• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Fender Vintera

Το μπάσο μού άρεσε πιο πολύ. Η δε jazzmaster θα μου άρεσε με maple ταστιέρα και άσπρο pickguard, γιατί rosewood και tortoise σκουραίνουν αρκετά την εικόνα, αλλά περί ορέξεως...

ερώτηση: δεν έχουν ήδη μοντέλα ρέπλικες των αντίστοιχων μοντέλων των 60ς;

vint [ age ]  era...απο την εποχη των vintage να φανταστω... το Pbass παντως ειναι σουπερ...

Η σειρά Classic series είναι με νέο όνομα και κάποια καινούρια χρώματα

Όχι δεν είναι, έχει πολλά νέα μοντέλα,σημαντικότατες διάφορες στους μαγνήτες και πολλά και διαφορετικά specs.

Φυσικά η Fender τηρώντας την παράδοση έχει τα μισά specs λάθος ? στο site της ,δείτε καλύτερα στο λινκ που έβαλα παραπάνω τα ακριβή specs & models.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Όχι δεν είναι, έχει πολλά νέα μοντέλα,σημαντικότατες διάφορες στους μαγνήτες και πολλά και διαφορετικά specs.
Ναι είναι. Είναι η καινούρια σειρά Classic Series με τις διαφορές που λες αλλά άλλαξαν το όνομα σε Vintera

Είναι η καινούρια σειρά Classic Series με τις διαφορές που λες

Άρα ΔΕΝ είναι.

Είναι μια νέα μεξικάνικη σειρά και ονομάζεται Vintera.

Έχει πολλά νέα και ενδιαφέροντα μοντέλα που η σειρά classic δεν είχε.

Η σειρά classic καταργήθηκε.

Η Vintera Series '50s Telecaster Modified είναι ίδια με baja ή μου φαίνεται;

Ενδιαφερουσα η νεα σειρα και τα specs και τα χρωματακια. Ακομη κλαιω ομως που η Fender κατηργησε ισως την καλυτερη σειρα της ever, τις AVRI. Θα επρεπε να τις κατασκευαζει στο διηνεκες.

Βλέπω αρκετές με ταστιέρα 7.25 που εμένα προσωπικά μου αρέσει, αλλά δεν είναι και το πιο δημοφιλές spec. Και βέβαια περίπου 25% αύξηση στις τιμές, κοντά στο χιλιάρικο για μεξικάνικες είναι κάπως τσιμπημένες..

Η Vintera Series '50s Telecaster Modified είναι ίδια με baja ή μου φαίνεται;

Ναι είναι ίδια με την classic PLAYER Baja , αλλά τώρα έχει και alder body και φυσικά έξτρα χρώματα.

Βλέπω αρκετές με ταστιέρα 7.25 που εμένα προσωπικά μου αρέσει, αλλά δεν είναι και το πιο δημοφιλές spec. Και βέβαια περίπου 25% αύξηση στις τιμές, κοντά στο χιλιάρικο για μεξικάνικες είναι κάπως τσιμπημένες..

Επειδή όπως γράφει και ο Matawan παραπάνω δεν υπάρχει πλέον αμερικανικη Fender με 7,25 αυτές καλύπτουν αυτό το κενό μια και φοράν και κανονικούς μαγνήτες και όχι τα χέρια που φορούσαν, ειδικά στις classic telecaster.

Εδώ ένα πρώτο συνολικό review της σειράς

@Superfunk

Νίκο αν κάποια στιγμή έκανες ενημέρωση των φοβερών θεμάτων που είχες φτιάξει "οδηγός αγοράς telecaster-stratocaster" θα σ' ευγνωμονούσαμε όλοι

Πέρασα μια βόλτα σήμερα από Νάκα (Ναυαρίνου) και δεν έχουν παραλάβει ακόμα..

@Superfunk

Νίκο αν κάποια στιγμή έκανες ενημέρωση των φοβερών θεμάτων που είχες φτιάξει "οδηγός αγοράς telecaster-stratocaster" θα σ' ευγνωμονούσαμε όλοι

Έχουν βγει από τότε πολλά διαφορετικά μοντέλα.

Κάποια στιγμή όντως πρέπει να γίνει.

Θυμάμαι το 81-82, να χαζεύω τις 2 stratocaster που είχε στην ειδική γυάλινη προθήκη το τοπικό μαγαζί (το μοναδικό που είχε strat) κάπου στην Ελληνική επαρχία.

Περνούσα από εκεί όσο πιο συχνά μπορούσα και τις χάζευα με τις ώρες.

1989......με κόπους και βάσανα πήρα την πρώτη μου MIJ και ακόμα την έχω , και δεν την αλλάζω με τίποτα.

Από την μια είναι ευλογημένοι οι νέοι σήμερα...από την άλλη τους λυπάμαι.

Trending...

Νέα θέματα

Back