- Πόντοι
- 1,168
Π.Σ.*freerock1974 είπε:;D ;D ;D ;D ;D
Χωρις πλακα ημουν βασικο δεξι χαφ για μια σαιζον στο εφηβικο της ΕΠΣ Καβαλας...
*Προ σιγαρέττου.
Π.Σ.*freerock1974 είπε:;D ;D ;D ;D ;D
Χωρις πλακα ημουν βασικο δεξι χαφ για μια σαιζον στο εφηβικο της ΕΠΣ Καβαλας...
Ε ναι...Nestoras είπε:Π.Σ.*
Μη λες τέτοια θα μας υποβιβάσει στη κατηγορία Τζανκ τύπου Κιθ Ριτσαρντς ο Σουπερφανκ ;D ;D ;DLK είπε:Αν ΔΕΝ καπνίζεις ΔΕΝ είσαι cool! ;D ;D ;D
Καταρχάς είμαι σίγουρος ότι καπνίζει…..στα κρυφά.samy paraga είπε:Μη λες τέτοια θα μας υποβιβάσει στη κατηγορία Τζανκ τύπου Κιθ Ριτσαρντς ο Σουπερφανκ ;D ;D ;D
Oχι ρε.LK είπε:Καταρχάς είμαι σίγουρος ότι καπνίζει…..στα κρυφά.;D ;D ;D
Σε κάθε περίπτωση θα μπούμε στο μηχανισμό στήριξης. ;D
Ρε φίλε μη σπαμάρεις το θέμα του ΟΡ ;D ;D ;Dfreerock1974 είπε:Oχι ρε.
Αυτος αμα λεει κατι,το κανει.
Βεβαια...τωρα τελευταια κατι ελεγε για μετρα κατα της λιτοτητας.. ;D
blue είπε:πολύ ωραίος ρε παιδάκι μου.
Παίζεις τόσο αλήτικα που απορώ πώς γίνεται να είναι σωστή η ορθογραφία σου ;D
Ο άνθρωπας έχει αναγάγει σε επιστήμη το ατονάλ ακόμα και στη γραφή φίλος ,που το κακό ? ;D ;D ;DLK είπε:tip of the day: δεν βάζει τόνους.;D
Φιλικά το είπα φίλος. ;D ;D ;Dsamy paraga είπε:Ο άνθρωπας έχει αναγάγει σε επιστήμη το ατονάλ ακόμα και στη γραφή φίλος ,που το κακό ? ;D ;D ;D
Αφεντικό ,μην ακούς Καβάλα ,στη Ν. Καρβάλη τα γράφει την παραγωγό πόλη του καλύτερου κουραμπιέ στη Μεσόγειο ,σα να λέμε Ντιτρόιτ ;D ;D ;Dyameth είπε:Αμαν βρε αδερφάκι μου! Πως τα κάνεις και ακούγονται σαν να παίζει live καλοπροβαρισμένη μπάντα με τόσα μέρη και tutti; Κομματάρα! Ακούγεται μόνο Δυνατά!
Τελικά ο κόσμος που θα διαβάζει στα CD σου πως γράφτηκε στην Καβάλα, θα αναρωτιέται σε ποιά πολιτεία των U.S.A. πέφτει και του 'χε ξεφύγει στη Γεωγραφία. Εργατούπολη της Μουσικής βιομηχανίας την έκανες.
blue είπε:Παίζεις τόσο αλήτικα που απορώ πώς γίνεται να είναι σωστή η ορθογραφία σου ;D
Αμα ισχυουν τα παραπανω,επετυχα τον στοχο μου!Πως τα κάνεις και ακούγονται σαν να παίζει live καλοπροβαρισμένη μπάντα με τόσα μέρη και tutti; Κομματάρα! Ακούγεται μόνο Δυνατά!
Πως με νιωθεις...Αν σου ερχεται και θελεις να ξεσπασεις, τι θα κανεις? Θα χτυπας ομελέτες? Θα τα χωσεις και σ'οποιον αρεσει.
Με κάλυψες απόλυτα, είναι ακριβώς όπως το θέτεις...JIMMYPAP είπε:Δεν εχω λογια (μαλλον εχω πολλα)...Απο το συνολικο αποτελεσμα (δεν θα αναλωθω σε ατελειες στη μιξη που θεωρω πως ακουω με το απαιδευτο αυτι μου) , ενα πραγμα προκυπτει...Απιστευτο ταλεντο! Η συνθεση τα σπαει, τα σολα ειναι πιο ροκ και απο το ροκ το ιδιο (χωρις ομως να ειναι shreding), η φωνη μαμαει, και το πιο σημαντικο, το ολο πραμα εχει αισθητικη, ο καλλιτεχνης ξερει πολυ καλα τι κανει, εχει αισθηση της πραγματικοτητας, της ισορροπιας και αυτογνωσια, αλλα και ταπεινοτητα.
Οσο για την τεχνικη, τα σολο απλως δεν παιζονται, τα bends ειναι καρφι, το βιμπρατο ειναι οπως πρεπει να ειναι, το φρασεολογιο ειναι καραροκια του κερατα (με καναδυο ψευτο-outside που κι αυτα ωραια ειναι για να ξεφευγει λιγο το αυτι).
Εαν δεν εισαι επαγγελματιας μουσικος αλλα απλα ενας τυπος που λογω δουλειας δεν εχει πολυ χρονο για να ασχολειται με τα μουσικα, και απλως βγαζει την ψυχη του μεσα απο αυτο, ολα τα παραπανω βαλτα επι 3. Δεν τολμω να φανταστω πως θα επαιζες στις "φορμαρισμενες" σου εποχες.
Πολλα μπραβο λοιπον, εισαι μουσικος με ολη τη σημασια της λεξης, τραγουδας, παιζεις γραφεις, ολα σε πολυ υψηλο επιπεδο, και οταν αυτα συνοδευονται απο αισθητικη και αυτογνωσια, εχουμε σπανιες περιπτωσεις σαν τη δικη σου. Σορι για το παραληρημα θαυμασμου, παω τωρα να συνεχισω τα E3
![]()