Να με συμπαθατε για το off-topic αλλα πρωτη φορα ακουσα Purple Haze με τουμπερλεκι ;D ;DTSotir είπε:
Εγραψε!! ;D
Να με συμπαθατε για το off-topic αλλα πρωτη φορα ακουσα Purple Haze με τουμπερλεκι ;D ;DTSotir είπε:
οπότε τον ενιχυτή τον θες για να ακούς εσύ τι παίζεις, έτσι δεν είναι;kostsoto είπε:Ευχαριστω για τα καλα σας λογια.Στην κονσολα δινω ηχο η με μικροφωνο η με καρφι απο τον ενισχυτη.Αλες φορες ο ηχος βγαινει καθαρος,τις περισσοτερες φορες ομως τα κλαρινα και οι φωνες ανοιγουν τερμα με αποτελεσμα να γινετε πολεμος στο παταρι και κατω να ακουγετε μια βαζουρα.(ολη νυχτα φοραω ωτοασπιδες)
Φιλε απο αυτα που ακουω απο τα κλιπακια που εβαλες, δεν νομιζω οτι εχεις προβλημα μεγαφωνων. Ιδεα μου ειναι....kostsoto είπε:ΣκεφτΟμαι πολυ σοβαρα να αγορασω ενα ζευγαρι EMINENCE DELTA PRO 12 που μου προτεινε ο φιλος πιο πανω.Τι διαφορα (στο ηχο) εχουν απο αυτα που εχουν οι fender απο τη μανα τους;
FENDER TWIN SILVER 135WATT και πετα 2JBL(τα... πορτοκαλια) και αντε γεια. Στο 10 θα βαρας.kostsoto είπε:ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου.παιζω δημοτικα τραγουδια σε πανηγυρια και χρειαζομαι ενα ενισχυτη με δυνατο αλλα κυριως καθαρο ηχο, τι προτεινετε;δεν ξερω ο συγκεκριμενος(the twin) αν εχει καθαρο ηχο.τωρα παιζω με ενα fender 45w καθαρος ενισχυτης αλλα χωρις μεγαλη ενταση.
οχι ακριβως..... τα πορτοκαλια JBL d120f (100 watt) ειναι υπεροχα αλλα δεν εχουν ουτε για πλακα το wattage των EVM12L (τα οποια ειναι 200 watt) και φυσικα των Delta Pro (400 watt),αν ειναι να βαρας για πολυ ωρα στο φουλ τα Delta Pro ειναι πολυ καλυτερα και φυσικα φθηνοτερα ,ασε που πορτοκαλια JBL ειναι απιστευτα δυσκολο να βρεις .και πετα 2JBL(τα... πορτοκαλια) και αντε γεια. Στο 10 θα βαρας.
Συντροφε και συνκαλλιτεχνη Μαρμελακι, αν ζουσε ο Μπετοβεν στις μερες μας και επαιζε κιθαρα.....τον ειχαμε ξεσκισει ;D Θα τον ειχαμε κανει να πεταξει το παπιγιον του και να περασει τις χορδες του γραβατα. Ο αχρειος....marmelaki είπε:Να με συμπαθατε για το off-topic αλλα πρωτη φορα ακουσα Purple Haze με τουμπερλεκι ;D ;D
Εγραψε!! ;D
Παντως, προς αποφυγη παρεξηγησεως, δεν ειπα οτι δεν μου αρεσεTSotir είπε:Συντροφε και συνκαλλιτεχνη Μαρμελακι, αν ζουσε ο Μπετοβεν στις μερες μας και επαιζε κιθαρα.....τον ειχαμε ξεσκισει ;D Θα τον ειχαμε κανει να πεταξει το παπιγιον του και να περασει τις χορδες του γραβατα. Ο αχρειος....![]()
Τωρα που το σκεφτομαι για τα EVM12L & τα Δπρο δε θα σε δεσμευσει αυτο ωστε να εισαι φλατ στις ρυθμισεις?Superfunk είπε:οχι ακριβως..... τα πορτοκαλια JBL d120f (100 watt) ειναι υπεροχα αλλα δεν εχουν ουτε για πλακα το wattage των EVM12L (τα οποια ειναι 200 watt) και φυσικα των Delta Pro (400 watt),αν ειναι να βαρας για πολυ ωρα στο φουλ τα Delta Pro ειναι πολυ καλυτερα και φυσικα φθηνοτερα ,ασε που πορτοκαλια JBL ειναι απιστευτα δυσκολο να βρεις .
ο Σουκας παντως ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ στα EV....(φαντασου τι χαρα θα εκανε αν στον καιρο του υπηρχαν και τα Delta Pro ...
),ειχα καποτε μιλησει μαζι του σε ενα στουντιο και μου ειχε πει οτι καλα τα JBL αλλα τα EV εχουν "αλλο" σκασιμο...
& φυσικα εχει δικιο.
Οχι βρε δεν σε παρεξηγησα.marmelaki είπε:Παντως, προς αποφυγη παρεξηγησεως, δεν ειπα οτι δεν μου αρεσε![]()