Κι άλλος σουηδός;Painer_AD είπε:αξιζει να αναφερουμε και τους atlas με το bla vardag. καπου στα τελη των 70'ς αν θυμαμαι καλα. δεν εβγαλαν κατι αλλο περαν τουτου, σαν atlas.
καταπληκτικος δισκος. σεμιναριο θα ελεγα. μονο μελανο σημειο αν κ εξυπηρετει το σκοπο του τραγουδιου, ενα σολο τυμπανα το οποιο δεν μου αρεσε γιατι θεωρησα οτι του ελειπε φαντασια. αλλα παρ'ολα αυτά ειλικρινα ειναι αξιος προσοχης. θα τον βρειτε σιγουρα στο youtube. αν οχι, δεχομαι pm. εχω αδεια απο τους δημιουργους, δεν κανουμε κατι παρανομο![]()
Πολύ καλοί οι Atlas μια ορφανή δισκάρα όντως!!!αξιζει να αναφερουμε και τους atlas με το bla vardag. καπου στα τελη των 70'ς αν θυμαμαι καλα. δεν εβγαλαν κατι αλλο περαν τουτου, σαν atlas.καταπληκτικος δισκος. σεμιναριο θα ελεγα. μονο μελανο σημειο αν κ εξυπηρετει το σκοπο του τραγουδιου, ενα σολο τυμπανα το οποιο δεν μου αρεσε γιατι θεωρησα οτι του ελειπε φαντασια. αλλα παρ'ολα αυτά ειλικρινα ειναι αξιος προσοχης. θα τον βρειτε σιγουρα στο youtube. αν οχι, δεχομαι pm. εχω αδεια απο τους δημιουργους, δεν κανουμε κατι παρανομο
;D ;D ;D ;D ;Dmustafank είπε:
Αυτό εξυπακούεται, Sir θρύλε (που γουστάρεις την Annette Haven) ;DNestoras είπε:αλλά υπάρχουν και μεγάλοι δίσκοι του είδους..