• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Fender hot rod deluxe iii ή Twin reverb 65 reissue ???

wargasm

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Αν σας ελεγαν στα ιδια λεφτα να διαλεξετε εναν απο τους 2 ποιον θα διαλεγατε και γιατι?

Θελω να συνεργαζεται καλα με distortion pedals και με εφε γενικα.

Το στυλ που παιζω ειναι ροκ και ισως κατι παραπανω αλλα ολα τα βρωμικα μπορω να τα εχω απο πεταλι.

τι λετε???

Αν στον κουβαλανε αλλοι πάρε τον Twin Reverb , αν τον κουβαλας εσύ παρε τον hot rod deluxe ...

Δεν θα τον κουβαλαω καθολου, Βασικα, σπιτι μονιμα.

Απλα βρηκα μια εξαιρετικη οικονομικη προταση για τον twin reverb μεταχειρισμενο.

O Twin reverb 65 ειναι για τα γουστα μου οτι καλυτερο για καθαρο ήχο . Το προβλημα είναι ότι στο σπιτι δεν θα μπορέσεις ποτέ να τον χαρείς , δεν θα μπορέσεις να τον παιξεις πάνω από το 1 , εκτος κι αν χρησιμοποιείς καποιο Dummybox . Πάρε κάτι κατω απο 10 watt για να το χαρείς ...

TR ,μια χαρα παιζει και χαμηλα.Καλυτερα απο τον HR που εχει ιδιοτροπο scaling στο volume pot.

Superfunk είπε:
TR ,μια χαρα παιζει και χαμηλα.Καλυτερα απο τον HR που εχει ιδιοτροπο scaling στο volume pot.
superfunk, λογικα εχουν διαφορετικο χαρακτηρα ηχητικα, δεν εχω ακουσει κανεναν απο κοντα, πιο κοντα σε blues like srv (ναι ξερω δαχτυλα πανω απ'ολα :) ) ποιος πιστευεις ειναι?

υ.γ. θα συνδυαστει με carl martin plexitone pedal.

Με αμιγως ηχητικα κριτηρια, twin reverb.

Μοναδικο προβλημα το βαρος.

Μεταξυ των δυο,twin για μενα.

Δεδομενων των συνθηκων που θα παιζεις,ισως προτιμοτερος ενας deluxe reverb αλλα μαλλον θα τον βρεις ακριβοτερα απ τον twin.

Αληθεια, ισχυει πως ειναι κακοι στη συνεργασια τους με distorion pedals οπως carl martin plexitone? γενικα marshall κατευθυνσης πεταλια?

wargasm είπε:
Αληθεια, ισχυει πως ειναι κακοι στη συνεργασια τους με distorion pedals οπως carl martin plexitone? γενικα marshall κατευθυνσης πεταλια?
οχι δεν ισχυει.

TWIN REVERB

Οτι ακούγεται καλά με ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ακούγεται καλά με όλα.

Επειδη είναι για χρήση στο σπίτι θα σου έλεγα κανένα από τους δύο αλλά αφού τον παίρνεις μεταχειρισμένο,  άρα στα λεφτά ενός hot rod deluxe ή λιγότερο, και επειδή ηχητικά είναι τουλάχιστον δυο σκαλιά  ψηλότερα,  κι εγώ τότε προτείνω twin reverb

RayDTutto είπε:

Ένα περίεργο πράγμα .. βίωνα το φαινόμενο, το muff μου παλιά να μην ακούγεται καθόλου καλά με τον deluxe reverb μου μέχρι που άλλαξα τελικές και rectifier και τον άφησα με λίγο πιο hot  bias. Τώρα βγάζω απίστευτα ωραίους ήχους αλλά πιο πολύ στο normal κανάλι. Και με twin reverb, red knob, καλά με princeton δεν το συζητάμε, μια χαρά

Αλλά ναι, το'χω βιώσει το πρόβλημα που αναφέρεται ο author παρ'ότι πιστεύω ότι κάποια fuzz θα βγουν καλύτερα σε twin παρά σε marshall (ειδικά αν θες να πας σε alternative ηχοχρώματα δεν το συζητάμε..)

wargasm είπε:

Υποτίθεται αυτα τα πετάλια έχουν σχεδιαστεί για να δίνουν μαρσαλ βρωμικα σε ενισχυτές μη-μαρσαλ. Για το συγκεκριμένο δεν ξέρω πως παίζει σε φέντερ αλλά σε marshall ενισχυτή είναι που θα απέφευγα να το βάλω.

Trending...

Νέα θέματα

Back