- Πόντοι
- 398
Η αφεντομουτσούνα μου το βρήκε ενδιαφέρον.
Αλλά το άκουσα με ακουστικά.
Αλλά το άκουσα με ακουστικά.
Ακριβως,οπως και με τις κιθαρες Leo Did It Right the First time (ενταξει the first AND the second time οταν μιλαμε για μπασα ;D )johnps είπε:fender precision and dry bread.......
Γιατί υπάρχουν και άνθρωποι με διαφορετικά γούστα απ' τα δικά σουSuperfunk είπε:Απορω γιατι ΥΠΑΡΧΟΥΝ αλλα μπασα εκτος του Precision (και ακομα περισσοτερο απορω γιατι υπαρχουν μπασιστες που ΔΕΝ παιζουν ΜΟΝΟ με Precision ;D ;D ;D)
Κακως, πολυ κακως,δε καταλαβαινω ρε παιδι μου γιατι δεν εχουμε δημοκρατια οπου ΟΛΟΙ οι ανθρωποι να μπορουν να λενε την γνωμη ΜΟΥ ;D ;D ;DΓιατί υπάρχουν και άνθρωποι με διαφορετικά γούστα απ' τα δικά σου
Και την τρίτη, μια χαρά τα πήγε.Superfunk είπε:Ακριβως,οπως και με τις κιθαρες Leo Did It Right the First time (ενταξει the first AND the second time οταν μιλαμε για μπασα ;D )
Ε ναι. Εκείνο το Warwick το πήδηξε.Anyway κατά τη δική μου άποψη αυτό που έχασε σχεδόν σε όλα τα σημεία ήταν το Stingray (υποθέτω ότι ο τύπος χρησιμοποίησε το ίδιο σετ απ και τις ίδιες ρυθμίσεις σε όλα, οπότε κάποια μπάσα τα κολάκευε ο ήχος και κάποια όχι).
Αυτά.fenderiarhs είπε:Precision>Jazz> MM> fuck the rest
Σιγά τη βουβουζέλα... Όχι τον Τέρρυ, το jazz...fusiongtr είπε:Ναι καλά.
Αν έπαιζε ο Τέρρυ θα σας άρεσε πιο πολύ το jazz.![]()
Εννοώ ότι όποιος ξέρει τι να κάνει το καθένα από αυτά, τι ήχο θέλει να βγάλει και πώς να χρησιμοποιήσει αυτό τον ήχο, θα μας αρέσει και περισσότερο.RayDTutto είπε:Σιγά τη βουβουζέλα... Όχι τον Τέρρυ, το jazz...
Εδώ έκανε το jazz να ακούγεται σαν Tele στον bridge.X-minor είπε:το'κανε κι ακούγεται σαν stratocaster.
o Χρυσός?fusiongtr είπε:Ναι καλά.
Αν έπαιζε ο Τέρρυ θα σας άρεσε πιο πολύ το jazz.![]()
Τα vintage & vintage style εχουν 7 1/4" radius & vintage frets, τα μοντερνα εχουν 9.5" (ή compound 9.5"-14") & medium jumbo.Παρομοίως και το ρημαδιασμένο το 9.5άρι radius και τα μικροσκοπικά τάστα.
Ως συνεργάτης του επί μακρόν (δυστυχώς όχι επί Μακρόν), ο Τέρυ είχε μ' αυτό τον καλύτερο ήχο του.fusiongtr είπε:Αν έπαιζε ο Τέρρυ θα σας άρεσε πιο πολύ το Μusic Man![]()