Ακριβώς αυτό να κάνεις (είδες ότι ο κόσμος διψάει για Freerock). 8)hot_sauce είπε:πραγματικά....ΓΡΆΨΕ ΜΟΥΣΙΚΉ!![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΪΠΑΡΑΤΑΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ!freerock1974 είπε:Ευχαριστω πολυ!![]()
Yep!hot_sauce είπε:ΠΟΛΎ καλή δουλειά συγκρινόμενο με....άλλες πολύ επαγγελματικές....
Nop!αυτα τα παλιομοδιτικα ηχογραφηματα..
Σ ευχαριστω!Stoner Jackass είπε:Έχεις δικό σου στυλ!Δεν είσαι copy paste άλλων εποχών.
Δεν ήξερα ότι έχεις γράψει full album.Στείλε pm asap ;D
Αφτο ινε!constantinos9 είπε:φρεσκαδούρα...
Το λοιπόν αν είναι ροκάς, παίζει και fusion, αλλά στα κρυφά γουστέρνει και τα blues (ρε λες να... ;D ;D), τότε είναι.....Rockbluesion ο κύριος! ;D ;D ;Dgvour είπε:κρυφομπλουζιαρη freerock!:-*
Μ αρεσει!fusiongtr είπε:b]Rockbluesion[/b]
Τωρα..ανακυκλωνω τον εαυτο μου ως πλασιε κολωνιας αλλα αφου το ζητησες και το χει φερει στα φρεσκα ο αγαπητος hot sauceθα ήθελα πάρα πολύ να σε ακούσω και σε κάτι slightly different!! Απο περιέργεια βρε αδερφε ;D
Είμεθα κανάγιαι. ;D ;D ;Dfreerock1974 είπε:Φουζιε,παραγκα και συ προδοτη του μπλουζ Τζιμπούρ...
Εισθε αλιυται,ανέσχιντη και ασοίδωτει... ;D
Άσε ρε τα Κολωνάκια, δεν είσαι εσύ για κυριλίκια. Αλητεία ρε! ;D ;D ;D ;DΤωρα..ανακυκλωνω τον εαυτο μου ως πλασιε κολωνιας
Έξυπνο, μην σε περάσουν για μπλουζίστα οι γνωστοί-άγνωστοι. ;D ;D ;Dτελευταια υιοθετω fusion διαλεκτο με καθε ευκαιρια.. ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Είμεθα κανάγιαι. ;D ;D ;D
Έξυπνο, μην σε περάσουν για μπλουζίστα οι γνωστοί-άγνωστοι. ;D ;D ;D
Να το ξέρεις εγώ δεν είμαι σα τους άλλους κανάγιες ,εγώ δεν ξέρω άλλα ακόρντα πλην των 3 ;D ;D ;Dfreerock1974 είπε:;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Παω για μπανιο,Θα βγαλω τη μπλουζα κ θα κανω κι ενα βουτο για σας καναγιες!
Προδοται,επιορκοι των τριων ακκορντων.![]()
![]()
Σοβαρα, γιατι δεν τα παιζεις λαιβ?Δεν νομιζω οτι αξιζει να αναλωνεσαι μονο σε covers.freerock1974 είπε:Επαγγελματικα με αυτα τα τραγουδια οχι,δεν ασχολουμαι.
Αραια και που κανα λαιβ με διασκευες..![]()