• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Faith No More 10 Αυγούστου Lycabettus

o drummer.

για μένα o Patton ήταν ότι περίμενα και βάλε. Είναι τόσα πολλά αυτά που δοκιμάζει να κάνει, ειδικά χθές χωρίς τον ήχο σύμμαχο, που δικαιολογούνται τα "λάθη". Γενικά, δεν τον άκουσα να ζορίζεται να βγάλει τις νότες, ίσα ίσα τις είχε άνετα (στο I started a joke έπαθα πλάκα). Παρ'όλ'αυτά, από τον άνθρωπο και την μπάντα που είχε τα ούμπαλα να παίξει Commodores και Bee Gees στους μεταλλάδες, δεν αποζητώ το τέλειο αλλά την ενέργεια. Το λάθος είναι φίλος της εξέλιξης.  ;)

respect

ναι ρε παιδι μου, προφανως.

αυτο που μου κανει εντυπωση με τους φειθ νο μορ παντως ειναι ο κοσμος που ερχεται στις συναυλιες τους.

δηλαδη ειχε μεταλαδες, κατι τυπους χαρντοκοκαφρους(sic!), ειχε κοριτσακια με κοντες φουστιτσες και μποτες με εντελως ροκ αντιτιουντ, ειχε αλτερνατιβοειδη τσουτσεκια(ακομα πιο sic!)...

παντως ο κοσμος γουσταρε πολυ, ο,τι και να λεμε!

BigAlejandro Θα συμφωνήσω γενικώς με τον darshan. Ο Πάτον πέρα από μια από τις μεγαλύτερες φωνές ever παγκοσμίως ικανή με άνεση να βγάλει από hardcore/numetal μέχρι ποπ/τζαζ και μέχρι και καθαρά μαύρη μουσική ποτέ δεν περιορίστηκε στο να πατάει στις νότες (δεν μιλάω για δισκογραφία). Στα live είναι ένα τεράστιο κομμάτι του performing με ακατέργαστα ουρλιαχτά και στο καπάκι θεατρικά σχόλια σαν τα trailer του σινεμά με χαμηλή βαριά φωνή και στο καπάκι ποπ. Γενικώς τα έκανε όλα άψογα στο live, όχι τέλεια φυσικά, του φύγαν κάποια αλλα είναι λογικό και είναι στον "υπερβολισμό" που ούτως ή άλλως εμφανέστατα κυνηγούσε ερμηνευτικά στο συγκεκριμένο live.  :o :o :o

Όσο για τον ήχο ο ήχος ήταν μια χαρά εκεί που καθόμασταν εμείς (προς τα αριστερά). Ομως είχε λίγα ηχεία γενικώς και τα είχε ζορίσει πολύ, χρειαζόταν αλλη μια σειρά ηχείων με κλίση σε γωνία για να καλύψει όλο τον χώρο και με λιγότερη τσίτα φυσικά. Φαντάζομαι ότι μπροστά σας σκάγαν όλα τα db στην μάπα με τις σκληρές ψηλές από το τσίνισμα και θα σας φάνηκε κάπως.

Τέλος ο μόνος αδύναμος κρίκος ήταν οντως ο ντράμμερ που στα γυρίσματα/γεμίσματα είχε καποια σκουριά.

;D

inertiacreep είπε:
...κι από το Take This Bottle...
??????????

Γενικά είναι ίσως το μόνο live που δεν έκατσα να παρατηρήσω καθόλου λάθη και λοιπά. Πραγματικά το θέαμα που προσφέρθηκε δεν σου άφηνε περιθώρια να κάτσεις να ψυρίσεις λεπτομεριούλες κατ'εμέ...εκτός κιαν δεν ήξερες περί τίνος πρόκειται ;D

Δηλαδή, βλέποντας πραγματικά το ΕΠΙΚΟ (για σεμινάριο πραγματικά) τελείωμα στο Just A Man δε νομίζω να αισθάνθηκε κανείς οτί η μπάντα αυτή έχει χάσει στο ελάχιστο την αίγλη της και αυτό που πρέσβευε (λαμβάνοντας υπόψιν ότι δεν είναι και 29 χρονών πλέον  :)).

SpyrosCh είπε:
??????????

Γενικά είναι ίσως το μόνο live που δεν έκατσα να παρατηρήσω καθόλου λάθη και λοιπά. Πραγματικά το θέαμα που προσφέρθηκε δεν σου άφηνε περιθώρια να κάτσεις να ψυρίσεις λεπτομεριούλες κατ'εμέ...εκτός κιαν δεν ήξερες περί τίνος πρόκειται ;D

Δηλαδή, βλέποντας πραγματικά το ΕΠΙΚΟ (για σεμινάριο πραγματικά) τελείωμα στο Just A Man δε νομίζω να αισθάνθηκε κανείς οτί η μπάντα αυτή έχει χάσει στο ελάχιστο την αίγλη της και αυτό που πρέσβευε (λαμβάνοντας υπόψιν ότι δεν είναι και 29 χρονών πλέον  :)).
Πήγες ωρέ; :'(

+12:5 για τα λεγόμενά σου!

SpyrosCh είπε:
??????????

Huh?Huh?Huh??

Ωχ, το έγραψα εκ παραδρομής, το άκουγα στο αυτοκίνητο γυρνώντας και μου κόλλησε :D Εδώ έχασε η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα...

Κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σου. Προσωπικά δεν έκατσα στιγμή να "ψειρίσω" την απόδοση του καθενός...τέτοια live είναι για να τα βιώνεις, απλά...να αφήνεσαι...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back