Συγκεκριμένα η 70's που δοκίμασα είναι σαν αυτή αλλά με rosewood ταστιέρα@ ELAVD με τετοιους for the penusμαγνητες πως να σου αρεσει η 70's strat??
:lol:
Τέλος πάντων' date=' το ανέφερα απλώς γιατί απεχθάνομαι τη μυθολογία... και βλέπω ότι ασυνείδητα από κάποιους πάει να δημιουργηθεί ένας μύθος για τις Rockinger (οι μαγνήτες έτσι, τα ξύλα αλλιώς, κλπ).
Πράγμα που, αν είναι καλές κιθάρες, δεν το χρειάζονται ούτως ή άλλως!
:wink:[/quote']
εχεις απολυτο δικιο σχετικα με την μυθολογια και ισως να το παρακαναμε.αυτο που παντα ξεραμε ηταν οτι ηταν σχεδιασμενοι απο τον haussel.οτιδηποτε περα απο αυτο επισημα δεν μπορει να αποδειχθει.
οταν συναρμολογησει ο fleamail την καινουρια του κουκλα, ελπιζω να κανουμε κανενα meeting να διαπιστωσουμε και με τα αυτια μας τι πραγματικα συμβαινει :wink:
Δε θέλω να ακουστώ π@π@ρολόγος' date=' αλλά ένας γνωστός μου τυχαίνει να έχει μιλήσει τηλεφωνικά με τον ίδιο τον Haussel και του το εμπιστεύθηκε. Θα μάθω λεπτομέρειες και θα σας ενημερώσω σύντομα...
Παρόλα αυτά, συμφωνώ με το γεγονός ότι πέραν από τις στάμπες και τα λογότυπα, πάνω από όλα είναι ο ήχος και η ποιότητα κατασκευής.
Οι Rockinger τα έχουν ΚΑΙ τα δύο...
Φεύγω για να δοκιμάσω την sonic blue strat ενός φίλου μου και επιστρέφω με φωτογραφίες για όσους ενδιαφέρονται[/quote']
Είναι πολύ εύκολο να 'διαλευκανθεί' το μυστήριο: ένα mail στον κ. Χάουζελ που να τον ρωτάει ευθέως.
Οι φωτογραφίες από τη συγκεκριμένου χρώματος κιθάρα με ενδιαφέρουν και μένα πολύ, βγάλε πολλές, ναι; :wink:![]()
Από αισθητικής άποψης' date=' μου άρεσαν πάρα πολύ τα πλαστικά μέρη που ήταν σαν κιτρινισμένα και σου έδιναν την αίσθηση ενός παλιού οργάνου που είχε ξεχαστεί για χρόνια σε μια ντουλάπα, άθικτο...[/quote']
Έτσι, έτσι...![]()
Έτσι, έτσι...Δηλαδή το χρώμα είναι έτσι:![]()
και όχι έτσι' date=' όπως είναι κλασσικά σε μια strat:
[img']http://www.rockinger.com/Media/Shop/1501w.jpg[/img]
Για λέγε!¶λλη 2 λεπτομέρειες που παρατήρησα:
Είσαι άρρωστος!1) Τα dots δεν είναι άσπρα (όπως είναι δυστυχώς στην tele μου) αλλά κρεμ όπως δηλαδή θα ΕΠΡΕΠΕ να είναι
Είσαι άρρωστος! (δις) :lol: :lol:2) Τα dots στο 12ο διάστημα έχουν μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ τους από αυτή που θα έπρεπε να έχουν (σε αντίθεση με την tele μου' date=' που είναι κανονικά). Αν έχεις υπομονή, περισσότερες πληροφορίες για τα dots στις rockinger θα βρείς εδώ![]()
Είσαι άρρωστος!![]()
Σε φαντάζομαι σε κανα στούντιο' date=' αν έχεις και στ'αυτιά αυτό το 'attitude' οι μηχανικοί και οι ηχολήπτες θα βάλουν άνθρωπο να σε βγάλει από τη μέση κακομοίρη μου!:lol: :lol:[/quote']
![]()
![]()
![]()