Φτιάξτε την πεταλιέρα των ονείρων σας

Επιτέλους, κάποιος το έκανε! Πολύ καλό.

Μην παίζεις με πατάλια.

Παίξε κιθάρα  :P ;D

Χαχαχα...εριξα μια ματια για κανα 2λεπτο (καθοτι φυση περιεργος) και τα 3 πρωτα πεταλια που θα ηθελα στην αρχη του chain δεν υπηρχαν καν στη λιστα!! Παω να παιξω κιθαρα καλυτερα... ;D ;) 8)

Ενω στην δικιά μου, τα 3 στα 7 είναι Boss και όλα μπορείς να τα βρεις στην γειτονιά σου. :D

methpedalboard.jpg

πήγα να φτιάξω μια μ αυτά που έχω....

Ξεκίνησα με το small stone και μου έβγαλε ένα αλλιώτικο.....

μετά το έκλεισα.

fusiongtr είπε:
Μια από τις πολλές ...
Ρε φίλε θες πεταλιέρα για να βάλεις την... πεταλιέρα; :DΕντύπωση μου κάνει που έβαλες time delay effects εξωτερικά. Δεν λέω... η Eventide είναι κορυφή στο είδος αλλά δεν σου φτάνουν αυτά της Helix;

Ξεκίνησα με το small stone και μου έβγαλε ένα αλλιώτικο.....
μετά το έκλεισα.
Μωρε μπράβο... τι εξωτικά μηχανήματα έχετε κει πάνω. :D

yameth είπε:
Ρε φίλε θες πεταλιέρα για να βάλεις την... πεταλιέρα; :D

Εντύπωση μου κάνει που έβαλες time delay effects εξωτερικά. Δεν λέω... η Eventide είναι κορυφή στο είδος αλλά δεν σου φτάνουν αυτά της Helix;
Περίμενα να το προσέξει κάποιος (πεταλιέρα στην πεταλιέρα).

Καθώς επίσης και το ότι δεν έβαλα εξωτερικά drive αλλά modulation/time εφφέ.

Η λογική μου είναι η εξής.

Με την πεταλιέρα έχω σχεδόν τα πάντα έτσι κι αλλιώς.

Αν ξεκινούσα να προσθέτω drive πετάλια ... καήκαμε, θα τα φτιάξω λοιπόν μέσα στο πολυεφφέ  όλα, και όπως μου αρέσουν εμένα, κι ας είναι ψηφιακά.

Παραπάνω από ένα-δυο αποκλείεται να χρησιμοποιήσω ταυτόχρονα (έχει και βρώμικους ενισχυτές έτσι κι αλλιώς).

Επίσης η πεταλιέρα έχει και άπειρα modulation/time εφφέ, όμως ...

... για να πειραματιστώ με περίεργους ήχους, μπορεί να χρησιμοποιήσω περισσότερα από ένα-δυο modulation/time εφφέ σε περίεργες σειρές και με διαφορετκά settings πχ gate, reverb, chorus, reverb, delay (που μπορεί να είναι παραπάνω από ένα).

Θέλω λοιπόν να συνδυάσω τα εφφέ της πεταλιέρας με άλλα εξωτερικά που θα μπορούν να μπουν οπουδήποτε στην αλυσίδα, έτσι ώστε να μην τερματίσω την υπολογιστική ισχύ της.

Είμαι άρρωστος το ξέρω. :angel:

Λίγο άπληστος και άρρωστος σαν τον Φούζιο, αλλά έχουμε και αδυναμίες. Btw, θα κάνω σύντομα την αλλαγή σε Line 6 Helix LT, θα σας γράψω και ηχογραφήσω αναλυτικά τις εντυπώσεις μου. ;D

@Φούζιε, σκεφτήκαμε ακριβώς το ίδιο πράγμα, όταν είδα τι έχεις γράψει ένιωσα σαν το παιδάκι στην τάξη που ήξερε την απάντηση και η δασκάλα είπε άλλον. ;D ;D

Strymon και Eventide για ποικιλία και οικονομία ισχύς στο Helix και Sunset/Friedman γιατί δεν υπάρχουν στο Helix και τα λατρεύω.

h5nrO2d.png

BillTrantos είπε:
@Φούζιε, σκεφτήκαμε ακριβώς το ίδιο πράγμα, όταν είδα τι έχεις γράψει ένιωσα σαν το παιδάκι στην τάξη που ήξερε την απάντηση και η δασκάλα είπε άλλον. ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Btw, θα κάνω σύντομα την αλλαγή σε Line 6 Helix LT
Αμάν, αμάν, τι έγινε ωρέ bill?

Γιατί?

Ακολουθεί off topic:

Απλά με κούρασε το αρχαίο PC software του Axe Fx Ultra, έχει μόνο 10 IR θέσεις και χωρίς midi controller δε δουλεύεται. Τα Midi controllers που δοκίμασα αν και μου άρεσαν, έκαναν 300-400 ευρώ, οπότε προτιμώ να δώσω τα διπλά και να πάρω μία λύση all in one.

BillTrantos είπε:
Ακολουθεί off topic:
Δεν είναι off topic ρε παλικάρι.

Αλλά (αν επιτρέπεται) γιατί στο LT (και μάλιστα από axefx)?

Γιατί το AX8 που ήθελα (pedalboard version του Axe Fx II) κοστίζει 1600 ευρώ, ενώ το Helix LT 820 και δεν έχουν διπλάσια απόσταση σε ποιότητα. Μόνο τα reverbs του είναι χειρότερα, αλλά από update σε update θα τα φτιάξουν πιστεύω.

Μην παρεξηγηθώ, το Ultra είναι εξαιρετικό, είναι πρακτικοί οι λόγοι που θα το δώσω. Άκουσα και το Helix πρόσφατα και μου άρεσε, θα γίνει ο γάμος λογικά. Πέφτω δηλαδή ένα σκαλί σε ποιότητα, κερδίζω σε πρακτικότητα και ευκολία όμως.

*Με καλά IRs (που έχω), όλα αυτά (Helix-Headrush-Ax8) ακούγονται εξαιρετικά.

BlackCrow81 είπε:
Κάτι απλό για μένα  :-*
Επειδής δεν θα μπορείς να τα πατήσεις, αν τα θέλεις όλα, σπάστα σε ξεχωριστά pedalboard.

Εκεί να σε δω.

fusiongtr είπε:
Επειδής δεν θα μπορείς να τα πατήσεις, αν τα θέλεις όλα, σπάστα σε ξεχωριστά pedalboard.

Εκεί να σε δω.
Tελικά τα πούλησα όλα και πήρα σαξόφωνο, μου έμεινε ένα nano πεδαλβόαρδ αλλά βρήκα τι να το κάνω  :-*

tasakiboard.png

Και ένα χωρίς πολυεφφέ, χαχα, τα χώρεσα όλα. 8)

index.php

EDIT: Το DL-4 είναι ανάποδα, σχωράτε με. ;D

αρχείο_λήψης.png

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα