Ναι ρε σεις' date=' κάντε κανένα review στους GFS...[/quote']
Και ανεβάστε κανά clip![]()
Για ποιους ενδιαφέρεσαι mate? Γιατί έχω δοκιμάσει πολλούς από τον Jay.WilliamSats είπε:Φέρνει κανείς στην Ελλάδα GFS?
Γεια σου Bill, ενδιαφέρομαι για τους Power Rails- Crushing power και θα ήθελα πολύ να τους ακούσω σε parallel (αν θέλεις να το εξηγήσω καλύτερα να πάω σε παλιό μου θέμαThe Genius Loci είπε:Για ποιους ενδιαφέρεσαι mate? Γιατί έχω δοκιμάσει πολλούς από τον Jay.![]()
Ώπα φίλε, με τέτοιους μεταλλομαγνήτες δεν θέλω να έχω ούτε καλημέρα! ;DWilliamSats είπε:Γεια σου Bill, ενδιαφέρομαι για τους Power Rails- Crushing power και θα ήθελα πολύ να τους ακούσω σε parallel (αν θέλεις να το εξηγήσω καλύτερα να πάω σε παλιό μου θέμα).
Ναι αλλά αυτό το πρόσεξεςThe Genius Loci είπε:Ώπα φίλε, με τέτοιους μεταλλομαγνήτες δεν θέλω να έχω ούτε καλημέρα! ;D
...θα ήθελα πολύ να τους ακούσω σε parallel...
Αυτό είναι καλό.Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.
Τυχαίνει να έχω ένα ζευγαρι GFS - POWER RAILS σε μια από τις κιθαρες μου
(bridge/neck).Για να λέμε και την αληθεια,για τα λεφτά τους είναι ικανοποιητικοί στον ήχο.
ενώ είναι οι πιο δυνατοί μαγνήτες της GFS , ο ήχος τους είναι αρκετα πιο "μαλακός" , πιο γλυκός και πιο "στρόγγυλος" σε σχέση με τους duncan
Αν δεν σου είναι κόπος ένα δείγμα σε τελείως καθαρό ήχο θα ήταν ότι πρέπει. Α και να μας πεις πως είναι συνδεδεμένος serial ή parallel?μπορώ να ετοιμάσω ενα sample θέλετε να τους ακούσετε και γιατί όχι και σε σύγκριση με duncan.
Ναι, πως δεν το πρόσεξα. ;DWilliamSats είπε:Ναι αλλά αυτό το πρόσεξες![]()