Connecting Scarlett 2i2 to loudspeakers
The line output connectors are 3-pole (TRS) ¼” (6.35 mm) jack sockets, and are electronically
balanced. Typical consumer (hi-fi) amplifiers and small powered monitors will have unbalanced
inputs, either on phono (RCA) sockets or via a 3.5mm3-pole jack plug intended for direct connection
to a computer. In either case, use a suitable connecting cable with jack plugs at one end.
Professional power amplifiers will generally have balanced inputs.
11. Line outputs - 2 x ¼” (6.35 mm) TRS jack sockets; +4 dBu output levelEither ¼” TRS (balanced) or TS (unbalanced) jack plugs can be used.
Προς το παρον δεν βλεπω να χρησιμευουν! Στο μελλον θα δειξει!myster_maze είπε:Αν δεν το χρειάζεσαι το midi δεν υπάρχει λόγος να πας στην 2i4.
Είχα θέμα με ένα μπάσο (όπως λέω στην πρώτη σελίδα), το οποίο βέβαια είχε active μαγνήτες, και μου ήταν πραγματικά αδύνατον να πάρω σωστό σήμα, τουλάχιστον με το volume τέρμα ανοιχτό.con_bass είπε:Η Scarlet έχει θέμα με το μπάσσο; Γιατί διάβασα αυτά που λέγατε με το gain στην κιθάρα
Μπαρδόν?? Στο site της Mackie ακόμη αναφέρεται ως new και μόλις τσέκαρα μερικά από τα μεγαλύτερα μαγαζιά (Thomann, Musicstore, Sweetwater) και είναι σε στοκ! Μάλλον δεν κυκλοφορεί πια στο κατάστημα που σου είπαν;marioG542 είπε:Βγηκα γρηγορα απο το διλλημα scarlett ή mackie καθως η δευτερη δεν κυκλοφορει πια!
Το μαγαζι που πηγα φερνει τις Mackie οποτε δεν ειχε λογο να μου πει μουφες! Στο site το ειδα οτι την εχει σαν "new" αλλα εγω διαβαζα rewiew του 2010-11! Αντε βγαλε ακρη! (Δεν γινετε να ειναι και καινουρια παντως και να την βγαζει με usb 1.1)!haryy είπε:Μπαρδόν?? Στο site της Mackie ακόμη αναφέρεται ως new και μόλις τσέκαρα μερικά από τα μεγαλύτερα μαγαζιά (Thomann, Musicstore, Sweetwater) και είναι σε στοκ! Μάλλον δεν κυκλοφορεί πια στο κατάστημα που σου είπαν;
Και το συγκεκριμενο μαγαζι που πηγα στο site της το εχει σαν stock αλλα εκει μου ειπε οτι σταματησε! Αυτος μου προτεινε στην αρχη την 2i2 που ειναι 25 ευρω πιο φτηνη απο την Mackie οποτε δεν το εκανε για να αφησω πιο πολλα λεφτα στο μαγαζι! Δε ξερω τι να πω!haryy είπε:Όχι, δεν εννοώ πως βγήκε τώρα, απλώς μου φαίνεται λίγο περίεργο γιατί είναι 2 μιση χρονών κάρτα, δεν είναι παλιά, και τα μεγάλα μαγαζιά την έχουν stock ακόμη!