- Πόντοι
- 18
το ξερω ισως να πρεπει να στειλω μηνυμα να δω αν το εχουν στο στοκ πρωτα...
Τα μισά προϊόντα είναι Out of stock γιατί οι άνθρωποι έχουν τρελαθεί να πουλάνε και δεν έχουν παραλάβει ακόμα τις νέες παραγγελίες στοκ. Επίσης, δεν ισχύει σε καμια περίπτωση αυτό με τα λεφτά, μιας και σε ρωτάνε τι θέλεις να κάνεις αν δεν υπάρχει κάτι σε στοκ, δηλαδή αν θέλεις να ακυρώσεις πλήρως την παραγγελία, αν θέλεις να ακυρώσεις μόνο τη χρέωση αλλά να παραμείνει σαν παραγγελία μέχρι να έρθει το προϊόν και να χρεωθείς τότε ή να κρατήσεις την παραγγελία και τη χρέωση ως έχει.treloagori είπε:για το συγκεκριμενο σαιτ εχω ακουσει πολυ κακα σχολια...τα μισα προιοντα δεν τα εχει στο στοκ,και κραταει τα λεφτα παρολαυτα με το που παραγγελνεις ειτε το εχει ειτε οχι και μετα για κανα μηνα πρεπει να περιμενεις να μπουν πισω..επισης νομιζω οτι εχει καποιους φορους...γενικα εχω ακουσει ασχημα γι αυτο...φαντασου να μου κρατησει τα λεφτα και να μην μπορω για ενα μηνα να παρω τιποτα...
Όντως π.χ. ο περίφημος Laney Lionheart 5W combo έχει σύνολο 550 Ευρώ...ακόμα και κάποιος χωρίς G.A.S. μπορεί να κολαστεί και να αμαρτήσειtreloagori είπε:αυτος με παρασερνει σε πολλα...αχ...αχ...αχ...
την βαζεις γιατι και ο Θωμας δινει ΕΥΡΩ και αγοραζει ΔΟΛΛΑΡΙΑ,οπως ο εγχωριος "αντιπροσωπος" κατι που ειναι ΔΙΚΑΙΟ.απορω τοτε πως καποιοι βαζουν σαν βαση την τιμη του θωμα.
δηλ.1550€ περιπου.δεν ξερω ποσο κανει σε...τευχη...Superfunk είπε:http://www.dv247.com/search/0/0/ProductQuantity/Descending/eric+johnson/1/
& δεν την παρνεις καινουργια και με θηκη με ΛΙΓΟΤΕΡΑ χρηματα απο οτι θα εδινες για τα...κομματια?
;D
Που θα τη βρεις σε τευχη τη συγκεκριμενη?chord είπε:δηλ.1550€ περιπου.δεν ξερω ποσο κανει σε...τευχη...
Ρωτα πιο ενημερωμενους παραπανω :odis13 είπε:Που θα τη βρεις σε τευχη τη συγκεκριμενη?
1233 με 1326 euros αναλογα με το μοντελλο,τα 1550 που τα ειδες?chord είπε:δηλ.1550€ περιπου.δεν ξερω ποσο κανει σε...τευχη...
Nα την παρεις.Και ο James (seller) ειναι εξυπηρετικοτατος,μαλιστα μπορει να σου βρει οποιαδηποτε strat japan θες.Ριξε μια ματια στο sait Fender Japan κ διαλεξε.EA είπε: