Αγγελος13 είπε:
Φιλάρα ακουσα όλο το cd που έχεις στο youtbe εγω πρσωπικά θα το αγόραζα..Πιάστο στα σοβαρά και θα σε πάει ψηλά υπάρχει ανάγκη απο νέους ανθρωπους πλέον η μουσική στην Ελλάδα πιστεύω και οι βιομηχανίες θα καταλάβουν οτι ο κόσμος πηγαίνει προς άλλους δρόμους πλέον και κάπως πρέπει να κινηθούν ανάλογα πλέον η αναλογία στα Σχολεία μας στην Ελλάδα έχει γίνει κάπως έτσι (3-σκυλάδες-4 ροκάδες/μπλουζάδες/βρομω έντεχνο(ποιοτητα και καλα και δεν σημαζεύετε)-2 house/rnb klp 1-ότι κάτσει να πέσει το γκομενάκι) Θέλω να είμαι αισιόδοξος οτι πέρα απο κρίση ναρκωτικά εγκληματικότητα κάτι κάλό γενιέται σήμερα ένας αυριο δυο σε 2 χρόνια 100....Λοιπον Κάνε βήμα μπροστά! ξεκίνα λάιβ να γίνει γνωστός πρώστα στην περιοχή σου(γειτονιά σου) και μετά σε περιμένουν και άλλα αυτάκια.Δωσε στον λαό πράγμα
Κατ αρχας σ ευχαριστω πολυ για την εκτιμηση,το ενδιαφερον!
Χαιρομαι που το βλεπεις ρομαντικα αλλα τα χρονια που σκεφτομασταν(οι ομοιδεατες) οτι μπορει να επηρεαστει μια ολοκληρη
μουσικη βιομηχανια ;D στην Ελλαδιτσα μας απο καλλιτεχνες και γκρουπ που παιζουν..αμερικανικα,εχουν φυγει ανεπιστρεπτι.
Στο λαο,οπως λες,δινω πραγμα δωρεαν μεσω ιντερνετ και οποιος πιστος προσελθει..
(Ειμαι κι εγω ρομαντικος..η μαλλον..τωρα εγινα στ αληθεια..

)
Εδω ειναι το ταξιδι λοιπον,μην ψαχνεις πια αλλου,αν σ αρεσει το υλικο,υπαρχει στο ιντερνετ,στο νοιζ,το βρηκες και δεν εχει την αναγκη ν αλλαξει τιποτα στη..μουσικη βιοτεχνια... ;D
Σ ευχαριστω παντως ειλικρινα για το χρονο να γραψεις αυτες τις,τιμητικες για μενα, αραδες.
Να σαι καλα!