Fender Standard? Αξίζουν τα λεφτά τους;

Psyberbass

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Καλησπερα. Έχω ανοίξει και άλλο θέμα όπου ρωτάω αν μπορώ να βάλω pickguard στο aerodyne jazz που έχω. Το άλλο ενδεχόμενο είναι να το δώσω και να παρω ένα precision μιας και μονο ο p μαγνητης μ'αρέσει. Ηθελα να ρωτήσω αν από το γιαπωνέζικο aerodyne πάω σε χειρότερο όργανο (μεξικανικο precision ή jazz) και τι άποψη έχετε γενικα για τα standard. Δυστυχώς δεν μπορώ να διαθεσω χρήματα για αμερικάνικο...

Νομίζω ότι το θέτεις σε εντελώς λάθος βάση.

Έχουμε παίξει/ακούσει: Καλύτερα ιαπωνέζικα, χειρότερα ιαπωνέζικα. Καλύτερα μεξικάνικα, χειρότερα μεξικάνικα. Καλύτερα αμερικάνικα, χειρότερα αμερικάνικα.

Μην πας λοιπόν με το τι γράφει το headstock, αλλά με ότι θα ακούσεις και θα πιάσεις. Όσο για τα Standard και αυτά υπόκεινται στον "κανόνα": Άλλα παίζουν, άλλα δεν παίζουν και κάποια παίζουν καλύτερα από κάποια άλλα.

Οπότε, ακολούθα τα αυτιά και τα χέρια σου. 

Αυτο που φημολογειται οτι ειναι ευπαθεις οι βεργες τους, ισχύει; Τι έχετε ακούσει;

Psyberbass είπε:
Αυτο που φημολογειται οτι ειναι ευπαθεις οι βεργες τους, ισχύει; Τι έχετε ακούσει;
Τριχες κατσαρες και ιντερνετικα μπαρμπουτσαλα,αν και πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο.

Psyberbass είπε:
Ευαίσθητες as in...? Πού φημολογείται αυτο;

Nikoubis είπε:
Ευαίσθητες as in...? Πού φημολογείται αυτο;
Νομίζω το έγραψε το basspsekasmenos.mars  ;D

Τώρα σοβαρά, ειπώθηκε πουθενά τέτοια παπάτζα;

Δεδομένου ότι, ειδικά στα σύγχρονα fender, είναι λίγο ζαριά το τι θα πετύχεις, όχι, δεν αξίζει.

Psyberbass είπε:
Έχω ακούσει ότι η γέφυρά του δεν είναι πολύ σταθερή και ότι υπάρχει φόβος να πέσει με δυνατό σεισμό

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Τώρα σοβαρά, ειπώθηκε πουθενά τέτοια παπάτζα;
Λες αυτός ο Zachary να ....

Ικέα φίλως, τα καλύτερα τρασρόδια.

Έχω ακούσει ότι η γέφυρά του δεν είναι πολύ σταθερή και ότι υπάρχει φόβος να πέσει με δυνατό σεισμό
Και για τα κλειδιά έχω ακούσει ότι δεν είναι καλά.

Ούτε την εξώπορτα δεν ανοίγουν.

Και με το Volume έχω ακούσει υπάρχει θέμα, όταν το χαμηλώνεις χαμηλώνει και ο ήχος στην τηλεόραση. Να το έχει υπόψιν του και αυτό ο ΟΡ αν έχει τηλεόραση

Πάντως πραγματικά το μπράτσο έχει πρόβλημα.

Φίλος που το είχε, έκανε δέκα κάμψεις, και του πέταξε κάτι τεράστια τρικέφαλα.

Όσο για το σώμα, όσο κι αν προσπάθησε, κοιλιακούς φέτες δεν έκανε.

X-minor είπε:
Δεδομένου ότι, ειδικά στα σύγχρονα fender, είναι λίγο ζαριά το τι θα πετύχεις, όχι, δεν αξίζει.
Καλά, αν είναι να μιλήσουμε για... ζαριές στην Fender, ας πάμε μερικές δεκαετίες πίσω.

Αν μη τι άλλο τα σύγχρονα είναι καλοφτιαγμένα. 

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Καλά, αν είναι να μιλήσουμε για... ζαριές στην Fender, ας πάμε μερικές δεκαετίες πίσω.

Αν μη τι άλλο τα σύγχρονα είναι καλοφτιαγμένα.
Μιλάω για τα σύγχρονα γιατί πολύ απλά τα παλιότερα, και ειδικότερα τα... καραβίντατζ, είναι σε κάτι τιμές άντε γεια, οπότε πολύ αμφιβάλλω αν τα υπολογίζει ο OP. Γενικά πάντως δεν είμαι fan της fender, στα λεφτά τους 99.9% παίρνεις καλύτερο όργανο άλλης εταιρίας.

X-minor είπε:
Μιλάω για τα σύγχρονα γιατί πολύ απλά τα παλιότερα, και ειδικότερα τα... καραβίντατζ, είναι σε κάτι τιμές άντε γεια, οπότε πολύ αμφιβάλλω αν τα υπολογίζει ο OP.
Μα στα παλιά τα χρόνια ήταν πολύ πιο "ό,τι κάτσει" η προσέγγιση στα specs, από τα κσύλα μέχρι τα τυλίγματα στους μαγνήτες μέχρι τις καλωδιώσεις. Τα σύγχρονα είναι τουλάχιστον πιο consistent κατασκευαστικά από κάθε άποψη.

Γενικά πάντως δεν είμαι fan της fender, στα λεφτά τους 99.9% παίρνεις καλύτερο όργανο άλλης εταιρίας.
Εχοντας όμως το σημαντικότατο μειονέκτημα ότι δεν πήρες fender. ;D ;D ;D

fusion, roscoe και nikoubis αν οι γνωσείς σας πανω στα fender είναι σαν το χιούμορ σας μάλλον ψώνισα από σβέρκο.....

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back