Που ακριβώς Δημήτρη;geodimitri είπε:Άφησες όμως λίγο παραπονεμένη την σόλο στην αρχή που έπαιζε κάτι ωραίες μελωδίες γιατί ήταν πολύ χαμηλά σε ένταση.![]()
Χωρίς να θέλω να φανώ είρωνας....το ποντεσιόμετρο των μπάσων, μήπως να το έλεγχες....cos_dr είπε:Βαλτου και μπασο, εκτος και αν εχει και δεν το ακουω, μηπως εχει προβλημα το αυτι μου και δεν λαμβανει χαμηλες συχνοτητες αποψε χαχαχαχαχαχα
Οκ τότε Φώτη! Κι έτσι μου άρεσε πάρα πολύ!cigaret13 είπε:Είς γνώσει μου τις έχω τις κιθάρες σχετικά χαμηλά εκεί, μία καθαρή και μία βρώμικη με μια οκτάβα διαφορά. Thanks...![]()
Ωχ Ωχ Ωχ....... ;D Ο κιαρατάς ποιός είναι; :fusiongtr είπε:Τώρα αν πω ότι είναι 80-ίλα του κιαρατά θα έχω άδικο? ;D![]()
μπορει να με μπερδευει αυτο αλλα το μπασο δεν εχει presence στη μιξη, δεν το ακουω .cigaret13 είπε:Χωρίς να θέλω να φανώ είρωνας....το ποντεσιόμετρο των μπάσων, μήπως να το έλεγχες....Όχι βρε Κώστα έχει μπάσο, μήπως όμως σε μπερδεύει που μαζί με το μπάσο έχω, χαμηλά και μια κιθάρα με distortion? Ξαναthanks....
Μην βογκάς ρε Φώτη, ωραίο είναι λέμε!cigaret13 είπε:Ωχ Ωχ Ωχ....... ;D Ο κιαρατάς ποιός είναι; :![]()
Όχι. Αλλά είναι ωραία 80ίλα, κεφάτη και με καλές ιδέες. Θα μπορούσα άνετα να το φανταστώ ως soundtrack για τίτλους αρχής sitcom σειράς 80's.fusiongtr είπε:Τώρα αν πω ότι είναι 80-ίλα του κιαρατά θα έχω άδικο? ;D![]()
Θα κάνω ότι μπορώ... 8)stevens είπε:πολυ ομορφο οπος κ τα υπολιπα που εχεις στο soundcloudmoreee plz
![]()
Αυτός είναι και ο σκοπός των tracks μου Σπύρο....Το τεμάχιο μου έφτιαξε το κέφι
Σπύρο, βάλσαμο στα αυτιά μου τα λόγια σου.....Έχεις ρίξει και ωραία δουλειά στα τύμπανα Φώτη όπως και οι μίξεις σου πια είναι πολύ καλές.
Εσύ το λες αυτό....;Terry RoscoeBeck5 είπε:Μόνο ένα πράγμα δεν κατάλαβα: Την (80ίλα) μεταλλοκιθάρα τι την ήθελες; ;D Το αγριεύει το πράγμα ;D