το DIY για το DIY το σέβομαι απεριόρισταtheoctapus είπε:εγώ ΘΕΛΩ να "λερώσω" τα χέρια μου.![]()
το DIY με στόχο το χαμηλώτερο κόστος και την καλύτερη ποιότητα, απλά δεν μπορώ να το καταλάβω
το DIY για το DIY το σέβομαι απεριόρισταtheoctapus είπε:εγώ ΘΕΛΩ να "λερώσω" τα χέρια μου.![]()
+100.... Συνήθως το DIY κοστίζει περισσότερο από το να πάρεις κάτι έτοιμο, είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ από το να πάρεις κάτι έτοιμο αλλά το έφτιαξες εσύ οπότε σ'αρέσει... :gdevelek είπε:το DIY για το DIY το σέβομαι απεριόριστα
το DIY με στόχο το χαμηλώτερο κόστος και την καλύτερη ποιότητα, απλά δεν μπορώ να το καταλάβω
Περνάμε σε άλλο θέμα αλλά προσωπικά πιστεύω ότι το DIY σε σχεση με το έτοιμο:funky_bassman είπε:+100.... Συνήθως το DIY κοστίζει περισσότερο από το να πάρεις κάτι έτοιμο, είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ από το να πάρεις κάτι έτοιμο αλλά το έφτιαξες εσύ οπότε σ'αρέσει... :![]()
Σε αρκετές περιπτώσεις είναι υπερβολή να έχεις την απαίτηση να φτιάξεις κάτι με τα δικά σου χέρια ΚΑΙ να είναι καλύτερο από έτοιμες λύσεις της αγοράς ΚΑΙ να είναι φθηνότερο. Όμως κάτι τέτοιο ΔΕΝ είναι αδύνατο, αν έχεις βέβαια την κατάλληλη εμπειρία.gdevelek είπε:το DIY για το DIY το σέβομαι απεριόριστα