Φιλαράκι cover

Status
Not open for further replies.
marathon είπε:
Ξαναγράψτο με σωστή ορθογραφία...γιατί θα πιάσουμε εσένα...και ξέρεις τι παλιόπαιδο είναι ο Νέστορας...
είμαι ανορθόγραφος με συγχωρείς και να προσπαθήσω πάλι θα κάνω ορθογραφικά.

Στα 10 σχόλια που έχεις κάνει τα 9 έχουν μέσα το Νέστορα.

Vegeterian είπε:
είμαι ανορθόγραφος με συγχωρείς και να προσπαθήσω πάλι θα κάνω ορθογραφικά.

Στα 10 σχόλια που έχεις κάνει τα 9 έχουν μέσα το Νέστορα.
Δεν το έλεγα σε σένα...εγώ έχω αναλάβει τον warwickplayer...δεν σας προλαβαίνω όλους ;D

Με τέτοια αντίδραση...το θέμα είναι για παιδική χαρά άρα ορθώς στα 10 σχόλια που έχω κάνει τα 9 έχουν μέσα το Νέστορα ;)

Το απαραδεχτος πηγαινε στο οτι ο τροπος που τραγουδησε το φιλαρακι μου θυμιζε αυτο...

marathon είπε:
...εγώ έχω αναλάβει τον warwickplayer...
Ποπο....Φλασια...Καποια μερα θα σου φερω ενα μπασο και θα το φτιαξουμε custom με θεμα την ορθογραφια!!!!

ndnikola είπε:
@Vegetarian:

Εγώ δεν συμμερίζομαι την παραπάνω άποψη και σε ευχαριστώ για την διευκρίνησή σου!

Παρόλα αυτά, καλό θα ήταν όπου έχεις διαφορετική άποψη από αυτήν που εκφράζεται, να την post-αρεις και όχι να την κρατάς για τον εαυτό σου (και να την ανακοινώνεις αργότερα με αυτόν τον τρόπο). Το να πεις εκ των υστέρων ότι "έχω ακούσει εδώ και έχω δει ..." δεν βοηθά στη συζήτηση. Ευτυχώς τα περισσότερα θέματα των clips είναι ανοικτά για κριτική και σε προτρέπω να κάνεις και εσύ ανοικτά την δική σου (και σε αυτούς που 'γλύφονται' αλλα και σε αυτούς που 'κράζονται').
Στις απόψεις του φίλου έχω συμβουλετεί να μήν απαντάω και να μην ασχολούμε άν και μόλις το έκανα απλά ήθελα να το πώ για να γνωρίζει οτι όσο και να με τσιγκλάει που λέμε και στο χωριό τόσο δε θα ασχολούμε μιας και δε νομίζω ότι έχει κάτι να πεί. Άστον να λέει τα δικά του τουλάχιστον εδω μέσα που που τον ακούνε και 2-3 άτομα γιατί μάλλον εκεί έξω δε του δίνουν και πολύ σημασία και λυπάμαι που το είπα αυτό.

όσο για αυτούς που κρίνοντε άδικα και αυτούς που κρίνοντε ευνοΐκά σε κάθε ευκαιρία απο δώ και στο εξής θα το σχολιάζω.

hadgi είπε:
έχει τραγουδήσει η Βώσου Μ.Θεοδωράκη...; wtf????
Η Βοσσου οχι...Ο op ομως εχει τραγουδησει Βοσσου με υφος Θεοδωρακη ;D

Vegeterian είπε:
Άστον να λέει τα δικά του τουλάχιστον εδω μέσα που που τον ακούνε και 2-3 άτομα γιατί μάλλον εκεί έξω δε του δίνουν και πολύ σημασία και λυπάμαι που το είπα αυτό.
Ακριβος εδω ειναι το θεμα...Οτι γραφω εδω μεσα ειμαι ετοιμος να το στηριξω και να το τεκμηριωσω εχοντας σπουδασει μουσικη και εχοντας δουλεψει σαν μουσικος....ετσι νομιζω αποκτω αποψη...το αν ο λογος μου περνα η οχι...αλλου παπα ευαγγελιο...

marathon είπε:
Εδώ μήπως?
Ειρωνία βλέπω Εδώ--->

Χειρότερα και από τις "ψαροκασέλες"?
Οι ψαροκασελες εχουν την δικη τους αποπψη... respect
Τότε...τι δουλειά έχεις εδώ? μπαι μπαι
Εδώ δεν γίνονται συναλλαγές...στις αγγελίες του smart γίνονται. Εδώ κυκλοφορούν παλιόπαιδα
και όλα αυτά στη πρώτη σελίδα  ;)

warwickplayer είπε:
Ακριβος εδω ειναι το θεμα...Οτι γραφω εδω μεσα ειμαι ετοιμος να το στηριξω και να το τεκμηριωσω εχοντας σπουδασει μουσικη και εχοντας δουλεψει σαν μουσικος....ετσι νομιζω αποκτω αποψη...το αν ο λογος μου περνα η οχι...αλλου παπα ευαγγελιο...
Ποιός είσαι τελικά έχω σπάσει το κεφάλι μου... Ποιό τεράστιο ταλέντο και προσωπικότητα έχει Νίκνέιμ στο νόιζ warwickplayer ?

Πές μας το όνομά σου... ¨Εχω ήδη υποψιαστεί Πίτερ Πάρκερ , Κλάρκ Κεντ...

Vegeterian είπε:
Ειρωνία βλέπω Εδώ--->και όλα αυτά στη πρώτη σελίδα  ;)
Λάθος βλέπεις...οι "ψαροκασέλες" είναι συγγενικό σχόλιο άσχετο με το κομμάτι του ΟΡ (άσε που δεν το σχολιάσε -δικαίως- καν)....όλα τα υπόλοιπα ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν είναι ειρωνικά...αρκεί να ξαναδιαβάσεις την απάντηση του ΟΡ για να διακρίνεις τον ώριμο διάλογο ;)

Vegeterian είπε:
Ποιός είσαι τελικά έχω σπάσει το κεφάλι μου... Ποιό τεράστιο ταλέντο και προσωπικότητα έχει Νίκνέιμ στο νόιζ warwickplayer ?

Πές μας το όνομά σου... ¨Εχω ήδη υποψιαστεί Πίτερ Πάρκερ , Κλάρκ Κεντ...
Όχι δε βλέπω καμία ειρωνία εκει.
Δεν θα γραψω τιποτα...απαντας στον εαυτο σου

Παιδιά (μικρά και μεγάλα)

Για άλλη μια φορά μπήκε ένα μέλος (με προΐστορία σε γκρίνια που του έκραξαν το κομμάτι, όπως κι αν ήταν). Ας μη ξεχειλώνουμε τα πάντα ας προσπαθούμε να είμαστε λίγο πιο ευγενικοί γενικά ή αν δεν έχουμε κάτι να πούμε να το αφήνουμε να πέσει.

Θα κλειδώσω το θέμα γιατί δίνεται πολύ συνέχεια χωρίς κάποιο παραπάνω λόγο. Το μέλος μπορεί και να έχει ήδη ζητήσει να του κλείσουν το λογαριασμό οπότε δεν είναι ανάγκη να δοκιμάζετε άλλο το πληκτρολόγιό σας. Λειτουργεί στάνταρ.

Προς συζητητές:

Καλό είναι να μην θεωρούμε τον εαυτό μας σημείο αναφοράς για το επίπεδο όσων διαβάζουν.

Δεν μιλάμε στην ίδια τάξη στο σχολείο και δεν είμαστε ούτε συνομήλικοι, ούτε ζούμε στον ίδιο τόπο με παρόμοιες εμπειρίες. Οταν γράφεις κάτι στο Noiz, μπορεί να το διαβάσει ο δάσκαλος σου, το είδωλο σου ή ο μαθητής σου. Γι αυτό γράφετε φειδωλά και μετρημένα λαμβάνοντας υπ' όψη πως θα το διαβάζουν για χρόνια, 81,000+ ΜΟΥΣΙΚΟΙ.

Οσο για τις κλίκες, να πω πως πέρα από τον Marathon που επισημάνθηκε, και το χαϊδευτικό nickname του Κλικαδόρου που κουβαλάει οικειοθελώς (ενώ προτιμότερο θα ήταν το μπαρμπα-troll, αφού αρέσκεται στο να αποπροσανατολίζει με εσωτερικά αστεία τις κουβέντες, όπως του έχω πει επανειλημμένα) οι υπόλοιποι απλά υποστηρίζουν το αυτονόητο, που δυστυχώς δεν καταλαβαίνει ο ΟΡ και ο vegeterian.

Αυτό όμως δεν λέγεται κλίκα.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back