- Πόντοι
- 98
Κάνα 'γάρο να χαλαρώνουν!ω ρε μαγγες πολυ την εχετε ψαξει!οι μπασιστες τι πρεπει να πινουν πριν τις προβες ?
Καλά, καλά, οκ, πλάκα κάνω!!!

Κάνα 'γάρο να χαλαρώνουν!ω ρε μαγγες πολυ την εχετε ψαξει!οι μπασιστες τι πρεπει να πινουν πριν τις προβες ?
Κοίτα επειδή εσείς συνήθως είστε αυτοί που δίνετε το groove σε μια μπαντα μαζι με τον ντραμμερ,καλο ειναι να χτυπησεις καναδυο ποτάκια πριν το λαιβ να ρθεις στο κεφι!! :twisted:ω ρε μαγγες πολυ την εχετε ψαξει!οι μπασιστες τι πρεπει να πινουν πριν τις προβες ?
Ενω αλλιως αναπνεεις απο το συκωτι και τα νεφρα..οταν λοιπον γυμναζεσαι κ οταν τρεχεις ο οργανισμος εχει την ταση να αναπνεει απ τους πνευμονες..
Καταστρέφεσαι ε;;;themiskaltsidis είπε:αν εισαι τραγουδιστης και γυμναζεσαι πραγματικα πιστευω οτι καταστρεφεσαι..
to βασικοτερο πραγμα στο τραγουδι ειναι η διαφραγματικι αναπνοη..
οταν λοιπον γυμναζεσαι κ οταν τρεχεις ο οργανισμος εχει την ταση να αναπνεει απ τους πνευμονες.. λογο και της συχνοτητας των αναπνοων..
πραγμα που σε βγαζει απο το προγραμμα του αναπνεω αποκλειστικα κ μονοα π το διαφραγμα..
οπως και οταν κανεις κοιλιακους..
οι μυες σφυγκουν και ουσιαστικα το μονο που κανεις ειναι να στερεις χωρο απο το ειδη διεσταλμενο σου διαφραγμα με σκοπο να προκαλεις ενα σοκ στο σωμα σου με τριξιματα στην κοιλια κ σαν επακολουθο τη συστολη του διαφραγματος σου και βεβαια την μειωση της ανασας σου..
αυτα τα ανακαλυχα μονος μου..
ισυουν στο δικο μου οργανισμο και ισως σε μερικους να μην επιδρουν ετσι..
απλα απο τοτε που εκοψα τη γυμναστικη κ τους κοιλιακους τραγουδαω πολυ πιο χαλαρα κ πιο σωστα..
και η αναπνοη μου επανυλθε σε διαφραγματικη καθολη τη διαρκεια της ημερας..
αυτα απο μενα. ;D
Εχει μια βαση αυτο που λες... και μαλιστα καλη και αληθινη οντως ως ενα σημειο... Αλλα το παρατραβηξες. Ποικιλοτροπως. ΜΠΟΡΕΙΣ και να γυμναζεσαι και να τραγουδας "σωστα". Αλλωστε την διαφραγματικη αναπνοη πρεπει να μπορεις να την χρησιμοποιεις συνειδητα.themiskaltsidis είπε:αν εισαι τραγουδιστης και γυμναζεσαι πραγματικα πιστευω οτι καταστρεφεσαι..
to βασικοτερο πραγμα στο τραγουδι ειναι η διαφραγματικι αναπνοη..
οταν λοιπον γυμναζεσαι κ οταν τρεχεις ο οργανισμος εχει την ταση να αναπνεει απ τους πνευμονες.. λογο και της συχνοτητας των αναπνοων..
πραγμα που σε βγαζει απο το προγραμμα του αναπνεω αποκλειστικα κ μονοα π το διαφραγμα..
οπως και οταν κανεις κοιλιακους..
οι μυες σφυγκουν και ουσιαστικα το μονο που κανεις ειναι να στερεις χωρο απο το ειδη διεσταλμενο σου διαφραγμα με σκοπο να προκαλεις ενα σοκ στο σωμα σου με τριξιματα στην κοιλια κ σαν επακολουθο τη συστολη του διαφραγματος σου και βεβαια την μειωση της ανασας σου..
αυτα τα ανακαλυχα μονος μου..
ισυουν στο δικο μου οργανισμο και ισως σε μερικους να μην επιδρουν ετσι..
απλα απο τοτε που εκοψα τη γυμναστικη κ τους κοιλιακους τραγουδαω πολυ πιο χαλαρα κ πιο σωστα..
και η αναπνοη μου επανυλθε σε διαφραγματικη καθολη τη διαρκεια της ημερας..
αυτα απο μενα. ;D
Αν και δεν είμαι mod πιστεύω δεν υπάρχει πρόβλημα, εκτός κι αν το έχεις γράψει εσύ, οπότε απλά θα ήταν σωστό να το υποδηλώνεις στην υπογραφή σου για να είναι γνωστό στους αναγνώστες και συνφορουμίτες.Child Of Story είπε:*** Ζητω αδεια απο καποιον modulator να παραθεσω εδω προς γενικην γνωσιν ενα βιβλιο που νομιζω μπορει να βοηθησει πολλους τραγουδιστες ποικιλλοτροπως, χωρις να θεωρηθει "διαφημιση"...