Faith No More 10 Αυγούστου Lycabettus

animae

Μέλος
Πόντοι
36
:o

Και όμως είναι αλήθεια.....

10 Αυγούστου, η μεγαλύτερη μπάντα του κοζμου, παίζει στο Ελλάντα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Billy Gould

αλλά και σύμφωνα με τα μπλουζάκια της περιοδίας, που λένε το ίδιο πράγμα. Ευτυχώς απ ότι φαίνεται δεν θα τους δούμε στο χωράφι.

Α ναι όντως το άκουσα τις προάλλες αυτό, αλλά αν δεν πάει 10 Αυγούστου κ τους ακούσω να ξεκινάνε να παίζουν δεν το πιστεύω :p

(Άσε που μάλλον δε θα μαι καν Αθήνα να τους ακούσω, αλλά άλλο αυτό...!)

επισημοποιηθηκε δηλαδη......ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

άσχετο, αλλά η συναυλία τους στο download μέτρησε άσχημα, για όσους την είδαν..πωπω εκείνο το stripsearch...

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Παιδιά καταρχάς όποιος μπορεί να βοηθήσει..

1) Αυριο που ειναι η μερα του live θα βρω προπώληση στο τικετHouse?

2) Που είναι επιτέλους αυτο το θέατρο βράχων βυρωνα??

να μας φοβισει μηπως που το σαιτ λεει για λικαμπετους?

εχει παρει καποιος εισιτηριο?

μπορει να με πληροφορησει ΥΠΕΥΘΥΝΑ για το τι ωρα ανοιγουν οι πορτες???

;D ;D ;D ;D ;D ;D

γιατι μεχρι στιγμης οι πληροφοριες ειναι αντικρουομενες και με εχουν μπερδεψει!

Από ενημέρωση μέσω facebook,

"Οι πόρτες του Θεάτρου Βράχων θα ανοίξουν στις 7:30

Οι Bliss θα εμφανιστούν στις 8:30

Και στις 9:30.. Faith No More on Stage!

Υπάρχουν ακόμα κάποια εισιτήρια των 45 Ε στην προπώληση.

Τα εισιτήρια στην πόρτα κοστίζουν 55 Ε."

Άντε τυχερούληδες. Ζηλεύω :/

Πω πω....

τι ηταν το χθεσινο?!?

Εκπληκτικη συναυλια... οι FnM ηταν αψογοι...

οσο για τον Mike Patton.. τι να πει κανεις...τα λογια ειναι περιττα..

ο τυπος εχει μια μοναδικη φωνη κ κανει ο,τι θελει με αυτην.

χθες ο Patton (αλλα κ οι FnM γενικοτερα) ηταν πολυ επικοινωνικακοι με το κοινο..

κουβεντουλα με το κοσμο, εδωσαν το μικροφωνο στις πρωτες σειρες να τραγουδισουν το Evidence στα ελληνικα, και το καλυτερο ανεβασαν εναν τυπο στην σκηνη να τον κερασουν home made honey ouzo (γιατι βρηκε τον τιτλο απο ενα κομματι που επαιξαν)

πολυς κοσμος, πολυ καλη ατμοσφαιρα, παρα πολυ καλο Live....

Φοβερο live πραγματικα!!!

Ευτυχως που σταθηκαμε τυχεροι και τους ειδαμε και αυτους εστω και μετα απο τοσα χρονια.

Απερίγραπτο live με έναν χαρισματικό και ανυπέρβλητο frontman. το βιντεακι τα λέει όλα.

Εντάξει....αποκάλυψη... ;D ;D ;D Ήταν άψογα...η μπάντα σε τρομερή φόρμα, λες και δεν πέρασε μια μέρα απ'οταν διέλυσαν, να πετάει τα ΕΠΗ το ένα μετά το άλλο...από το Malpractice στο Just A Man κι από το Take This Bottle στο Ashes To Ashes και το Be Aggressive (εντάξει ,όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά :D )... ο Patton να πειράζει το κοινό...το Midlife Crisis να "κόβεται" κι εμείς να τραγουδάμε a capella το ρεφρέν...απίστευτη ατμόσφαιρα...με τα παιδιά στις μπροστινές σειρές σπρωχνόμασταν και τραβιόμασταν με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά...νιώθω τυχερός που το έζησα αυτό! Πάντα τέτοια!!!

Τι μπάντα να πάρει...

Από τις λίγες συναυλίες που λυπάμαι πάρα πολύ που έχασα.

Θυμάται κανείς τι κομμάτια έπαιξαν;

Είδα μερικά βίντεο από δω κ από κει από τη συναυλία, φαίνεται άψογη φάση.

μονο εμενα δεν μου εκανε καλη εντυπωση η συναυλια?

vs είπε:
ο τυπος εχει μια μοναδικη φωνη κ κανει ο,τι θελει με αυτην.
δεν εχω ακουσει πολυ φειθ νο μορ, αλλα απο αυτα που ειχα ακουσει, μπορω να πω πως περιμενα πιο πολλα!

πραγματικα σε πολλα μερη μου φανηκε σαφες πως δεν ''εφτανε'' η φωνη του.

ο Patton είναι θεός, τέλος...
εμενα μου εκανε ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑKΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ το οτι εφτυνε ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.

ακριβως επειδη ημουν μπροστα μπροστα ειδα πως πολλα ... σκαγια παιρναν και το κοινο.

δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει καποιον να κινδυνευει να γινει μουσκεμα και να γουσταρει κιολας!

η μπαντα πραγματι ηταν καλη, πραγμα αναμενομενο απο μουσικους που ειναι τοσα χρονια στο κουρμπετι.

ο ηχος ομως ηταν ΑΘΛΙΟΣ.

πιατινια εγω ακουγα κυριως απο τον φυσικο τους ηχο, επειδη ημουν κοντα στην σκηνη.

η κιθαρα δεν ακουγοταν σχεδον καθολου οποτε επαιζε με βρωμες, παρα μονο σε ελαχιστα σημεια.  στα καθαρα ηταν οκ!

το μπασο και τα πληκτρα ηταν μια χαρα!

για τον ηχο μπορει σε μεγαλο βαθμο να εφταιγε και η θεση μου. θα ηθελα να ακουσω και τις γνωμες καποιου αλλου!

Θυμάται κανείς τι κομμάτια έπαιξαν;
εχω το σετ λιστ.

αν σε ενδιαφερει , αυριο το σκαναρω και σου το στελνω μια φωτογραφια.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
BigAlejandro είπε:
μονο εμενα δεν μου εκανε καλη εντυπωση η συναυλια?

δεν εχω ακουσει πολυ φειθ νο μορ, αλλα απο αυτα που ειχα ακουσει, μπορω να πω πως περιμενα πιο πολλα!

πραγματικα σε πολλα μερη μου φανηκε σαφες πως δεν ''εφτανε'' η φωνη του.
τι εννοείς "δεν έφτανε"? Την νότα? Ή σαν παρουσία?

Αν περίμενες κάποιον συμβατικό τραγουδιστή και performer, που τραγουδάει όλα τα μερή όπως πρέπει, χωρίς παρεκτροπές, σε λάθος συναυλία πήγες.

Θα συμφωνήσω με τα εξής: Σε γενικές γραμμές ο ήχος ήταν μέτριος (ειδικά μετά τους NIN, τον ορισμό του καλού ήχου). Τα εφφέ που βάζει στην φωνή, δεν έβγαιναν ηχοληπτικά σωστά και σε ορισμένα σημεία ήταν ενοχλητικά. Ειδικά το σύμπλεγμα με μικρόφωνο-ντουντούκα-πολλά καλώδια δεν έπαιξε σωστά (γιαυτό και κάποια στιγμή απελευθέρωσε την ντουντούκα και την έπαιζε με το main mic).

Δεν περίμενα κάτι καλύτερο από μια μπάντα που έχει να πάιξει 11 χρόνια μαζί και ο μοναδικός πραγματικα ενεργός όλα αυτά τα χρόνια είναι ο Patton. Ειδικά ο Bottum ώρες-ώρες ήταν ότι νάναι...

Παρεπιπτόντως, το πρόγραμμα είχε και Vangelis, και Bee Gees, και Eastenders. Καμια φορά παίζουν και το Poker Face της Lady Gaga.

darshan είπε:
τι εννοείς "δεν έφτανε"? Την νότα? Ή σαν παρουσία?

Αν περίμενες κάποιον συμβατικό τραγουδιστή και performer, που τραγουδάει όλα τα μερή όπως πρέπει, χωρίς παρεκτροπές, σε λάθος συναυλία πήγες.
εννοω πως μου εδωσε την εντυπωση πως δεν του εβγαιναν αυτα που ηθελε να κανει.

αναφερομαι και σε κατι ψηλες και σε καποιους λαρυγγισμους και σε καποια πιο...πειραματικα σκηνικα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back