Full cover στο HARDWIRED από METALLICA.

BGkakos

Ενεργό μέλος
Πόντοι
118
Ήρθε και μένα η ώρα μου να κάνω ένα cover στους Metallica και μιας και μου άρεσε πολύ το εν λόγω τραγούδι όταν το άκουσα, ήταν μια καλή ευκαιρία!

Ηχογραφημένο στο home studio μου όπως και όλα τα άλλα covers μου. Κάτι που είναι ενδιαφέρον με το συγκεκριμένο cover είναι ότι πρόκειται για το πρώτο βίντεο στο οποίο δεν είχα μόνο στημένες κάμερες αλλά και κινούμενες, δίνοντας έτσι μια αίσθηση σαν βίντεο κλιπ και όχι ενός ξερού playthrough.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πάρα πολύ καλό, ήχος , παίξιμο , φωνητικά, παραγωγή, μίξη, βίντεο, τα πάντα όλα \m/

k αναρωτιεμαι γιατι οι 79 προηγουμενοι που πατησαν δεν το επισημαναν  ???

ον  τοπικ πολυ καλο το καβερ και απροσμενα φωνητικα απο το παιδι!

για βιδεο εγκω ντεν κσερει, αλλά η παραγωγή για το είδος φτάνει κοντά στα όριά του τον εξοπλισμό σου... κάτι που προσωπικά συναντώ σπάνια...

μπράβο σου... "τοχεις"...  ;) :)

Μ' άρεσε πολύ παιδιά, μπράβο σας

Ωραία φωνή έχει ο τυπάς

Πολύ καλή δουλειά. Μπράβο!

Πολυ καλο! Απο εξοπλισμο και  signal chain?

Κιθάρες: Epiphone les paul standard 1959 (w/ Seymour Duncan SH5 @bridge) ---------> Steinberg UR242 ---------> Amplitube 3 ---------> Guitarhack Impulses, Catharsis Impulses (κάποιες κιθάρες έχουν guitarhack, κάποιες Catharsis)

Μπάσο : Vrahatis custom μπάσο ------> μία κάρτα M-audio (του τραγουδιστή) -------> Bias FX/ Amplitube 3 (Στο mix υπάρχουν 2 κανάλια: ένα με Bias και ένα με Amplitube)

Φωνές : Rode NT-1 (όχι το NT-1 A το ασημένιο. NT-1 σκέτο) --------> πετάλι για φωνητικά (στο οποίο έχουμε βάλει κομπρέσορα πριν την κάρτα ήχου) --------> κάρτα M-audio του τραγουδιστή

Ντραμς : Μία μίξη από EZdrummer 2, Addictive Drums 2 και SSD4

Ηχογραφημένα και μιξαρισμένα όλα (πλην της ηχογράφησης των φωνητικών που έγινε στο cubase) στο Reaper. Mastering με T-racks CS. ανοιγμένο μέσω Reaper πάλι.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back