Fender Bandmaster Reverb '68

ZombieTone

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Εδω και λιγο καιρο εχω στα χερια μου αυτον τον ενισχυτη!!!

Αποφασισα να το μοιραστω μαζι σας αλλα και για να τον δουν μερικοι που ακομα δεν τον εχουν δει απο κοντα... :wink:

Ειναι αμερικανικος silverface του 1968. Ειναι η εκδοση με reverb, χωρις master volume. 2 καναλια, ενα normal, ενα vibrato.

Χρησιμοποιει 2 6L6, 7025 στη προενισχυση, 12ΑΧ7 και 12ΑΤ7 στο tremolo και το reverb.

Ειναι πολυ δυνατος και αρκετα "καθαρος" για την ηλικια του. Καποια χρατς χρουτς που εκανε οταν τον πρωτοεπαιξα οφειλονταν στη μια 6L6...

Περισσοτερες φωτογραφιες

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Σχεδιαζω να κατασκευασω μια μεγαλη καμπινα 2χ12 με alnico μεγαφωνα.

Πρωτη φορα τον ακουσα απο μια καμπινουλα 1χ10 με eminence beta.... :lol:

Προς το παρων τον εχω συνδεδεμενο με μια 2χ12 Ashdown, και στο studio ανγκαστικα τις καμπινες των Marshall....

Η αληθεια ειναι οτι με τετοιους ενισχυτες η καμπινα ειναι ενα καποιο θεμα.... :roll:

Αχχχχχχχ....... Αυτά είναι! Ωραίος! καλόπαικτος!

Η ζήλια να ταν ψώρα......... ΚΑΙ ΓΩ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΚΑΛΟΠΑΙΧΤΟΣ

Thanx boys! :D
Τι θα προτεινατε για καμπινα;
ΜΕΓΕΙΕΣ!!! :)

http://www.haarguitars.nl/test/Index2.htm

πηγαινε πανω δεξια στα specials και 2 x 12 cabs.οι τιμες που βλεπεις σθνηθως ειναι με τα μεταφορικα.αντε να ειναι 40€ παραπανω το πολυ!σε 4 μερες την εχεις σπιτι σου.

http://www.haarguitars.nl/test/Index2.htm
πηγαινε πανω δεξια στα specials και 2 x 12 cabs.οι τιμες που βλεπεις σθνηθως ειναι με τα μεταφορικα.αντε να ειναι 40¤ παραπανω το πολυ!σε 4 μερες την εχεις σπιτι σου.
Καλη φαση...

Μοναχα να υπηρχε και με επιλογη grille cloth... Τους εχω στειλει mail και περιμενω απαντηση...

Καλα ειναι 289 ευρω για αδεια καμπινα; Και οταν λες σε 4 μερες σπιτι μου εννοεις αποστολη με courier;

Καλούτσικα τα 300 ευρώ για after market λύση.

Καλοφάγωτος ο ενισχυτής...! :D

Αν και πάντοτε γούσταρα τις closed back καμπίνες, έχω αρχίσει να βρίσκω τις semi-closed πιο γεμάτες για παίξιμο σε σπίτι και studio.

Καλα ειναι 289 ευρω για αδεια καμπινα; Και οταν λες σε 4 μερες σπιτι μου εννοεις αποστολη με courier;
ναι νομιζω οτι καλη τιμη ειναι γιατι ειναι πολυ καλες καμπινες αυτες!η εταιρια που τις φτιαχνει λεγεται MOJO.

εγω ειχα παρει την bogner την καμπινα μου και μου την εστειλε σε 5 μερες απο οταν του εστειλα τα λεφτα.τωρα δεν ξερω πως τα στελνει ακριβως να σου πω.

παντως εγω γενικα προτιμω closed back.ετσι γραφω και πιο καλα οταν ηχογραφω στο pc αλλα και γενικα προτιμω τον ηχο των closed back καμπινων...

Αν και πάντοτε γούσταρα τις closed back καμπίνες' date=' έχω αρχίσει να βρίσκω τις semi-closed πιο γεμάτες για παίξιμο σε σπίτι και studio.[/quote']
οντως νικο ακουγονται πολυ καλα και αυτες!μια τετοια φοβερη καμπινα ειναι η THD!

οντως νικο ακουγονται πολυ καλα και αυτες!μια τετοια φοβερη καμπινα ειναι η THD!
Τι να σου πω. Εγώ το κατάλαβα όταν έσπασα τη δικιά μου... :lol:

Παίρνουν αέρα και οι λυχνίες αν είναι combo... :lol:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back