Οχι,ο καθαρος μου ηχος ειναι αυτος του ενισχυτη,το UO τα ανοιγω οταν θελω να παιξω lead με ΚΑΘΑΡΟ ηχο ωστε να ανεβει η ενταση και να βγει μπροστα η κιθαρα.
Επισης το ανοιγω οταν θελω να παιξω lead με τους ηχους των TCE.
το ενα ειναι Distortion (dark matter) (το χρησιμοποιω οταν θελω πιο "βαρυ" ηχο με περισσοτερο gain)
το ενα overdrive (Mojo Mojo) το χρησιμοποιω για low/mid gain ηχους
το Ultimate Od το χρησιμοποιω με κλειστο εντελως το gain του σαν BOOSTER οταν παιζω lead (το χρησιμοποιω μαζι με τα παραπανω πεταλια οταν παιζω lead με βρωμικο ηχο και μονο του οταν παιζω με καθαρο ηχο)
Well αυτό είναι το τελευταίο setup (και μάλλον final). Ναι ξέρω έχω μείνει στα 80's, δεν έχει καμία πρακτικότητα όσον αφορά μεταφορά κτλ, υπάρχουν άλλα units που κάνουν τα ίδια και καλύτερα... Αλλά what the f@ck! Κελαηδάει η καρδιά μου (και όχι τόσο τα δάχτυλά μου) κάθε φορά που κουμπώνω.
1) Parker MidiFly early 2000's με piezo bypass mod (χορδές 10άρες D'Addario, πένες Fender Heavy)
2) Vintage Icon V100 "Lemon Drop" Les Paul (τα ίδια)
3) Alhambra 4P κλασική
Μπάσο:
Harley Benton JB-20 standard
Ενισχυτής:
1) Mesa LoneStar Classic rackmount head (1ο κανάλι ρυθμισμένο για κρυστάλλινο καθαρό, 2ο κανάλι ρυθμισμένο για καθαρό με περισσότερο όγκο και λιγότερα πρίμα - και τα 2 κανάλια παίζουν στα 50 watts, στην TWEED ρύθμιση ισχύος, και χρησιμοποιώντας Tube Rectifier tracking) τοποθετημένος σε μία Gator 6U rack θήκη με ροδάκια.
2) Yamaha THR-10 practice amp κιθάρας/μπάσου για το σπίτι
Καμπίνα:
Mesa LoneStar 1x12 open back με 1 ηχείο C90
Κουρδιστήρι:
TC Electronic PolyTune Clip
Πετάλια (σε μία Pedaltrain-Pro):
Budda Budwah Electro-Harmonix Wailer wah
WOBO ProgLooper
T. Jauernig Stalker boost
T. Jauernig Gristle King overdrive/boost
Voodoo Lab Sparkle Drive Mod (clean blend control ελεγχόμενο από Option Knob)
ExpressoFX BUF-1 buffer
BigFoot Engineering Octo puss octave
MXR Micro Flanger
Vertex Landau Stereo Chorus
Boss FV-500H volume
JAM The Big Chill tremolo
Fulltone Deja'Vibe
BBE Sonic Stomp sonic maximizer
ZCAT Hold
TC Electronic Flashback X4 (presets ελεγχόμενα από Ernie Ball VP Jr. 25k expression)
2.INTERFACE LINE6 TONEPORT UX2
3.PLUGIN SCUFFHAM S-GEAR
(Oποιος δεν το ξερει το προτεινω για δοκιμη μιας και το εχει full για test 15 μερες) https://www.scuffhamamps.com ΠΕΤΑΛΙΑ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.