- Πόντοι
- 48
κασσα δε δινει? ή 16 ειναι η κασσα?tzisha είπε:παντως να ρωτησω κατι, μου δινει ενας γνωστος gabriel 8 10 12 14 16 με ρακ εικοσαετιας 2 χιλιαρικα και 3 μαζι με ταμπουρο ξυλινο -πιατινια.αξιζει λετε?
κασσα δε δινει? ή 16 ειναι η κασσα?tzisha είπε:παντως να ρωτησω κατι, μου δινει ενας γνωστος gabriel 8 10 12 14 16 με ρακ εικοσαετιας 2 χιλιαρικα και 3 μαζι με ταμπουρο ξυλινο -πιατινια.αξιζει λετε?
ωριμαζει ΝΑΙ αλλά όταν είναι δέντρο .. όχι κομμένο ...beeros05 είπε:ενταξει θεωρειται απο καποιους οτι το ξυλο στρωνει και ωριμαζει αλλα δε ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο
check http://www.craviottodrums.com/drums.php στην αναφορά του Lake Superior ...beeros05 είπε:εννοω οτι ωριμαζει ο ηχος του και οτι στρωνει...ετσι λενε οι παλιοι...
αν διαβαζες ολο το thread προσεκτικα θα την εβρισκες την απαντησηmtrichas είπε:EXEIS MHPOS PLHROFORIES AN TO MODEL "BG DRUM SET" POY EMFANIZETAI STO SITE TO GABRILOY EXEI XAMHLH TIMH OSO TA NEA AYTA MODELA APO TO THN TAIWAN?
τη BG τη σταματησε και δε θα τη ξαναβγαλειαν λες για την BG ηταν χειροποιητη και ΠΟΛΥ πιο ακριβη με beechwood την εχει ενας φιλος μου εμφανισιακα μου φαινεται λιγο κιτς η κασα και το βαθυ ειναι καλα, τα τομ μετρια γενικα δεν τα αξιζουν τα λεφτα τους imho