Καλησπερα, μερικά άρθρα στο παρόν φόρουμ περι φυσαρμόνικας μου κέντρισαν το ενδιαφέρων και σε μια παραγγελιά απο τον θωμα μπήκε και μια φυσαρμόνικα C ματζόρε ;D
Με την βοηθεια καποιον άρθρων και βιντεο ενος χρηστη στο φόρουμ το όργανο αυτο με κέρδισε μιας και ασχολούμαι με αυτο τις τελευταίες μέρες.
Έχω την εξής απορία - αν και έχω καταλάβει της Θέσης
Straight & Cross.
1.Για να παίξω Βlues πρέπει να εξασκηθώ περισσότερο σε Cross Harp. ???
2.Πως να ξέρω ποιο κλειδί πρέπει να επιλέξω (αυτό με των κύκλο των 4ων και 5ων) - αυτο ειναι η έλλειψη μουσικής παιδείας ετσι ???
3.Το U block νομιζω δεν θα το καταφερω ποτε - ειναι τοσο δυσκολο ???
4.Τα ακκορντα σε ολα τα κλειδια ειναι στις ιδιες τρυπες - δηλαδη φυσωντας 1^2^3 παίρνεις C σε μια C ματζορε - σε μια που ειναι στο κλειδι του Α παίρνεις τα αντίστοιχα Α κτλ ???
Αυτα προς το παρων, και ελα τραγουδακι να χαλαρωσουμε λιγο 8) 8) 8)
Με την βοηθεια καποιον άρθρων και βιντεο ενος χρηστη στο φόρουμ το όργανο αυτο με κέρδισε μιας και ασχολούμαι με αυτο τις τελευταίες μέρες.
Έχω την εξής απορία - αν και έχω καταλάβει της Θέσης
Straight & Cross.
1.Για να παίξω Βlues πρέπει να εξασκηθώ περισσότερο σε Cross Harp. ???
2.Πως να ξέρω ποιο κλειδί πρέπει να επιλέξω (αυτό με των κύκλο των 4ων και 5ων) - αυτο ειναι η έλλειψη μουσικής παιδείας ετσι ???
3.Το U block νομιζω δεν θα το καταφερω ποτε - ειναι τοσο δυσκολο ???
4.Τα ακκορντα σε ολα τα κλειδια ειναι στις ιδιες τρυπες - δηλαδη φυσωντας 1^2^3 παίρνεις C σε μια C ματζορε - σε μια που ειναι στο κλειδι του Α παίρνεις τα αντίστοιχα Α κτλ ???
Αυτα προς το παρων, και ελα τραγουδακι να χαλαρωσουμε λιγο 8) 8) 8)