fretless & over-fretted guitar Θανος Γκουντανος

nikodemos

Recording Guru
Πόντοι
7,473
Ενα βίντεο που γυρίστηκε και ηχογραφήθηκε στο sonic ark studio με τον Θανο Γκουντανο σε fretless & over-fretted guitar. Ελπίζω να γουσταρετε, εγω πραγματικα ενθουσιαστηκα.

:)

as always , watch in HD

nikodemos είπε:
εγω πραγματικα ενθουσιαστηκα.:)
Ομοίως!

Πολύ ωραίο, ευχαριστούμε. ;D

Μπας και υπάρχει και κανένα σχήμα εντός του οποίου να μπορούμε να τον ακούσουμε;

α ναι το ξεχασα....

υπαρχουν οι baildsa στο youtube(balkan, ska, punk, reggae και τα συναφή εν γενη είδη) και λίαν συντόμως οι καταπληκτικοί modal 4

Ο φιλος πρεπει να παει να φτιαξει ενα καλο ουτι μονοτρυπο χωρις στολιδια  , αυτο που κανει τωρα ειναι ιεροσυλια και για το οργανο που κρατει και για τον σκοπο που παιζει… νερο και λαδι

blue monk είπε:
Ο φιλος πρεπει να παει να φτιαξει ενα καλο ουτι μονοτρυπο χωρις στολιδια  , αυτο που κανει τωρα ειναι ιεροσυλια και για το οργανο που κρατει και για τον σκοπο που παιζει… νερο και λαδι
ok  ;D :-*

α) Στόφα μεγάλου παίκτου και β) στουντιάρα! Αυτά έχω να πω...

Παρα πολυ καλό!

Καπου ειχε παρει το ματι μου εναν Τουρκο που εφηυρε μια κιθαρα με πολλα/μετακινουμενα ταστα για να παιζεις τα μόρια (και να επιλεγεις ποια καθε φορα). Πολυ ενδιαφερον.

Γενικα θεωρω οτι η μειξη της Ανατολιτικης μουσικης (Αφγανικη, Περσικη, κτλ) με τη δυτικη εχει πολυ ψωμι. Κ βρισκεται ακομη στα σπαργανα!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back