Καλησπερα Ντινο! Ο fenderακος εγινε ακομα καλυτερος (τουλαχιστον για τα γουστα μου)! Σα να πηρε ανασα! Εφυγε ο boxy ηχος του! Δεν περιμενα να σου πω την αληθεια τοσο μεγαλη βελτιωση! Επαθα πλακα! Θα μεινει για παντα πλεον!Dinosp είπε:Ωραια πράγματα Μαριε
Ο Blues Junior (μαμά) ειναι φοβερός, ειδικά με το fat switch on... Για τα γούστα μου ο καλύτερος fender που εχω ακούσει... Τωρα, με τις μοντες σου βεβαια θα ειναι ενα κάπως διαφορετικό ζώο...
Με τετοια προσφορα σου φερνω και τον ζαχαροπλαστη σπιτι σου!!! ;D ;D ;DΑπο τα evidence με neutric έχουμε "πολυ γλυκές αναμνήσεις", τοσο εγω οσο και η Κικη... ;D
Btw, αν ενδιαφέρεσαι ανταλασσω ενα fulltone OCD και ενα ΕΗΜ freeze (που δεν χρησιμοποιώ) με μια απο εκείνες τις φοβερές σοκολατοπιττες, σαν αυτη που μας έφερες...
Στειλε πμ να τα πούμε
Φιλικά
Ντινος
Νέες προσθήκες και μικροαλλαγές σε bold.fusionakis είπε:Κιθάρα:
1) Parker MidiFly early 2000's με piezo bypass mod (χορδές 10άρες D'Addario, πένες Fender Heavy)
2) Vintage Icon V100 "Lemon Drop" Les Paul (έτσι, για το γούστο - τιμιότατη)
Ενισχυτής:
Mesa LoneStar Classic rackmount head (1ο κανάλι ρυθμισμένο για κρυστάλλινο καθαρό, 2ο κανάλι ρυθμισμένο για καθαρό με ελαφρώς περισσότερο όγκο και λιγότερα πρίμα - και τα 2 κανάλια παίζουν στα 50 watts, στην TWEED ρύθμιση ισχύος, και χρησιμοποιώντας Tube Rectifier tracking) τοποθετημένος σε μία Gator 6U rack θήκη με ροδάκια.
Καμπίνα:
Mesa LoneStar 1x12 open back με 1 ηχείο C90
Κουρδιστήρι:
TC Electronic PolyTune Clip
Πετάλια (σε μία Pedaltrain-Pro):
Budda Budwah
WOBO ProgLooper
T. Jauernig Gristle King overdrive/boost
Dunlop Band Of Gypsys Fuzz Face mini
Voodoo Lab Sparkle Drive Mod (clean blend control ελεγχόμενο από Option Knob)
MXR M234 Analog Chorus
BigFoot Engineering Octo puss octave
TC Electronic Spark mini boost
Vertex Landau Stereo Chorus
Boss FV-500H volume
JAM The Big Chill tremolo
Fulltone Deja'Vibe
BBE Sonic Stomp sonic maximizer
ZCAT Hold
TC Electronic Flashback X4 (presets ελεγχόμενα από Ernie Ball VP Jr. 25k expression)