0:26-0:35 ;DSuperfunk είπε:ολη η ομορφια του ηχου της JG ΕΙΝΑΙ αυτος ο τσιγκος....![]()
[flash=200,200]
0:26-0:35 ;DSuperfunk είπε:ολη η ομορφια του ηχου της JG ΕΙΝΑΙ αυτος ο τσιγκος....![]()
Ωχ, AVRI CAR με binding και block inlays?zappa είπε:Made in America σε Burgundy Mist, Candy Apple Red και Lake Placid Blue
και τιμή $1749.99 MAP
παλι καλα που δεν εβαλαν matching headstock (ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΙΟΝ )zappa είπε:![]()
Και άλλη μια Jag που θα μας δείξει η fender στο Namm,
50th anniversary Jag
Χαχαχα! ;DSuperfunk είπε:αν εβαζαν θα ηταν η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ κιθαρα παραγωγης σημερα στη γη και θα επρεπε να την αγορασω....φτηνα τη γλυτωσα... ;D
Το MM ήταν τρίφτης και αυτή είναι κούκλα;Superfunk είπε:παλι καλα που δεν εβαλαν matching headstock (ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΙΟΝ )
αν εβαζαν θα ηταν η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ κιθαρα παραγωγης σημερα στη γη και θα επρεπε να την αγορασω....φτηνα τη γλυτωσα... ;D
;D ;D ;D ;D ;Daudiokostas είπε:Το MM ήταν τρίφτης και αυτή είναι κούκλα;![]()
Ρε παππού, βάλε κανα γυαλί πριν σφυρίξεις στον μπροστινό μαλλιά και φας κανα μπινελίκι.
Ειστε ΚΑΡΕΚΛΑΔΕΣ & δεν εκτιματε την vintage αισθητικη...οποτε τζαμπα προσπαθω να σας κανω ανθρωπΕς... ;Daudiokostas είπε:Το MM ήταν τρίφτης και αυτή είναι κούκλα;![]()
Ρε παππού, βάλε κανα γυαλί πριν σφυρίξεις στον μπροστινό μαλλιά και φας κανα μπινελίκι.
και να θες να το βαλεις ...καπου χωραει πουθενα τετοια ΓΚΟΥΜΟΥΤΣΑ που ειναι? ;DΤο headstock της Tyler που το βάζεις;
αυτο που μοιαζει με αποτυχημενη περιτομη? ;DΑμ της Suhr;
The Genius Loci είπε:Αυτό το πράμα είναι σαν διασταύρωση στραβοχυμένης καραμέλας με εκσκαφέα.
αυτο που μοιαζει με αποτυχημενη περιτομη? ;D
ετσι μπραβο αλλα τι περιμενεις απο τετοιους ασχημαντρες?να εχουν γουστο? ;Dmatawan είπε:με τζαγκουαρς ( και τζαζμαστερς ) παντως παιζουν τα περισσοτερα ομορφοπαιδα, οποτε ολες τις κακιες τις λετε απο την ζηλεια σας.
Σε βρήκαν αγαθό και σε δουλεύει το φόρουμ ψιλό γαζί, SF αρρωστάκι.matawan είπε:με τζαγκουαρς ( και τζαζμαστερς ) παντως παιζουν τα περισσοτερα ομορφοπαιδα, οποτε ολες τις κακιες τις λετε απο την ζηλεια σας.
Κι όμως, έβλεπα στα προχτές ένα βιδεάκι με τον John Mayer και ήταν ο φιρφιρίκος ίδιος ο ΤζηνοΛόκης.ετσι μπραβο αλλα τι περιμενεις απο τετοιους ασχημαντρες?να εχουν γουστο? ;D
matawan είπε:με τζαγκουαρς ( και τζαζμαστερς ) παντως παιζουν τα περισσοτερα ομορφοπαιδα, οποτε ολες τις κακιες τις λετε απο την ζηλεια σας.
Ααααααααα... τώρα κατάλαβα ρε!!!βρειτε μου αλλη μια κιθαρα, που να επιτασσει αλλαγη γκαρδαρομπας τοσο πολυ οσο μια Jazzmaster η μια Jaguar. οχι βρειτε μου!
Επειδή είσαι ο τέταρτος (και δεύτερος άντρας) που μου το λέει, προτείνω να κόψετε το οργανωμένο δούλεμα. 8)audiokostas είπε:Σε βρήκαν αγαθό και σε δουλεύει το φόρουμ ψιλό γαζί, SF αρρωστάκι.
Κι όμως, έβλεπα στα προχτές ένα βιδεάκι με τον John Mayer και ήταν ο φιρφιρίκος ίδιος ο ΤζηνοΛόκης.
Μα την Μπαναΐα και ψέματα δε λέω.
Καλα εγω στην ηλικια του ημουν μοντελο και γκρεμιζονταν οι πολυκατοικιες οταν περπαταγα στο Μανχαταν απο την ομορφια μου,6 αυτοΧτονιες την ημερα για παρτη μου γενοντουστασανε αν δε με πιστευεις ρωτα και τον Τζουλιανι που μου'χε απαγορεΨει να κεκλοφορω....Κι όμως, έβλεπα στα προχτές ένα βιδεάκι με τον John Mayer και ήταν ο φιρφιρίκος ίδιος ο ΤζηνοΛόκης.