαια) και ήταν ελαφρώς αηδιαστικοί. Τώρα δεν ξέρω αν ήταν το πιο high output μοντέλο, αν το σετάρισμα δεν ήταν το σωστό, κλπ.

Τώρα κοίταξε, στη σωστή κιθάρα, ενισχυτή, ρυθμίσεις, κλπ, μπορεί να συγκρίνονται με τους DiMarzio που υποθέτω ότι απομιμούνται. Αλλά ειλικρινά δεν έχω προσωπικά χρήση για τέτοιους μαγνήτες οπότε φοβάμαι δεν μπορώ να σε βοηθήσω...  :-\

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.

Τυχαίνει να έχω ένα ζευγαρι GFS - POWER RAILS σε μια από τις κιθαρες μου

(bridge/neck).Για να λέμε και την αληθεια,για τα λεφτά τους είναι ικανοποιητικοί στον ήχο.

Φυσικά για μένα δε συγκρίνονται με τους Duncan.Θα έλεγα οτι ενώ είναι οι πιο δυνατοί μαγνήτες της GFS , ο ήχος τους είναι αρκετα πιο "μαλακός" , πιο γλυκός και πιο "στρόγγυλος" σε σχέση με τους duncan - αν μπορεί κανείς να καταλάβει τι εννοώ με αυτούς τους όρους.προσωπικά θα τους άλλαζα ευχαρίστως με ένα σετ π.χ. sh4/sh2 που ήδη έχω σε άλλη κιθάρα.

μπορώ να ετοιμάσω ενα sample θέλετε να τους ακούσετε και γιατί όχι και σε σύγκριση με duncan.

The Genius Loci είπε:
Ώπα φίλε, με τέτοιους μεταλλομαγνήτες δεν θέλω να έχω ούτε καλημέρα!  ;D
Ναι αλλά αυτό το πρόσεξες  ;)

...θα ήθελα πολύ να τους ακούσω σε parallel...

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.

Τυχαίνει να έχω ένα ζευγαρι GFS - POWER RAILS σε μια από τις κιθαρες μου

(bridge/neck).Για να λέμε και την αληθεια,για τα λεφτά τους είναι ικανοποιητικοί στον ήχο.

ενώ είναι οι πιο δυνατοί μαγνήτες της GFS , ο ήχος τους είναι αρκετα πιο "μαλακός" , πιο γλυκός και πιο "στρόγγυλος" σε σχέση με τους duncan
Αυτό είναι καλό.

μπορώ να ετοιμάσω ενα sample θέλετε να τους ακούσετε και γιατί όχι και σε σύγκριση με duncan.
Αν δεν σου είναι κόπος ένα δείγμα σε τελείως καθαρό ήχο θα ήταν ότι πρέπει. Α και να μας πεις πως είναι συνδεδεμένος serial ή parallel?

Βασικά θέλω να ακούσω το σκάσιμο στα καθαρά.

WilliamSats είπε:
Ναι αλλά αυτό το πρόσεξες  ;)
Ναι, πως δεν το πρόσεξα.  ;D

Μάλιστα, έχω μια μάλλον καινοφανή θεωρία πως οι high output και πιο "hi-fi" μαγνήτες (βλ. και active) ταιριάζουν σε δύο άκρα αντίθετα μουσικά: metalheads, αλλά, ίσως και τζαζίστες.  :o (εντάξει, ή, έστω nu-τζαζίστες!).

ΑΝ το πας εκεί πάντως φίλε Bill, θα σου πρότεινα να δεις, με ΠΟΛΥ μικρή διαφορά τιμής, και τους ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ καλύτερους μαγνήτες του συνονόματού μας Lawrence.

Τόσο οι L-500 (σε διάφορες διαβαθμίσεις... "καφρίλας") όσο και οι L-90 πιστεύω ότι θα είναι ΠΟΛΥ πιο κοντά σ'αυτό που (αν έχω καταλάβει καλά) αναζητάς.  ;)

Γενικότερα, οι μαγνήτες του Jay έχω παρατηρήσει ότι είναι καλύτεροι στις πιο "soft" εκδόσεις τους. Έχω για παράδειγμα από χτες έναν lipstick σε ένα νέο project που με έχει αφήσει μ@λ@κ@. Πολλοί Strat-ο-μαγνήτες που έχει είναι επίσης πολύ ενδιαφέροντες.

οκ.ετοίμσα 4 δείγματα

2 βιντεο με τους gfs (χειροποίητη κιθάρα δικής μου κατασκευής 1 volume 1 tone 3 way switch 2 coil split διακόπτες , ένας για κάθε μαγνήτη).

2 βίντεο με seymoyr duncan (sh4jb/stk1/sh2n jazz - χρησιμοποιώ μόνο bridge/neck)

σχετικά με serial/parallel διαφωτίστε με λίγο

ΕΙΚΟΝΑ_040.jpg

ΕΙΚΟΝΑ_047.jpg

ΕΙΚΟΝΑ_050.jpg

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back