- Πόντοι
- 398
Να ζεσταθείς με αυτό ρε , που είναι κομματάρα και έχει σουπερ groove
O0
O0
Εγώ πάλι έπληττα θανάσιμα με τη μοσυική των Whaμ (το Careless Whisper ήταν σημάδι ότι πάρτι τέλειωσε και στο σπίτι, το άκουγαν μόνο κάτι συμμαθήτριες της μικρής αδελφής μου και έκλαιγαν για εφηβικούς έρωτες - στη δική μου παρέα ακούγαμε Led Zeppelin και Curetrolley είπε:+1 για το "Ειρήνη", αλλά νομίζω πως δεν κατάλαβες τι έγραψα. Το "καταλαβαίνεις" δεν ήταν σαρκαστικό (όντως, απ' ότι φαίνεται, έχεις μία κλίμακα αξιών για τα πολιτικά μεγέθη - με την οποία διαφωνώ, αλλά τεσπα δεν με ρώτησε και κανείς...). Αλλά απ' το ότι "δεν τον άκουγα ποτέ" προκύπτει - από εσένα, όχι από εμένα - ότι στέκεις μακρυά από το entertainment όπως το αντιπροσώπευε ο τιμώμενος, οπότε δίκηο έχω.
Σε κάθε περίπτωση, εσύ χάνεις.. σκέψου ότι εγώ άκουγα αμερικανικό πανκ όταν έκανε τις επιτυχίες του, και έφαγα άγρια καζούρα από φίλους και γνωστούς όταν είχα αγοράσει το πονηρό δισκάκι του... το οποίο ΕΛΙΩΣΑ και ορθώς έπραξα λαίμαι.
![]()
Enjoy ! Η τέλεια γκοσπελιάAlter είπε:ηταν απο τους καλυτερους στο ειδος του, αλλα ειδικα απο τοτε που ειχα δει ολοκληρο το MTV unplugged που ειχε κανει - respect!
Εντάξει, ο αποθανών δεδικαίωται, αλλά να μην υπερβάλλουμε κιόλας...Tamtam είπε:Enjoy ! Η τέλεια γκοσπελιά
Στις κυρίες με τα μαύρα αναφερόμουν ;DRayDTutto είπε:Εντάξει, ο αποθανών δεδικαίωται, αλλά να μην υπερβάλλουμε κιόλας...
Μ' αρέσει που δεν τον άκουγες κιόλας, παίζει να έχεις ποστάρει τα πιο πολλά βίντεο στο θρεντ ;DTamtam είπε:Δεν τον άκουγα ποτέ - αν και εννοείται πως είχα δυο τρια από τα hit του στα DJ list μου,
Μου άρεσαν 5 τραγούδια από όλη του την καριέρα (τα περισσότερα έχουν ποσταριστεί). Και μου ήταν εξαιρετικά συμπαθής. Δεν πήγα στην Αθήνα στο live του και δεν έχω ούτε ένα άλμπουμ του ή έστω ένα κομμάτι του σε cd compilation, αν και λόγω γενικότερου ενδιαφέροντός μου με τη μουσική, έχω/ακούω κάτι σχεδόν από όλα τα είδη -πλην ελαχίστων ιδιωμάτων. Από Αχιλλέα Περσίδη και Σκαλκώτα, μέχρι Macy Gray και Peter Hammill και από MAx Richter μέχρι PJ Harvey, Cassandra Wilson ή Elbows (τυχαία ονόματαmauromouris είπε:Μ' αρέσει που δεν τον άκουγες κιόλας, παίζει να έχεις ποστάρει τα πιο πολλά βίντεο στο θρεντ ;D
Δεν πειράζει, ποτέ δεν είναι αργά. Καλημέρα![]()
Δεν τους ξέρω όλους αυτούς. Εγώ ακούω Πετρολούκα Χαλκιά και κάνα μπλακμέταλ που και που για να ξεδώσω O0Tamtam είπε:Από Αχιλλέα Περσίδη και Σκαλκώτα, μέχρι Macy Gray και Peter Hammill και από MAx Richter μέχρι PJ Harvey, Cassandra Wilson ή Elbows (τυχαία ονόματα![]()
Ήταν τυχαία παραδείγματα, όχι show off. Και πάλι άφησα έξω τη blues, τη reggae ή την κλασική μουσική και τα soundtracks όπου επίσης έχω μεγάλη αγάπη/δισκοθήκη σε αυτά τα είδη.mauromouris είπε:Δεν τους ξέρω όλους αυτούς. Εγώ ακούω Πετρολούκα Χαλκιά και κάνα μπλακμέταλ που και που για να ξεδώσω O0
Φίλως, αίπραιπαι μα μας το πις ώτει ήσε άρροστως, να μη σαι πηράζουμαι,Tamtam είπε:Μανώλη Καλομοίρη
Νόμιζα ότι θα το είχες καταλάβει ;Dtrolley είπε:Φίλως, αίπραιπαι μα μας το πις ώτει ήσε άρροστως, να μη σαι πηράζουμαι,
Έλα, πλάκα κάνω, μην αρπάζεσαι απ' το οτιδήποτε. ;DTamtam είπε:Ήταν τυχαία παραδείγματα, όχι show off.
Είμαι απλά σε ευαίσθητη φάση λόγω παρεξηγήσεων και γενικότερου misjudgement :mauromouris είπε:Έλα, πλάκα κάνω, μην αρπάζεσαι απ' το οτιδήποτε. ;D