Νεστωρ θα βαλω τον Ροδιτη να σε μαυρισει.Nestoras είπε:Αυτό να το προσθέσω στα θετικά ή στ' αρνητικά μου?
Νεστωρ θα βαλω τον Ροδιτη να σε μαυρισει.Nestoras είπε:Αυτό να το προσθέσω στα θετικά ή στ' αρνητικά μου?
Διαβλέπω ύπουλο και δόλιο σχέδιο πρωτοκλασσάτων στελεχών του Noiz εξόντωσής μου.trigga είπε:Νεστωρ θα βαλω τον Ροδιτη να σε μαυρισει.
2:16 οταν κλεβεις θεμα, προσπαθησε να το κανεις καλα!trigga είπε:αυτο το backing ειναι απιστευτο κ χωραει πολλων ειδων σολα.
Εκανα μια προσπαθεια κ γω με τα δικα μου να δω τι θα βγει κ νατο.
Όταν λες επίτηδες;trigga είπε:Επιτηδες ειναι το χασιμο.Δεν ειναι δικια μου εφευρεση αλλα θα ηθελα να ηταν.
Ξερει τι λεει ο μουσατος ρε Ευη.Οι διαβασμενοι το πιανουν.Gianniss είπε:2:16 οταν κλεβεις θεμα, προσπαθησε να το κανεις καλα!![]()
VAGTANPLAN είπε:πολυ καλη προσπαθεια οτι και εαν λενε ,....χεχε
βλεπω ομως οτι τα backing tracks δεν ανοιγουν για κατεβασμα....να ειναι τυχαιο 'η επιτιδευμενο ???? χεχεχεχεχεχεχεε
Εκτός από φιλότιμος, είναι και ξεροκέφαλος...πρέπει να του το πεί όλο το Noiz για να το καταλάβει......Φιλότιμε...να έλεγχεις τα links πριν τα ανεβάσεις...άδεια είναι
ειναι η πιο σιγουρη λυση νομιζω...trigga είπε:400 mb που το ανεβαζω?Να το κανω κομματακια κ να το βαλω στο rapidshare?
"εγω δεν ξερω τιποτα" (φωνη Δημου Σταρενιου ;D)Nestoras είπε:Διαβλέπω ύπουλο και δόλιο σχέδιο πρωτοκλασσάτων στελεχών του Noiz εξόντωσής μου.
Σε βάλανε και σένα στη φράξια τους οι Audiomarathonotriggaioi.playloud είπε:"εγω δεν ξερω τιποτα" (φωνη Δημου Σταρενιου ;D)