Αν τον βρεις πες μου κι εμένα. Αναγνωρίζω ότι πάντα την ευθύνη για μια πώληση την έχουν και οι 2 μεριές. Όταν όμως έχεις αμφιβολλίες, στέλνεις στη Gibson, πέρνεις θετική απάντηση αλλά κάποια πράγματα δεν είναι όπως θα έπρεπε στην κιθάρα, τί κάνεις? ??? ??? ???ε?? ??? ???Sinios είπε:Ε ας μας πεί ο συμφορουμίτης πώς κ τί για την Gibson άν ξέρει φυσικά (Να μας λυθεί κ η απορία) ???
When in doubt, walk away before buying.vavel80 είπε:Αν τον βρεις πες μου κι εμένα. Αναγνωρίζω ότι πάντα την ευθύνη για μια πώληση την έχουν και οι 2 μεριές. Όταν όμως έχεις αμφιβολλίες, στέλνεις στη Gibson, πέρνεις θετική απάντηση αλλά κάποια πράγματα δεν είναι όπως θα έπρεπε στην κιθάρα, τί κάνεις? ??? ??? ???ε?? ??? ???
Γιατί τι έγινε με τον πωλητή.Σου κρύβεται;vavel80 είπε:Αν τον βρεις πες μου κι εμένα. Αναγνωρίζω ότι πάντα την ευθύνη για μια πώληση την έχουν και οι 2 μεριές. Όταν όμως έχεις αμφιβολλίες, στέλνεις στη Gibson, πέρνεις θετική απάντηση αλλά κάποια πράγματα δεν είναι όπως θα έπρεπε στην κιθάρα, τί κάνεις? ??? ??? ???ε?? ??? ???
Σωστά...Jasemeister είπε:Φίλε μου πάντως οφείλω να σου πω οτι αυτά δεν τα κοιτάνε εκ των υστέρων.
Απ είναι κ αυτό!Γιατί τι έγινε με τον πωλητή.Σου κρύβεται;
Truss Rod Cover μη αναγνωρισμένο απο τη Gibsonoselifer είπε:Γιατί τι έγινε με τον πωλητή.Σου κρύβεται;
Δεν καταλαβαίνω πάντως γιατί αφου και η gibson σου λέει οτι είναι εντάξει εσύ συνεχίζεις να αμφιβάλεις..
Εντάξει το γνήσιο cover μπορεί να έπαθε κάτι,μπορεί να το έχασε.vavel80 είπε:
Νομίζω είναι το μόνο που δεν έχω κάνει..Θα επανέλθω μετά τη δουλειά με φωτό. Άντε να λύσουμε το γρίφο.oselifer είπε:Εντάξει το γνήσιο cover μπορεί να έπαθε κάτι,μπορεί να το έχασε.
Το headstock μια χαρά είναι.
Και απο τη στιγμή που έχει και γνήσια θήκη και παίζει και καλά νομίζω οτι υπερβάλλεις.
Το καπάκι πίσω το άνοιξες;
Σωστός!vavel80 είπε:Θέλω όταν τη δείτε στις αγγελίες να είναι ξεκάθαρο το τί πουλάω. Σας σέβομαι όλους, και περιμένω το ίδιο απο εσάς
Στην επίσημη αντιπροσωπεία, σκέφτηκες να τη πάς μία βόλτα?...λέω τώρα...vavel80 είπε:Να ευχαριστήσω δημοσίως το φίλο ffmakis που προσφέρθηκε να δει και να ακούσει απο κοντά την κιθάρα..Νομίζω θα βοηθήσει αρκετά.
Είναι και αυτό το βήμα στα υπ'όψιν...το αφήνω για μετά..marathon είπε:Στην επίσημη αντιπροσωπεία, σκέφτηκες να τη πάς μία βόλτα?...λέω τώρα...
Με συγχωρείς...αλλά δε το καταλαβαίνω. Μάλλον είναι το πρώτο που πρέπει να κάνεις. Εκτός εάν η τιμή αγοράς που έδωσες σου έχει δώσει ήδη την απάντηση...Εξηγούμαι, εάν αγόρασες "Gibson" με 300 ευρω...τι το ψάχνουμε...vavel80 είπε:...το αφήνω για μετά..
Απ' ότι κατάλαβα, νομίζω ότι αντάλλαξε τη fender του με τη συγκεκριμένη κιθάραmarathon είπε:Με συγχωρείς...αλλά δε το καταλαβαίνω. Μάλλον είναι το πρώτο που πρέπει να κάνεις. Εκτός εάν η τιμή αγοράς που έδωσες σου έχει δώσει ήδη την απάντηση...Εξηγούμαι, εάν αγόρασες "Gibson" με 300 ευρω...τι το ψάχνουμε...
Zυγίζει περίπου όσο μια studio που είχα, ίσως και λίγο πιο ελαφριά, δεν μπορώ να είμαι απόλυτος σε αυτό.nikos17m είπε:Βασικα δεν σε ρωτησε κανεις ποσο βαρια ειναι οι replices συνηθως ειναι πουπουλα η δικια πως ειναι?