Fender Blues DeVille 4x10 για σπίτι,υπερβολή?

Man LP

Νέο μέλος
Πόντοι
18
καλημέρα.

πριν αρχίσει το κράξιμο να πω οτι έχω παίξει στο σπίτι μια χαρά και με peavey classic 50 2x12 και με Fender Hot Rod Deluxe 1x12.

δεν τους βάζω τσίτα αλλά μπορώ να παιζω σε κάποια ένταση.

άρα ο Fender Blues DeVille 4χ10 60watt είναι υπερβολή για σπίτι?

(παίζω και σε μπάντα,θα βγαίνει και σε live καταστάσεις)

αυτό που θέλω να πω είναι ότι αμα ψάχνεις κάτι σα το fender hot rod deluxe και μπορείς να πας και χρηματικά και απο θέμα έντασης στον blues deville,τι κάνεις?

πράττεις ανάλογα με τις ανάγκες σου θα μου πεις...σωστό!

αλλά για ρίξτε καμια γνώμη.

Aν σε παίρνει από πλευράς οικογένειας - γειτόνων... go on and get it!!!

Για διαμέρισμα δε νομίζω οτι κάνει.

Εγώ έχω τον deville 212 και σε πολύ χαμηλή ένταση είναι απογοητευτικός.

Αν τον ανοίξεις όμως λίγο παραπάνω είναι απόλαυση.

Αν μπορείς να παίζεις σε μέτριες εντάσεις πάρτον.  ;)

Man LP είπε:
άρα ο Fender Blues DeVille 4χ10 60watt είναι υπερβολή για σπίτι?

(παίζω και σε μπάντα,θα βγαίνει και σε live καταστάσεις)
Ναι, είναι.

Γιατί στις μικρές εντάσεις δεν αποδίδει τον χαρακτήρα του, γιατί είναι 4Χ10, γιατί είναι βαρύς για να τον κουβαλάς από το σπίτι σε πρόβες και live (που και για εκεί είναι πολύ δυνατός) και μόλις σου φύγει η κάψα να τον πάρεις και να τον έχεις και η συμβίωση μαζί του θα ναι δύσκολη, με δυσκολία θα καταφέρεις να τον πουλήσεις.

Κατά τα άλλα κολοκυθόπιτα.  ;)

Απαντάω κατευθείαν: ΝΑΙ. ::)

Έναν καλό λαμπάτο ΠΡΕΠΕΙ να τον γκαζώνεις, αν είναι να παίζεις στο 1-2 volume τον χαραμίζεις. Είναι σαν να πάρεις ferrari και να την έχεις μέσα στην πόλη, κολλημένη στην κίνηση... ;D

Εδώ και με τον blues junior που έχω (15 βατ) σε μεγάλο σπίτι και χωρίς πρόβλημα με τους γείτονες, και πάλι δεν μπορώ να τον τσιτώσω όσο θέλω.

Ρε πάρ' τον! (...τον ενισχυτή)

audiokostas είπε:
γιατί είναι 4Χ10, γιατί είναι βαρύς για να τον κουβαλάς από το σπίτι σε πρόβες και live
Νέο παιδί είναι... να κουβαλήσει!!!  :P

audiokostas είπε:
Ναι, είναι.

Γιατί στις μικρές εντάσεις δεν αποδίδει τον χαρακτήρα του, γιατί είναι 4Χ10, γιατί είναι βαρύς για να τον κουβαλάς από το σπίτι σε πρόβες και live (που και για εκεί είναι πολύ δυνατός) και μόλις σου φύγει η κάψα να τον πάρεις και να τον έχεις και η συμβίωση μαζί του θα ναι δύσκολη, με δυσκολία θα καταφέρεις να τον πουλήσεις.

Κατά τα άλλα κολοκυθόπιτα.  ;)
+2112

Καταρχήν ρωτήστε τον... θα τον παίζεις σε μικρές εντάσεις;;; 1-2 volume?????

Εγώ πάντως που μένω σε μονοκατοικία, χωρίς πρόβλημα γειτόνων, τον blackstar ht-20 , 1χ12 που έχω, δύσκολα τον ανοίγω πάνω από το τρία  ;)

Αλήθεια ευχζριστημένος από τον blackstar ht-20??? Έχω τον 1ΗΤR και έχω πάθει πλάκα !!! Απλώς λέω να πάω σε κάτι μεγαλύτερο!!! Sorry για το off the topic!!!

AXLNICK είπε:
Αλήθεια ευχζριστημένος από τον blackstar ht-20??? Έχω τον 1ΗΤR και έχω πάθει πλάκα !!! Απλώς λέω να πάω σε κάτι μεγαλύτερο!!! Sorry για το off the topic!!!
Ναι κάνει για πολλά πράγματα  ;) Είναι λίγο ακριβός, αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις  ;)

ευχαριστώ για τις απαντήσεις κύριοι.

αν δεν πάω για το blues deville θα παω για hot rod deluxe.o blues junior δεν μου κανει π.χ.

για το περα δωθε του ενισχυτη να πω οτι στο studio που κάνουμε πρόβες εχω ενα peavey classic 50,δεν θα κανει τόσες βολτες.

καλησπέρα noiz.

τελικά πήρα σήμερα τον peavey classic 30

τρομερός ενισχυτής.

Trending...

Νέα θέματα

Back