- Πόντοι
- 16
Έχοντας να προσφέρω κάτι νέο ξαναποστάρω στο noiz.gr
Διαβάζοντας το εγχειρίδιο του ενισχυτή κιθάρας AG-03M CUBE AMP της Aroma ,που διαφήμιζε το noiz.gr μέχρι πριν 1,5 μήνα, μου έκανε εντύπωση η χαμηλή του τιμή (27 $ και μάλιστα χωρίς ταχυδρομικά από την Κίνα - το παρέλαβα εντός 28 ημερών) για τέτοια άριστα χαρακτηριστικά όπως:
• Output: 5W
• Frequency range: 25Hz-20KHz
• Sensitivity: 600mV ± 50mV
Μελετώντας τον σχημάτισα τη γνώμη ότι ο AROMA Guitar Amp είναι ιδανικός :
• για εξάσκηση , ειδικά για αρχάριους να ακούν τα λάθη τους και να τα διορθώνουν
• για τους μουσικούς για άμεση καταγραφή της όποιας μουσικής ιδέας τους οπουδήποτε ,αφού χωράει στην τσέπη
• έχοντας συμπαγή κατασκευή ,με ποιότητα ήχου πολύ καλή στο ‘’Clean’’ και αρκετά καλή στο ‘’distortion effects’’, απλά όπως όλοι οι φορητοί, δεν έχει αρκετά δυνατή ένταση για μεγάλη αίθουσα .
Το μόνο παρελκόμενο ,το καλώδιο USB, είναι αρκετό , επειδή όλοι μας ήδη έχουμε φορτιστές USB από τα κινητά , mp3 players ή tablets.
Για την ηχογράφηση απαιτεί μια Micro SD κάρτα που δεν εσωκλείεται , σίγουρα όμως θα έχετε από κάποιο παλιό κινητό τηλέφωνο. (Αν δεν τοποθετήσετε Micro SD με το που θα τον θέσετε ΟΝ μεταβαίνει αμέσως στο Guitar + Mic + mp3 mode)
Μπορείτε να συνδυάσετε 2 ήχους :
• Τον ήχο από εισερχόμενη συσκευή στο AUX - εγώ χρησιμοποίησα mp3 player με έτοιμους ρυθμούς ντραμς – κατεβάστε τους εδώ: https://drive.google.com/drive/u/0/folders/0BxFjzRMXS5xBfmtLOU1HLXU2anpRV1Y2MmdSOExGVVJwYlduTmZGNmJkakgxZGpEVEpvSFU
• Με το μικρόφωνο - εγώ χρησιμοποίησα το μικρόφωνο για παίξιμο φυσαρμόνικας , φλογέρας , ζουρνά
Επίσης μπορείτε να συνδυάσετε 2 ήχους:
• Τον ήχο από την κιθάρα (ηλεκτρική - Ηλεκτρακουστική με μαγνήτη ή piezo )
• Με το μικρόφωνο - εγώ χρησιμοποίησα το μικρόφωνο για παίξιμο φυσαρμόνικας και τραγούδι
Επίσης μπορείτε να συνδυάσετε 3 ήχους:
• Τον ήχο από την κιθάρα (ηλεκτρική - Ηλεκτρακουστική με μαγνήτη ή piezo )
• Με το μικρόφωνο - εγώ χρησιμοποίησα το μικρόφωνο για παίξιμο φυσαρμόνικας και τραγούδι
• Τα favorite jam tracks όχι από mp3 player στο AUX αλλά ηχογραφημένα στην SD Card (απλά τότε δεν θα μπορείτε να αποθηκεύσετε τους 3 ήχους – ενώ αν τα jam tracks ήταν από mp3 player στο AUX τότε αποθηκεύετε και τους 3 ήχους)
Να ηχογραφήσετε τους ελεγμένους με κουρδιστήρι τόνους των ανοιχτών χορδών της κιθάρας και να τους χρησιμοποιήσετε για ώρα ανάγκης σαν κουρδιστήρι κιθάρας.
Το κύκλωμα εγγραφής σε MP3 που διαθέτει είναι ότι πρέπει για την μετέπειτα άμεση αναπαραγωγή του τι ακριβώς παίξατε ή μεταφορά του μέσω του USB στο PC για μετέπειτα επεξεργασία .
Όλα τα ανωτέρω και περισσότερες πληροφορίες τα δείχνω στο video μου