Fender SQ Jim Root

Τον τελευταίο καιρό που έχω παίξει με αρκετές Squier,έχω μείνει άφωνος με την ποιότητα κατασκευής τους.Είναι καλοστημένα όργανα και σίγουρα αξίζουν τα λεφτά τους.

Όμως σε αυτή την περίπτωση υπάρχει και ένας άλλος παράγοντας.Αν δε σου αρέσουν οι εργοστασιακοί μαγνήτες και θελήσεις να βάλεις ένα κλασικό EMG set (81-85 πχ),το κόστος θα ανέβει κατά 220 ευρώ περίπου.

Επομένως,δεν ξέρω αν 610 αξίζουν για το αποτέλεσμα που θα πάρεις,αναλογιζόμενος ότι με 600 ευρώ μπορείς να βρεις καλύτερη κιθάρα.

Βέβαια,αν σου αρέσει πολύ η κιθάρα,ή ο Root,ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων,τότε για σένα προσωπικά αξίζει.

Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως!Καλές αγορές!

Με μια πρόχειρη ματιά στο google θα βρεις πολλά σχόλια και βίντεο με τη συγεκριμένη κιθάρα.

Όπως είπε και ο Bill

BillTrantos είπε:
Τον τελευταίο καιρό που έχω παίξει με αρκετές Squier,έχω μείνει άφωνος με την ποιότητα κατασκευής τους.Είναι καλοστημένα όργανα και σίγουρα αξίζουν τα λεφτά τους.

...

Επομένως,δεν ξέρω αν 610 αξίζουν για το αποτέλεσμα που θα πάρεις,αναλογιζόμενος ότι με 600 ευρώ μπορείς να βρεις καλύτερη κιθάρα.

Βέβαια,αν σου αρέσει πολύ η κιθάρα,ή ο Root,ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων,τότε για σένα προσωπικά αξίζει.

Μάζεψε λίγα χρήματα ακόμα και πάρε την fender root. Έχω αυτή με έβενο ταστιέρα. Για αυτή, θα σου πω απλά πως έχει απίστευτο playability και ήχο. Ήμουν γκιμπσονάκιας για χρόνια και αυτή η κιθάρα με έκανε να αλλαξοπιστήσω.

Trending...

Νέα θέματα

Back