Φθινοπωρινό μπλουζάκι

pascal

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Δικιά μου ιδέα μικρής διαρκείας (sic). Κιθάρα Les Paul Deluxe, στο καθαρό κανάλι Koch Studiotone, οverdrive από ένα expandora 2000r.

Ακούστε και σχολιάστε/βαράτε ελεύθερα.

μπορεί να μπεί κ απο πίσω ο Jim ....φωνάζοντας l'americaaa l'americaa..

:-)

@free n mad:  :)

@giannis: Ποιον ρυθμό; Για γίνε πιο σπεσίφικ να δω κι' εγώ αν μπορώ να ανταπεξέλθω...

Σ' ευχαριστώ για το σχόλιο

να σε καλά  :)

εννοώ επειδή σε φόρτωσα στο daw και είδα οτι είσαι free και ανέμελος  ;) και δεν μπορώ να σε συνοδεύσω οργανικά,οπότε λέω μπας κ μπορείς να βάλεις κανα ακουστικό την ώρα που παίζεις να σου δίνει ρυθμό/tempo κτλ.

αν κ κάπου στα 86bpm φαίνεται να παίζεις

Οk! Θα δω τι μπορώ να κάνω και όταν καταφέρω να κάνω κάτι θα σε ειδοποιήσω!

Βέβαια, μπορείς να παίξεις κι' εσύ free κι' "ανέμελα" και να το δοκιμάσεις κι' έτσι. Πού ξέρεις, μπορεί να βγει και γκρουβάτο (λέμε τώρα)  :)

χεχεχε..αυτό κάνω,εντάξει σε βρήκα και σε έκοψα πάνω στον ρυθμό...αρχίζω τις αλχημεiες

:-)

Λοιπόν φιλε pascal η αλχημεία νομίζω ότι τελειωσε,σ`ευχαριστώ για το όμορφο σόλο σου..

το ριχνω

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ωραιότατο και του άλλαξες τα φώτα! Για μοχίτα, ξαναμένα λικνιστά θηλυκά πωπουδάκια και στρομποφώτα. Μερσί!

("aspire to inspire" που λένε και στο χωριό μου  :P)

Πολύ ωραίο το θέμα, αλλά πάλι θα σε "μαλώσω" με την πολύ μουντάδα που χρησιμοποιείς στον ήχο σου...

Θα το προτιμούσα λίγο πιο διαυγές...Ηχητικά μου ακούγεται λίγο μπουκωμένο...

Ακούγοντας την πολύ ωραία παρέμβαση του giannis, μου ήρθε κατευθείαν στο μυαλό μου αυτό το CD (που έχω πολύ καιρό να ακούσω και θα βάλω αμέσως τώρα να παίξει!):

61C6H19F3DL._SL500_AA240_.jpg

http://www.amazon.com/Sacred-Spirit-II-Culture-Clash/dp/B0000081VF

;)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back