Fender 51

ΜΟΥΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ

Tα άκουσα εγώ τα 4000 χιλιάρικα πώς έσκαγαν στο μεγάφωνο του ενισχυτή!!!! Είχες απίστευτο twang!!! 8) :lol: :lol: :lol:

Mήπως είχε και λίρες μέσα??? :P
8O

Ωχ λες?? :? 8O

Και την πουλήσαμε στον Paul για ένα κομμάτι ψωμί ρε γαμώτο, τι λες γι'αυτό να την ήθελε; :P :lol: :lol: :lol:

Δεν μ' αρέσουν οι PRS, έχουν άσχημο καπάκι για τα ηλεκτρονικά! Αλλιώς θα αγόραζα 3-4 να έχω καβάτζα, αυτές οι set-neck χαλάνε και εύκολα...

ρε παιδια ολα καλα αλλα αυτο το scratchplate......μπλιαχ....... 8O 8O 8O 8O 8O :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Το ότι η f****r έβγαλε την 51 σε κανονική (όχι squier) έκδοση σημαίνει ότι πλησιάζει το τέλος της (φτηνής) squier;

ρε παιδια ολα καλα αλλα αυτο το scratchplate......μπλιαχ....... 8O 8O 8O 8O 8O :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Θα βγάλει ο Jay βελτιωμένα... ηρέμησε! :wink: :D :D

Το ότι η f****r έβγαλε την 51 σε κανονική (όχι squier) έκδοση σημαίνει ότι πλησιάζει το τέλος της (φτηνής) squier;
Όχι το τέλος έχει έρθει ήδη. Στην Αμερική σταμάτησε να πωλείται.

¶ρα η δική μου είναι συλλεκτική Custom Shop (πειραγμένη). Χμμμ...

Λοιπόν μάγκες, όποιος γουστάρει, ενάμιση χιλιαρικάκι μου δίνει και δικιά του. :P 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:

Κρίμα γιατί ήταν όντως ενδιαφέρουσα αγορά σε αυτά τα φράγκα!

σταμάτησε να πωλείται.
¶ρα η δική μου είναι συλλεκτική Custom Shop (πειραγμένη). Χμμμ...

Λοιπόν μάγκες' date=' όποιος γουστάρει, ενάμιση χιλιαρικάκι μου δίνει και δικιά του. :P 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:[/quote']

Εγωωωωωω,Εγωωωωωω!!!! σου δινω 2.000 ! Θα μου βαλεις και λιγο παραπανω mojo ε;;

Εγωωωωωω' date='Εγωωωωωω!!!! σου δινω 2.000 ! Θα μου βαλεις και λιγο παραπανω mojo ε;;[/quote']
Mojo --> 499.99 euro το γραμμάριο.

Κάπως πρέπει να ζήσουμε...

Εκπτώσεις/Προσφοραί:

10 γραμμάρια και πάνω --> έκπτωση 10%

15 γραμμάρια και πάνω --> έκπτωση 20%

20 γραμμάρια και πάνω --> έκπτωση 30%

Πάνω από 20 γραμ. επιπλέον δώρο ένα πανάκι καθαρισμού εμποτισμένο με snake oil.

Παρακαλώ, δέχομαι παραγγελίες. 8)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back