''Feels like''

"βάλε ν'ακούσεις ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κομμάτι!!"

ήταν τα πρώτα λόγια που έγραψα σε φίλο στο μσν με το που το άκουσα...

όλα μόνος σου??

το κομμάτι απίστευτο....από παραγωγή δεν έχω να σου πω...είναι η 3η φορά που το ακούω απ'τα ηχεία του υπολογιστή...κάποια στιγμή θα το ακούσω και από τα ακουστικά αλλά δε νομίζω να έχω να πω τπτ... είναι καταπληκτικό!

όσο για τα παικτικά...φοβερό μπάσο....φοβερό όμως...πολύ καλά ντραμς...

ε και για κιθάρα τι να πω? δεν έχω...απλά συγχαρητήρια! απίστευτη τεχνική, απίστευτη δομή σόλο και ολων....

τέλος η φωνή...θα πρωτοτυπήσω...απίστευτη! ;D

ίσως κάνω λάθος που γράφω αμέσως μετά τις πρώτες ακροάσεις αλλά είναι πραγματικά ΠΟΛΎ καλή δουλειά συγκρινόμενο με....άλλες πολύ επαγγελματικές....

πραγματικά....ΓΡΆΨΕ ΜΟΥΣΙΚΉ!  :) :) :) :)

hot_sauce είπε:
πραγματικά....ΓΡΆΨΕ ΜΟΥΣΙΚΉ!  :) :) :) :)
Ακριβώς αυτό να κάνεις (είδες ότι ο κόσμος διψάει για Freerock). 8)

Πάντως πλάκα πλάκα, μετά το "Free as a rock" πρέπει να έχεις ανεβάσει τουλάστιχον

δέκα κομματάρες.

Άντε και για δεύτερο cd βρε Σταύρο (δεν θέλεις πολλά κομμάτια ακόμα).

Και ξέρεις κάτι? Θα είναι εντελώς διαφορετικό από το πρώτο, και με μεγαλύτερη ποικιλία από άποψη ύφους, στυλ, αισθητικής στα κομμάτια που θα περιέχει. ;)

Do it pal.

Θέλω συλλεκτικές εκδόσεις (έχω και κόσμο που περιμένει, δεν θα πάρω μόνο ένα) όμως.

Σου έχω έτοιμο και τον τίτλο του cd.

Θα λέγεται...Polotus. ;D ;D ;D

Παιδια..τι να πω,σας ευχαριστω ολους ειλικρινα για τα σχολια.

Μου δινουν δυναμη να συνεχισω να ηχογραφω τις ιδεες μου.

Καποιος θα σκεφτει..''Καλα..δεν θα τις ηχογραφουσες ουτως ή άλλως?''

Ναι,αλλα οχι με τοση ορεξη οπως τωρα που ,απ οτι φαινεται υπαρχει ενα μικρο κοινο(νομιζω μου ειναι αρκετο)που γουσταρει αυτα τα παλιομοδιτικα ηχογραφηματα..

Να ειστε ολοι καλα!

Ευχαριστω πολυ! :)

freerock1974 είπε:
Ευχαριστω πολυ! :)
ΑΪΠΑΡΑΤΑΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ! :D

Εμείς ευχαριστούμε που μοιράζεσαι τις ιδέες σου μαζί μας. :)

hot_sauce είπε:
ΠΟΛΎ καλή δουλειά συγκρινόμενο με....άλλες πολύ επαγγελματικές....
Yep!

αυτα τα παλιομοδιτικα ηχογραφηματα..
Nop!

Έχεις δικό σου στυλ!Δεν είσαι copy paste άλλων εποχών.

Δεν ήξερα ότι έχεις γράψει full album.Στείλε pm  asap  ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Stoner Jackass είπε:
Έχεις δικό σου στυλ!Δεν είσαι copy paste άλλων εποχών.

Δεν ήξερα ότι έχεις γράψει full album.Στείλε pm  asap  ;D
Σ ευχαριστω!

Βεβαια..το αλμπουμ που κυκλοφορησε πριν εναμισυ χρονο για καθε ενδιαφερομενο,ηταν σιγουρα παλιομοδιτικο και..αν οχι copy,ειχε αρκετο paste... :-\ :D

Μπορεις να παρεις γευση απο εδω

http://www.noiz.gr/index.php?topic=181571.0

Πιθανοτατα θα μαζεψω το καινουριο υλικο που ειναι λιγο πιο ''all around'' μαζι με ο,τι γραψω το καλοκαιρι και θα διατεθει σε οποιον ενδιαφερθει.

Εδω ειμαστε,θα τα λεμε,θα ανακοινωθει μολις θα ναι ετοιμο προς διαθεση! :)

Μπορεί το ύφος και το στυλ να είναι vintage και ρετρο, εμένα πάντως μου φάινεται μια κλάσικ ροκ φιούζιον φρεσκαδούρα... ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ κομμάτι και θα το πω... θα ήθελα πάρα πολύ να σε ακούσω και σε κάτι slightly different!! Απο περιέργεια βρε αδερφε  ;D

Ήθελα να ήξερα ρε αλήτη πόσα τους χώνεις και γράφουνε τέτοιες ελεγείες ρε διαφθορέα σάτυρε Ελευθεροκά .

Σε ενημερώνω λοιπόν πως ήδη μαζεύω στοιχεία περί της υποθέσεώς σου με τη βοήθεια δικηγόρου του νομού Κοζάνης ,ώστε να σε ξεμπροστιάσουμε στα μάτια των αναγνωστών του ΝΟΙΖ ................................Επίσης θα ήθελα να σου πω πως έχουμε μαζέψει και τις υπογραφές όλων των κρυφών μελών, του ΝΟΙΖ  και πως σύντομα θα κάνεις ΜΠΑΝιο στο Νέστο  ;D ;D ;D

constantinos9 είπε:
φρεσκαδούρα...
Αφτο ινε!

Νομιζω το κλειδι της υποθεσης ειτε παιζεις σουινγκ του 40 ειτε φιουζιον-φτου φτου φτου μακρια απο μας-ή μπλουζ η οποιδηποτε αλλο ειδος.Το να ακουγεσαι φρεσκος.

Δεν ειναι απλο,θελει μαστορια το πραγμα.

Και εισαι καλος μαστορας(κρυφομπλουζιαρη ;D)freerock! ;) :-*

gvour είπε:
κρυφομπλουζιαρη freerock! ;) :-*
Το λοιπόν αν είναι ροκάς, παίζει και fusion, αλλά στα κρυφά γουστέρνει και τα blues (ρε λες να... ;D ;D), τότε είναι.....Rockbluesion ο κύριος! ;D ;D ;D

Πάντως όσο πιο πολύ "την ψάχνει" στα κομμάτια του, τόσο περισσότερο μου αρέσει, γιατί αφήνει να φανούν κι άλλες πτυχές της μουσικής του προσωπικότητας. ;)

Φουζιε,παραγκα και συ προδοτη του μπλουζ Τζιμπούρ...

Εισθε αλιυται,ανέσχιντη και ασοίδωτει... ;D

fusiongtr είπε:
b]Rockbluesion[/b]
Μ αρεσει! :)

ή

Rockbluesconfusion

θα ήθελα πάρα πολύ να σε ακούσω και σε κάτι slightly different!! Απο περιέργεια βρε αδερφε  ;D
Τωρα..ανακυκλωνω τον εαυτο μου ως πλασιε κολωνιας αλλα αφου το ζητησες και το χει φερει στα φρεσκα ο αγαπητος hot sauce

http://www.noiz.gr/index.php?topic=184920.msg673988;topicseen#new

Κι ενα..οχι slightly different αλλα...εντελως out..(τελευταια υιοθετω fusion διαλεκτο με καθε ευκαιρια.. ;D)

http://www.noiz.gr/index.php?topic=193975.0

freerock1974 είπε:
Φουζιε,παραγκα και συ προδοτη του μπλουζ Τζιμπούρ...

Εισθε αλιυται,ανέσχιντη και ασοίδωτει... ;D
Είμεθα κανάγιαι. ;D ;D ;D

Τωρα..ανακυκλωνω τον εαυτο μου ως πλασιε κολωνιας
Άσε ρε τα Κολωνάκια, δεν είσαι εσύ για κυριλίκια. Αλητεία ρε! ;D ;D ;D ;D

τελευταια υιοθετω fusion διαλεκτο με καθε ευκαιρια.. ;D
Έξυπνο, μην σε περάσουν για μπλουζίστα οι γνωστοί-άγνωστοι. ;D ;D ;D

fusiongtr είπε:
Είμεθα κανάγιαι. ;D ;D ;D

Έξυπνο, μην σε περάσουν για μπλουζίστα οι γνωστοί-άγνωστοι. ;D ;D ;D
;D ;D ;D  ;D ;D ;D ;D ;D

Παω για μπανιο,Θα βγαλω τη μπλουζα κ θα κανω κι ενα βουτο για σας καναγιες!

Προδοται,επιορκοι των τριων ακκορντων. :P :D

freerock1974 είπε:
;D ;D ;D  ;D ;D ;D ;D ;D

Παω για μπανιο,Θα βγαλω τη μπλουζα κ θα κανω κι ενα βουτο για σας καναγιες!

Προδοται,επιορκοι των τριων ακκορντων. :P :D
Να το ξέρεις εγώ δεν είμαι σα τους άλλους κανάγιες ,εγώ δεν ξέρω άλλα ακόρντα πλην των 3  ;D ;D ;D

Φιλαράκο έχεις φωνάρα ελπίζω να ασχολήσ επαγκελματικα γιατί χρειαζόμαστε τέτοια πρότυπα τα πιτσιρίκια ροκελληνόπουλα.Είμαι νέος στο φόρουμ γι αυτό συγχώραμε που δεν ξέρω  αν έχεις κάνει και άλλες δουλείες Άν ναι στείλε μου κανένα λίνκ να ακούσω

Να σαι καλα Aγγελος13,σ ευχαριστω και καλως ηρθες στο νοιζ!

Επαγγελματικα με αυτα τα τραγουδια οχι,δεν ασχολουμαι.

Αραια και που κανα λαιβ με διασκευες.. ;)

Η αληθεια ειναι οτι εχω ανεβασει στο νοιζ ολη μου την αγγλοφωνη δισκογραφια... :P :D

Στην υπογραφη μου πατα το λινκ για καποια παλια (2008-2010) κομματια στο youtube. ;)

Thanks! :)

freerock1974 είπε:
Επαγγελματικα με αυτα τα τραγουδια οχι,δεν ασχολουμαι.

Αραια και που κανα λαιβ με διασκευες.. ;)
Σοβαρα, γιατι δεν τα παιζεις λαιβ?Δεν νομιζω οτι αξιζει να αναλωνεσαι μονο σε covers.

Εχεις καλο σταφ και πρεπει να το υποστηριξεις και θα σε υποστηριξει κι αυτο

Φιλάρα ακουσα όλο το cd που έχεις στο youtbe εγω πρσωπικά θα το αγόραζα..Πιάστο στα σοβαρά και θα σε πάει ψηλά υπάρχει ανάγκη απο νέους ανθρωπους πλέον η μουσική στην Ελλάδα πιστεύω και οι βιομηχανίες θα καταλάβουν οτι ο κόσμος πηγαίνει προς άλλους δρόμους πλέον και κάπως πρέπει να κινηθούν ανάλογα πλέον η αναλογία στα Σχολεία μας στην Ελλάδα έχει γίνει κάπως έτσι  (3-σκυλάδες-4 ροκάδες/μπλουζάδες/βρομω έντεχνο(ποιοτητα και καλα και δεν σημαζεύετε)-2 house/rnb klp 1-ότι κάτσει να πέσει το γκομενάκι) Θέλω να είμαι αισιόδοξος οτι πέρα απο κρίση ναρκωτικά εγκληματικότητα κάτι κάλό γενιέται σήμερα ένας αυριο δυο σε 2 χρόνια 100....Λοιπον Κάνε βήμα μπροστά! ξεκίνα λάιβ να γίνει γνωστός πρώστα στην περιοχή σου(γειτονιά σου) και μετά σε περιμένουν και άλλα αυτάκια.Δωσε στον λαό πράγμα

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
33
Εμφανίσεις
5K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back