Fender Classic Player Baja Telecaster?

bluesmaniac

Νέο μέλος
Πόντοι
1
FENDER CLASSIC PLAYER BAJA TELE DS

Fender Classic Player Baja Telecaster MN Desert Sand E-Guitar, Classic Series, Ash Body, 1pc. Maple Neck, Soft “V” Shape, 21 Medium Jumbo Frets, 1 Custom Shop “Twisted” Tele® Single-Coil (Neck), 1 Custom Shop Broadcaster Single-Coil (Bridge) Pickups, 4-Position Blade Switch and 2-Position Push/Push S-1 Switch, Pickguard 1-Ply Parchment, Scale 25.5” (648 mm), Nut width1.625” (41.2 mm), incl. Deluxe Gig Bag, Color Desert Sand  ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΗΟΜΜΑΝ  600 ΕΥΡΟ!ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΙCO !ΑΞΙΖΕΙ???

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
καλε ποτε βγηκαν αυτες baja?? ;D ;D ;D

κανε ενα search ανθρωπε μου ::) ::)

Γεια σου φιλε μου!

Την συγκεκριμενη Τελεκαστερ την ειδα και την επαιξα

στο Guitar store εξαρχιων.

Θεωρειται απο τις παρα πολυ καλες Τελε!

Κυριως λογω της  custom shop φασης με τους μαγνητες που σου επιτρεπουν

πιο πολλες επιλογες στους συνδιασμους τουσ απο τους κλασσικους 3 Τελε ηχους.

Δεν την αγορασα για τον λογο οτι ενω ειναι πολυ ομορφη το μπρατσο ηταν

υπερβολικα χοντρο για τα χερια μου...δεν εχω πιασει πιο χοντρο μπρατσο σε κιθαρα...

Σιγουρα θα σου ελεγα να την βρεις καπου και να την δοκιμασεις για αυτον το λογο.

παντως απο look και ηχο σκιζει.

OXI ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!

SEARCH!

Για τα ... Baja!

Καλά, πλάκα κάνω ...μη βαράτε.  ;D

Πρέπει να πέσει λίγο μαστίγιο, μου φαίνεται...

αυτη η baja τον τελευταιο χρονο εχει κανει το φορουμ ανω κατω!!ελεος!λιγο search!!

Σου είπα φίλε μου...ή rockinger η baja...και τις δυο επιλογές τις έχουμε χιλιοαναλύσει εδώ μέσα, βουρ στο search...

Είναι καλή η Baja; Τι ξύλα έχει; Τι είναι το S-1 και το soft-V; Θα ακούγεται καλύτερα στον Harley Benton GA-5 ή στον Epiphone Valve Junior;

johni3 είπε:
ηταν υπερβολικα χοντρο για τα χερια μου...δεν εχω πιασει πιο χοντρο μπρατσο σε κιθαρα...
Είναι χοντρό, αλλά έχω πιάσει και παχύτερα... ;D ;D

Ουδεμία ντρουπή στου φόρουμ τούτου πλέουν!  :P :D

Θα παρω αμερικανα tele deluxe!ολες οι αλλες απλα οδοντοβουρτσες! εχω φαει τον κοσμο και δεν βρισκω μια baja n μια rockinger να παιξω!τι χαλι ειναι αυτο?εκτως τον καγμακη που για να σου βαλει να ακουσεις κιθαρα πρεπει να του υπογραψεις συμβολαιο οτι θα την αγορασεις(χαχα),και εκτως τον διαμαντοπουλο ποιος αλλος φερνει fender στην αθηνα ρε παιδια?κανει κανεις προβες στην ηλιουπολη στο τερρα με baja?????(asxeto)

bluesmaniac είπε:
Θα παρω αμερικανα tele deluxe!ολες οι αλλες απλα οδοντοβουρτσες! εχω φαει τον κοσμο και δεν βρισκω μια baja n μια rockinger να παιξω!τι χαλι ειναι αυτο?εκτως τον καγμακη που για να σου βαλει να ακουσεις κιθαρα πρεπει να του υπογραψεις συμβολαιο οτι θα την αγορασεις(χαχα),και εκτως τον διαμαντοπουλο ποιος αλλος φερνει fender στην αθηνα ρε παιδια?κανει κανεις προβες στην ηλιουπολη στο τερρα με baja?????(asxeto)
Στο Guitar Store πήγες ?

Ποια ειναι διευθυνση του guitar store? Γιατι ειχα περασει πριν χρονο κατα τυχη και ξεχασα το δρομο..  :-X

Superfunk είπε:
χμμμ ακόμα να το δεί το θεμα ο superfunk?  :P
SEARCH!!

(Παντως εγω δεν την αγορασα γιατι το μπρατσο της μου φανηκε...λεπτο!! :))
Εσένα σου αρέσουν τάστα σιδηροδρομικές ράγες.  :)

χα :D χα :D

Μια χαρά μου φαίνονται.

Τί παίζεις? Πόσο καιρό παίζεις? Πόσα θες να δώσεις? Αυτά είναι τα ερωτήματα τέκνον μου που θα έπρεπε να σε απασχολούν. Έπειτα πάρε σβάρνα τα μαγαζιά και σίγουρα κάτι θα βρείς. Να σου αρέσει ο ήχος, η όψη της και να την νιώθεις βολική πάνω σου (καθιστός η όρθιος). Στο κάτω κάτω αυτή θα είναι ο λόγος του πρώτου τσακωμού με την δικιά σου (αν έχεις). Αυτά απο μένα. Τώρα αν σε κάλυψα καλώς. ;)

Φάκιν Εϊ!

Περι χοντρών μπράτσων

guitarbass_1.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back