French Guitar Contest 2 - hyperpanos

hyperpanos

Μέλος
Πόντοι
36
Και μια δική μου προσπάθεια πάνω σε αυτό το φανταστικό backing track, παρόλο που εγώ δεν θα στείλω την συμμετοχή μου.

Ελπίζω να σας αρέσει και θα εκτιμήσω τις απόψεις σας και τις παρατηρήσεις σας.

FGC_2_-_by_hyperpanos.mp3

Attachments

Πανο,νομιζω ειναι το καλυτερο"δικο" σου παιξιμο-εννοω οχι καραφλας-με ωραια μελωδικα

σημεια αλλα και ωραια γρηγορα περασματα.Επισης μ'αρεσει πολυ ο τροπος που το αναπτυσσεις.Αρχη,μεση,τελος,ενα μικρο κομματι μεσα στο μπακιν,πραγμα που σε αλλα σου δεν ακουγοταν παντα.

Παντως ειλικρινα ρε φιλε θα στο ξαναπω κι ας γινω κουραστικος,ποσο μεγαλη διαφορα εχει τουτο εδω απ'τα πρωτα που θυμαμαι οτι εβαζες.

Μεγαλο μπραβο!

gvour είπε:
Πανο,νομιζω ειναι το καλυτερο"δικο" σου παιξιμο-εννοω οχι καραφλας-με ωραια μελωδικα

σημεια αλλα και ωραια γρηγορα περασματα.Επισης μ'αρεσει πολυ ο τροπος που το αναπτυσσεις.Αρχη,μεση,τελος,ενα μικρο κομματι μεσα στο μπακιν,πραγμα που σε αλλα σου δεν ακουγοταν παντα.

Παντως ειλικρινα ρε φιλε θα στο ξαναπω κι ας γινω κουραστικος,ποσο μεγαλη διαφορα εχει τουτο εδω απ'τα πρωτα που θυμαμαι οτι εβαζες.

Μεγαλο μπραβο!
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε, με τιμούν τα καλά σου λόγια. Νομίζω ότι έχω ωριμάσει αρκετά (όχι ηλικιακά  ;D) ως παίκτης και μου είναι λίγο πιο εύκολο να παίξω αυτά που θέλω, με καλύτερη τεχνική.

Πάντως έχω ακολουθήσει μια συμβουλή του Νέστορα, ο οποίος μου είχε πει να μην ανεβάζω κάθε τρεις μέρες μέτρια κομμάτια, αλλά όποτε μπορώ πιο καλά. Νομίζω το έχω ψιλό καταφέρει αυτό. Και πάλι σε ευχαριστώ. 

Πάνο, θα συμφωνήσω απόλυτα με τον φίλτατο gvour.

Ό,τι καλύτερο έχω ακούσει μέχρι στιγμής από εσένα. Καταπληκτικές μελωδίες και ωραία κλιμάκωση στο σόλο.

Ήταν εξαιρετικό από την αρχή μέχρι το τέλος. Μπράβο!  :)

ΥΓ: Έπαθα ζημιά Πάνο...Το έχω βάλει στο repeat και το έχω ακούσει τουλάχιστον 10 φορές!!! Να 'σαι καλά!  :)

geodimitri είπε:
Πάνο, θα συμφωνήσω απόλυτα με τον φίλτατο gvour.

Ό,τι καλύτερο έχω ακούσει μέχρι στιγμής από εσένα. Καταπληκτικές μελωδίες και ωραία κλιμάκωση στο σόλο.

Ήταν εξαιρετικό από την αρχή μέχρι το τέλος. Μπράβο!  :)

ΥΓ: Έπαθα ζημιά Πάνο...Το έχω βάλει στο repeat και το έχω ακούσει τουλάχιστον 10 φορές!!! Να 'σαι καλά!  :)
Ευχαριστώ φίλε  :)Και εγώ όταν τέλειωσα το γράψιμο και το άκουσα, το έβαλα στο repeat και το άκουσα αρκετές, μην πιστεύοντας ότι το έγραψα εγώ  ;D ;D ;D 

Μπράβο σου,πολύ ωραίο εκφραστικό-μελωδικό σόλο.Μάλλον το καλύτερό σου!                                       

cigaret13 είπε:
Μπράβο σου,πολύ ωραίο εκφραστικό-μελωδικό σόλο.Μάλλον το καλύτερό σου!                                       
Να είσαι καλά, ευχαριστώ  :)

Πολύ καλό,Πάνο.Μπράβο.Ο τρόπος που χτίζεις το σόλο σου είναι όλα τα λεφτά...

Μια ένσταση μόνο.Ο ήχος σου.Πιστεύω οτι θα ταίριαζε καλύτερα ένα πιο μοντέρνο χρώμα στη συγκεκριμένη σύνθεση...πολύ strat-like μου κάνει.

Έχεις σπλιταριστή τη JS;

Grey είπε:
Πολύ καλό,Πάνο.Μπράβο.Ο τρόπος που χτίζεις το σόλο σου είναι όλα τα λεφτά...

Μια ένσταση μόνο.Ο ήχος σου.Πιστεύω οτι θα ταίριαζε καλύτερα ένα πιο μοντέρνο χρώμα στη συγκεκριμένη σύνθεση...πολύ strat-like μου κάνει.

Έχεις σπλιταριστή τη JS;
Σε ευχαριστώ πολύ Grey  :)Όχι δεν την έχω σπλιτάρει αλλά επειδή γράφω από την line out του ενισχυτή, ίσως για αυτό. Ίσως να παρά έβαλα πρίμα ; Πάντως το θέμα του ήχου δεν το έχω βρει ακόμη. Που θα πάει  ;)

Δε θα πω πολλά,δε χρήζει ανάλυσης η προσπάθειά σου,ήταν απλά συγκλονιστική.Αν δεν έχει περάσει το deadline,στείλε τη στο διαγωνισμό οπωσδήποτε!!!

BillTrantos είπε:
Δε θα πω πολλά,δε χρήζει ανάλυσης η προσπάθειά σου,ήταν απλά συγκλονιστική.Αν δεν έχει περάσει το deadline,στείλε τη στο διαγωνισμό οπωσδήποτε!!!
Σε ευχαριστώ πολύ Βασίλη  :).Δεν νομίζω να το στείλω, έχω πει ότι παίζω εκτός από την αγάπη μου για την μουσική, για την καλή "ψυχική μου υγεία"  ;D, μην με βάζεις σε διλήμματα  ;) ;D ;D ;D 

BillTrantos είπε:
πολύ σωστά !!!

Πολυ καλο. Μπραβο παιχταρα.

Θα συμφωνησω με τον Gvour για την βελτιωση σου. Εισαι πολυ καλος.

Μπραβο ρε φιλε keep walking.

hyperpanos είπε:
Σε ευχαριστώ πολύ Βασίλη  :).

Δεν νομίζω να το στείλω, έχω πει ότι παίζω εκτός από την αγάπη μου για την μουσική, για την καλή "ψυχική μου υγεία"  ;D, μην με βάζεις σε διλήμματα  ;) ;D ;D ;D 
Με το να το στειλεις δεν ανερεις τα αλλα. Γι αυτο στειλε το.

Ειμαστε πολλοι και εισαι ενας. Αποφασισαμε ;D

Πάνο έμεινα με ανοιχτό το στόμα! :o

Είναι απίστευτο αυτό που άκουσα, και όντως είσαι πια "αλλιώς" μουσικά, και όχι απλώς κιθαριστικά, ναι, μουσικά πλέον.

Θέλω να σταθώ σε κάποια πράγματα που με εξέπληξαν.

Πολύ σωστά, όπως έθιξε ο gvour, στήνεις τα θεμέλια, χτίζεις πάνω τους όπως πρέπει, και "χειρίζεσαι" πια το εποικοδόμημα αυτό που εσύ δημιούργησες με θαυμαστό τρόπο.

Υπάρχει "εσωτερική λογική" σε όλο σου το παίξιμο, ειρμός, η μια φράση φέρνει την άλλη, τίποτα από όλα αυτά δεν θυμίζει ότι το προσπαθείς αυτό, φαίνεται ότι έρχεται εντελώς φυσιολογικά.

Πολύ όμορφες παραλλαγές σε συνεχή θέματα που ξεπηδούν από το σόλο σου (μεγάλη υπόθεση αυτό), και μπλέκεται αριστοτεχνικά το ένα με το άλλο, χωρίς τίποτα να θυμίζει "άσκηση" ή "μαθητεία" και προσπάθεια εφαρμογής τους.

Όλα αυτά (και πολλά άλλα βέβαια) είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του καλού phrasing (έχω κόλλημα με αυτό), που για μένα είναι το πιο σημαντικό.

Και τέλος, μου φαίνεσαι πλέον χαλαρός, τόσο ώστε να ελέγχεις εσωτερικά (χωρίς να ξέρεις και εσύ ο ίδιος πώς) το τι και το πώς θα βγάλεις προς τα έξω κάθε στιγμή, όντας εσύ, ο Πάνος, και όχι ο καράφλας, ο μαλλιαρός ή όποιος άλλος.

Αυτό ήθελα από σένα από την πρώτη στιγμή που σε άκουσα και θεώρησα ότι μπορείς χίλιες φορές καλύτερα από αυτό που άκουγα τότε από σένα.

Και να που τα κατάφερες!

Χίλια μπράβο.

mikeguitar είπε:
πολύ σωστά !!!
  :)

hyperaristos.
Αν και υπερβάλεις, σε ευχαριστώ Νέστορα  :)Αν και μεγάλο μερίδιοστην όποια βελτίωση μου, είχε η αυστηρή αλλά καλοπροαίρετη και  δίκαιη κριτική σου  ;)

Πολυ καλο. Μπραβο παιχταρα.

Θα συμφωνησω με τον Gvour για την βελτιωση σου. Εισαι πολυ καλος.

Μπραβο ρε φιλε keep walking.

Με το να το στειλεις δεν ανερεις τα αλλα. Γι αυτο στειλε το.

Ειμαστε πολλοι και εισαι ενας. Αποφασισαμε ;D
Σε ευχαριστώ πολύ  :)

Πάνο έμεινα με ανοιχτό το στόμα! :o

Είναι απίστευτο αυτό που άκουσα, και όντως είσαι πια "αλλιώς" μουσικά, και όχι απλώς κιθαριστικά, ναι, μουσικά πλέον.

Θέλω να σταθώ σε κάποια πράγματα που με εξέπληξαν.

Πολύ σωστά, όπως έθιξε ο gvour, στήνεις τα θεμέλια, χτίζεις πάνω τους όπως πρέπει, και "χειρίζεσαι" πια το εποικοδόμημα αυτό που εσύ δημιούργησες με θαυμαστό τρόπο.

Υπάρχει "εσωτερική λογική" σε όλο σου το παίξιμο, ειρμός, η μια φράση φέρνει την άλλη, τίποτα από όλα αυτά δεν θυμίζει ότι το προσπαθείς αυτό, φαίνεται ότι έρχεται εντελώς φυσιολογικά.

Πολύ όμορφες παραλλαγές σε συνεχή θέματα που ξεπηδούν από το σόλο σου (μεγάλη υπόθεση αυτό), και μπλέκεται αριστοτεχνικά το ένα με το άλλο, χωρίς τίποτα να θυμίζει "άσκηση" ή "μαθητεία" και προσπάθεια εφαρμογής τους.

Όλα αυτά (και πολλά άλλα βέβαια) είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του καλού phrasing (έχω κόλλημα με αυτό), που για μένα είναι το πιο σημαντικό.

Και τέλος, μου φαίνεσαι πλέον χαλαρός, τόσο ώστε να ελέγχεις εσωτερικά (χωρίς να ξέρεις και εσύ ο ίδιος πώς) το τι και το πώς θα βγάλεις προς τα έξω κάθε στιγμή, όντας εσύ, ο Πάνος, και όχι ο καράφλας, ο μαλλιαρός ή όποιος άλλος.

Αυτό ήθελα από σένα από την πρώτη στιγμή που σε άκουσα και θεώρησα ότι μπορείς χίλιες φορές καλύτερα από αυτό που άκουγα τότε από σένα.

Και να που τα κατάφερες!

Χίλια μπράβο.
Προσπαθώ να παίζω με όσο συναίσθημα πιο πολύ γίνεται. Επειδή έχω βελτιωθεί λιγάκι τεχνικά και επειδή τα χέρια μου περνώντας ο καιρός με πονάνε λίγο λιγότερο, έχω "βοηθηθεί" σε αυτόν τον τομέα. Για αυτό ίσως δεν είμαι πια τόσο σφιγμένος. Με τιμούν τα λόγια σου φίλε και σε ευχαριστώ πολύ  :)

Ωραίος Πάνο και πάλι έγραψες το 01:10 το αγαπημένο μου σημείο από το κομμάτι σου όπως και το δυνατό σβήσιμο στο τέλος  ;)

kbasilis είπε:
Ωραίος Πάνο και πάλι έγραψες το 01:10 το αγαπημένο μου σημείο από το κομμάτι σου όπως και το δυνατό σβήσιμο στο τέλος  ;)
Σε ευχαριστώ Βασίλη  :)

Πολλά μπράβο και από εμένα, μακράν ο΄τι καλύτερο έχεις ανεβάσει.

Έχεις ανέβει πολλά levels σε μικρό χρόνο, και αυτό δείχνει commitment, ταλέντο και αγάπη για το άθλημα.

Συνέχισε, εύγε  :)

Πάνο στο έχω ξαναπεί ότι είσαι εξέλιξη  ;) τ-ρ-ο-μ-ε-ρ-ο!!! φράσεις, feeling , ιδέες, το πιό ωραίο σου και πιό ώριμο από αυτά τουλάχιστον που έχω ακούσει.  8) Ο ήχος που έχεις πιστευώ πως είναι απο τους αγαπημένους μου. εύγε!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back