Fairyland in Treble. ΟΛΑ τα κομμάτια

Συγχαρητηρια ,ηταν ολα απο καλα εως πολυ πολυ καλα.Μπραβο.Ποιος εγραψε την μουσικη ,καθοτι ασχετος με το αντικειμενο?

Πολύ καλό. Μου άρεσε αν και δεν είμαι φαν του είδους.

Το πρώτο κομμάτι ειδικά μου άρεσε περισσότερο απο όλα.

Johnny.T είπε:
.Ποιος εγραψε την μουσικη ,καθοτι ασχετος με το αντικειμενο?
Ενας νικόλας . Καλος ειναι, εχει παρει και το βραβείο bafta.

Εντάξει, εμενα βεβαια δεν με φτάνει, αλλα θα μαθει... Εχει προοπτική. χαχαχαχαχαχα

Το πρωτο θεμα ειναι πολυ ωραιο πραγματικα. Μου βγαζει ιδεες και για διασκευη. Μπορει να ζητησω αδεια απο τον δημιουργο να κανω μια, μην την κανω μονος και με κυνηγάει μετα λολ. 

Βασικά ολα μου αρεσουν.

Εχεις και τα συγχαρητήρια απο την μάνα μου Νικόλα,  που ειναι παλια συναδελφος σου και της εδειξα τη συλλογη και της αρεσε και η ιδεα και η υλοποιηση, και οι ιστοριες και τα κομμάτια. Το βρηκε πολυ ενδιαφέρον.

Αντε, μενει να μεγαλώσει ο γιος μου λιγο, να τον παρει να του αρχισει μαθηματα, θα τους βαλω να δουλευουν με αυτο.

Ελπίζω να δω την ημέρα που θα το σηκώσεις (το Oscar)  ;)

Το έχεις  8)

Καποια από αυτά είναι πολύ εμπνευσμένα.

Μπραβο και από εμενα.

Και συμφωνω με τον cos ότι σηκωνουν και διασκευή με φωνη ένα δυο από αυτά.

Johnny.T εγώ τα έγραψα! Εγώ τα έχω εκδόσει. Κι εγώ παίζω. ;)

Σας ευχαριστώ. Προσωπικά, πέραν του πρώτου που είναι μακράν το πιο εύηχο, μου αρέσει, πολύ και το Duke and the Cook, όπως και το τελευταίο!

Nikolas είπε:
Johnny.T εγώ τα έγραψα! Εγώ τα έχω εκδόσει. Κι εγώ παίζω. ;)

Σας ευχαριστώ. Προσωπικά, πέραν του πρώτου που είναι μακράν το πιο εύηχο, μου αρέσει, πολύ και το Duke and the Cook, όπως και το τελευταίο!
Μπραβο Νικολα λοιπον,ολα ηταν ομορφα ,περα απο το πρωτο ,εμενα μου αρεσαν ολα,Ολα ειχαν το κατιτι τους.Πραγματι πολυ καλη δουλεια.Το πρωτο μπορει να αρεσε περισσοτερο λογω της πιο κοντα στα δικα μας ακουσματα αρμονιας,Ολα ειχαν πολυ ενδιαφερον.Με κρατησε ολη η παρουσιαση.Μπραβο παλι πολυ εμπνευσμενες συνθεσεις και καθολου κουραστικες ,ολες στη σωστη διαρκεια.

Κι εμένα μου άρεσαν όλα με προτίμηση σε κάποια. Το πιο βασικό πιστεύω είναι ότι η ατμόσφαιρά τους είναι όντως παραμυθένια. Σα να διηγούνται μια ιστορία χωρίς λόγια. Εξαιρετική δουλειά Νικόλα.

Σε ευχαριστώ Σπύρο και ευχαριστώ σας όλους.

Να τολμήσω να ρωτήσω ποιό/α από το/α κομμάτι/ια προτιμάει ο καθένας; Όχι για να πάρω views αλλά γιατί αρχίζω να βλέπω ένα μοτίβο στις προτιμήσεις του κόσμου και θέλω να τσεκάρω κάτι...

Προσωπικώς βρήκα, για διαφορετικούς λόγους το καθένα, ιδιαίτερα τα 1,9 και 10.

Jazzjoker είπε:
Κι εμένα μου άρεσαν όλα με προτίμηση σε κάποια. Το πιο βασικό πιστεύω είναι ότι η ατμόσφαιρά τους είναι όντως παραμυθένια. Σα να διηγούνται μια ιστορία χωρίς λόγια. Εξαιρετική δουλειά Νικόλα.
+1. Αν θέλεις να δώσεις προτίμηση σε κάποιο, είναι σα να μην σέβεσαι όλη την μουσική πρόταση! Όλα έχουν κάποια μαγικά σημεία (π.χ. το φοβερό run περίπου στο 9:37 και μετά στο The Duke and the Cook) και είναι ακριβώς αυτό που λέει και ο συνονόματος παραπάνω, παραμυθένια ατμόσφαιρα, ιστορία χωρίς λόγια. Και εξαιρετική ηχογράφηση επίσης :).

Ευχαριστώ παίδες!

Σπύρο, μιας και το ανέφερες, οφείλω να εξηγήσω 2 πράγματα:

1. Η προέλευση όλων των κομματιών είναι από διάφορα παιχνίδια που έχω δουλέψει, σε διάρκεια περίπου 10-12 χρόνων. Με καμμία σχέση το ένα με το άλλο. Αλλά φαίνεται ότι τελικά έχω κάποιου είδους "μουσική υπογραφή" που τα κάνει να δουλεύουν καλά μαζί. Στο piano stories δεν ήταν ακριβώς έτσι, υπήρχε και συγκεκριμένη μουσική συνοχή. Τώρα...

2. Για την ηχογράφηση τα μικρόφωνα είναι όπως ήταν στο βίντεο, και απλά έκανα μίξη. Νομίζω δεν έβαλα καν reverb ή κάτι τέτοιο.

Ομολογώ ότι κι εμένα μου αρέσει, αλλά engineer δεν είμαι.

Όταν (σύντομα) βγει το Beauty & Hope θα ακούσεις μια πραγματικά καταπληκτική ηχογράφηση...

Θενξ ολ!

Σίγουρα βοηθάει και όλο το πακέτο (οι εικόνες πχ πριν από κάθε κομμάτι) που σου δίνουν μια αίσθηση συνέχειας!

Πάντως υπάρχουν καταπληκτικά θέματα μέσα και το ωραίο είναι ότι επειδή υπάρχει μεγάλη ποικιλία από διαθέσεις καθόλη τη διάρκεια του 'έργου' (αν το εξετάσουμε ως όλο), πιστεύω πως κάθε ένας με το διαφορετικό του γούστο κρατιέται να το ακούσει μέχρι τέλους και ανταμείβεται όσο σποραδικά χρειάζεται για να τα εκτιμήσει!

Είναι όλα υπέροχα, Νικόλα. Αν διάλεγα ένα, αυτό θα ήταν το The Two Violins.

Μπράβο! :)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back