• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

FENDER Alternate Reality

V

VangelisV

Guest
FENDER Meteora HH

image.png image.png image.png

Για την 66 κανένα σχόλιο, εντάξει Fender είναι...?  αλλά όταν βλέπω σε φένδερ tune-o-matic (σχεδόν...), στην Μετέωρα στην προκειμένη περίπτωση, κάτι παθαίνω!  Έ μα τόσο ωραίο σχήμα κιθάρας?  και να το χαλάτε με αυτήν την γέφυρα, ντροπή!?

ναι...το όνομα δηλαδή δε σε χάλασε....

Για φαντάσου να βγεις να παίξεις στην Καλαμπάκα με κιθάρα Μετέωρα...

αλλά όταν βλέπω σε φένδερ tune-o-matic (σχεδόν...), στην Μετέωρα στην προκειμένη περίπτωση, κάτι παθαίνω!  Έ μα τόσο ωραίο σχήμα κιθάρας?  και να το χαλάτε με αυτήν την γέφυρα, ντροπή!?
Εμένα δε με χαλάει πάντως, είναι ένα πραγματικά πανέμορφο κιθαρόνι. Μπράβο στη Fender

Εμένα δε με χαλάει πάντως, είναι ένα πραγματικά πανέμορφο κιθαρόνι. Μπράβο στη Fender
 Φαντάζομαι εσένα σ'αρέσει και  η jazzmaster έ;   εντάξει πλάκα κάνω, γούστα είναι αυτά όσο περίεργα κι εάν είναι.....?

Well there seems to be a problem with your paycheck this month, i hope you can forgive us.

Kindest Regards

The Fender team

Φαντάζομαι εσένα σ'αρέσει και  η jazzmaster έ;   εντάξει πλάκα κάνω, γούστα είναι αυτά όσο περίεργα κι εάν είναι.....?
και η jazz και η jag αλλά αν έπρεπε να διαλέξω μία απ' τις 3 τότε αυτή θα ήταν η Meteora ?

Να πω την αλήθεια δεν μου αρέσουν. Και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο της ύπαρξης τους. Αν η Fender θέλει να εισάγει νέα προϊόντα τότε ας ψάξει ένα καινούριο σχήμα ή μια δική της έκδοση ενός κλασσικού αλλά πλέον όπως είναι μοιρασμένη η τράπουλα δύσκολα θα αλλάξει κάτι. Χώρια με τις εταιρία που έχει σαν θυγατρικές δηλώνει και την παρουσία της στην superstrat αγορά. Οπότε προς τι ο λόγος; 

Trending...

Νέα θέματα

Back