Κάτοχος της G3 αλλά και τελευταία της G3n. Κι εμένα μόνο τα εφφέ με ενδιαφέρουν, αφού τα drive μου τα έχω από πετάλια. Κατέληξα στο G3 αρχικά γιατί τα εφφέ της ήταν πολύ καλά και τα σύγκρινα με αυτά των πεταλιών που είχα για αρκετά χρόνια.
Τώρα με την G3n έχω περισσότερη ευελιξία να χρησιμοποιήσω σε λάηβ καταστάσεις 7 πετάλια ταυτόχρονα και το ταπ τέμπο με το πόδι.
Ωστόσο το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να τη βάλεις όχι στην είσοδο του ενισχυτή, αλλά στη λούπα (fx loop send/return) ώστε να βγουν τα εφφέ καθαρά από την τελική ενίσχυση. Εκεί είναι η μέρα με τη νύχτα. Ενθουσιάστηκα όταν το έκανα.
Αρνητικά της G3n: Με κιθάρα με active μαγνήτες στα ακουστικά δεν αποδίδουν τα drive καλά (για εξάσκηση στο σπίτι), τα εφφέ είναι οκ. Η G3 τα είχε λύσει αυτά τα θέματα (πατούσες κουμπάκι όταν έπαιζες με active μαγνήτες) και είχε καλύτερη ποιότητα ήχου σε PA/monitors/headphones απευθείας και σε καταστάσεις ηχογράφησης θεωρώ. (άσε που έπαιρνε και μπαταρίες...).
Anyway, από όσα είχα δοκιμάσει όταν ψαχνόμουν αυτή είχε την καλύτερη προσωμοίωση πεταλιών (και κυρίως σε πετάλια που είχα στο παρελθόν, γι'αυτό είχα και πιο ολοκληρωμένη άποψη).
Στα χρήματα αυτά είναι μονόδρομος η zoom πιστεύω.
ΥΓ: By the way, πουλάω τη G3 (στις αγγελίες) γιατί όπως είπα πριν η G3n με βολεύει περισσότερο.