Ενας νικόλας . Καλος ειναι, εχει παρει και το βραβείο bafta.Johnny.T είπε:.Ποιος εγραψε την μουσικη ,καθοτι ασχετος με το αντικειμενο?
Μπραβο Νικολα λοιπον,ολα ηταν ομορφα ,περα απο το πρωτο ,εμενα μου αρεσαν ολα,Ολα ειχαν το κατιτι τους.Πραγματι πολυ καλη δουλεια.Το πρωτο μπορει να αρεσε περισσοτερο λογω της πιο κοντα στα δικα μας ακουσματα αρμονιας,Ολα ειχαν πολυ ενδιαφερον.Με κρατησε ολη η παρουσιαση.Μπραβο παλι πολυ εμπνευσμενες συνθεσεις και καθολου κουραστικες ,ολες στη σωστη διαρκεια.Nikolas είπε:Johnny.T εγώ τα έγραψα! Εγώ τα έχω εκδόσει. Κι εγώ παίζω.
Σας ευχαριστώ. Προσωπικά, πέραν του πρώτου που είναι μακράν το πιο εύηχο, μου αρέσει, πολύ και το Duke and the Cook, όπως και το τελευταίο!
+1. Αν θέλεις να δώσεις προτίμηση σε κάποιο, είναι σα να μην σέβεσαι όλη την μουσική πρόταση! Όλα έχουν κάποια μαγικά σημεία (π.χ. το φοβερό run περίπου στο 9:37 και μετά στο The Duke and the Cook) και είναι ακριβώς αυτό που λέει και ο συνονόματος παραπάνω, παραμυθένια ατμόσφαιρα, ιστορία χωρίς λόγια. Και εξαιρετική ηχογράφηση επίσηςJazzjoker είπε:Κι εμένα μου άρεσαν όλα με προτίμηση σε κάποια. Το πιο βασικό πιστεύω είναι ότι η ατμόσφαιρά τους είναι όντως παραμυθένια. Σα να διηγούνται μια ιστορία χωρίς λόγια. Εξαιρετική δουλειά Νικόλα.