Fender Standard Stratocaster with Floyd Rose

telemanic

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Βαρέθηκα τις εμφανισιακά καγκούρικες μεταλλοκιθάρες μου και θέλω κάτι λιγότερο "μοντέρνο" ως προς τη μούρη, αλλά μοντέρνο και μεταλλικό ως προς τον ήχο.

Κάνει η Fender Standard Stratocaster με Floyd Rose (που αντιστοιχεί στο παρακάτω link); Έχετε άποψη; Έχετε παίξει με μία τέτοια strat;

http://www.thomann.de/gr/fender_stdstrat_fr_hss_rw_aw_2009.htm

φυσικά και κάνει, αλλά Fender με Floyd Rose είναι απλά άθλια! Πάρε μια κανονική με standard τρέμολο και τρεις Single Coils. Τρέλα είναι!

Ε, με single coil στην bridge θέση,δε νομίζω ότι μπορώ να παίξω και πολύ μεταλλικά πράγματα :-\

Αν θελεις οπωσδηποτε φεντερ με φλουντ μια χαρα ειναι.Ενα καλο σεταρισμα θελει και τιποτα αλλο.

telemanic είπε:
Τό΄χω δοκιμάσει και πίστεψέ με δεν το ίδιο, φίλε, με τον humbucker.
Το 'χω δοκιμάσει και 'γω και προτίμησα τον Single Coil με τα χίλια! Μόνο έτσι ακούγεται σαν πραγματική Fender.

Costas-Grinder είπε:
Το 'χω δοκιμάσει και 'γω και προτίμησα τον Single Coil με τα χίλια! Μόνο έτσι ακούγεται σαν πραγματική Fender.
Συμφωνώ απόλυτα. Αυτό είναι που ΔΕΝ θέλω.  :)

georgekz750 είπε:
Αν θελεις οπωσδηποτε φεντερ με φλουντ μια χαρα ειναι.Ενα καλο σεταρισμα θελει και τιποτα αλλο.
Αν θέλεις Fender (που να μην ακούγεται σαν Fender) με Floyd και Humbuckers πάρε Charvel.

Costas-Grinder είπε:
Αν θέλεις Fender (που να μην ακούγεται σαν Fender) με Floyd και Humbuckers πάρε Charvel.
Αφού υπάρχει Fender με floyd και humbucker, γιατί να πάρω κάτι άλλο; :o

Costas-Grinder είπε:

Πηρα εδω και μια βδομαδα  ;D 

telemanic είπε:
Αφού υπάρχει Fender με floyd και humbucker, γιατί να πάρω κάτι άλλο; :o
Γιατί δεν είναι Fender, είναι κάτι άλλο, ασχέτως που γράφει Fender στο headstock. Άποψή μου πάντα έτσι; Δεν θέλω να επιβάλλω καμία γνώμη. Πιστεύω απλά ότι σου ταιριάζει περισσότερο μια Charvel, είναι βάσει των χαρακτηριστικών της, πιο γνήσια για την χρήση που την θέλεις.

telemanic είπε:
Με γειά, φίλε! Εντυπώσεις;
Υπεροχη σε ολα που πρεπει να κανει,το φλουντ απιστευτα σταθερο αλλα θελει αλλαγη μονο τον λεβιε με shaller για πραγματικα μηδενικο τζογο (10ευρω δηλαδη), και τιποτα αλλο.

Αφησα τις στρατ μου απειραχτες να κανουν αυτο που κανουν καλα,και αυτη καλυψε ολα τα υπολοιπα  ;D

ΥΓ :Ο Tone Zone με ενθουσιασε

Φίλε telemanic, πήγες για fender και βγήκες charvelιασμένος.

Lestat είπε:
τον richie sambora  τον έχετε υπόπσιν? :P πάρτην φίλε μια χαρά 8α ναι!
τον ξερουμε !!! αλλα αυτος δεν παιζει με esp ...  ??

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα